Hogyan keressek pénzt online - 7 módszer egyéniségeknek

Hogyan keressek pénzt online – 7 módszer egyéniségeknek

Hogyan keressek pénzt online? Most 7 módszert mutatok, amely alkalmas az online pénzkeresésre. Megbeszélünk néhány tévhitet az online pénzkereséssel kapcsolatban. Majd szót ejtünk a „rossz és/vagy időrabló utakról”, amelyek zsákutcába vezethetnek. Majd megmutatom a működő módszer 7 alappillérét. Végül 7 gyakorlatban működő online pénzkereseti folyamatot mutatok be.

Rendkívül fontosnak tartom a megfelelő gondolkodásmód, hozzáállás, tervezés és folyamatszemlélet elsajátítását, mert véleményem szerint leginkább ezeken áll, vagy bukik a siker, nem a technikai részleteken. Ezért itt ezekre is kitérünk. De ne várd el, hogy minden kérdésedre választ kapjál.

Nem csak az merül fel benned „hogyan keressek sok pénzt”. Valószínűleg újabb és újabb kérdéseid merülnek fel, s maga a téma egy jó nagy könyvet megtöltene. Azonban mindazt amit lehetett, érintettem ebben a cikkben, hogy az alapokat és az iránymutatást megkapd.

Tévhitek az online pénzkereséssel kapcsolatban

Az online pénzkereséssel kapcsolatban a két legnagyobb tévhit éppen ellentétes egymással. Ez visszavezethető a személy gondolkodásmódjára és azon információkra, amelyeket a témával kapcsolatban megtudott. A harmadikban van némi igazság, de teljességében nem állja meg a helyét.

1.Tévhit: online, az interneten könnyen, gyorsan meg lehet gazdagodni

Bár vannak kivételek – ezt nem lehet tagadni – a többségre ez nem igaz. Bizonyos szempontból könnyebben és gyorsabban lehet pénzt keresni, s idővel vagyont teremteni online, mint az interneten kívül. De sem nem könnyű, sem nem gyors, kivéve amikor már eléggé képben vagy és megfelelő eszközeid állnak rendelkezésre.

Ha kezdő vagy, akkor készülj fel rá, hogy előbb meg kell tanulnod az alapokat és némi tapasztalatra szert tenni, mielőtt komolyabb eredményekre számíthatnál. De online még mindig gyorsabb és időkímélőbb, mintha mindent élőben kellene tenned.

2.Online nem lehet sok pénzt keresni, kivéve ha sok embert megvezetsz

Nem pont ezt a szót szokták említeni, de finoman akartam fogalmazni. Ha nem látok a saját szememmel ilyen véleményeket többször is, meg sem említem, de ezek szerint foglalkozni kell vele. Akik ezt mondják, arra gondolnak, hogy sokan úgy keresnek pénzt, másoknak értéktelen, vagy szükségtelen terméket, szolgáltatást adnak el. Ilyesmi tényleg létezik, de…

Előbb-utóbb kilóg a lóláb. Senki és semmi nem lehet hosszú távon sikeres, ami nem azt nyújtja, amit ígér. Magyarul a kóklerek, szélhámosok maguk alatt vágják a fát. Ellenben ha valaki valóban igényes szolgáltatást, munkát nyújt, rá mindig lesz visszatérő kereslet. Az embereket nem megvezetni, felültetni kell – ha online akarsz pénzt keresni – hanem éppen ellenkezőleg, azt nyújtani, amire igazán vágynak.

Online sok pénzt keresni

3.Az internetes pénzkeresés csak egyeseknek működik

Ez részben igaz. Tényleg csak egyeseknek, ugyanis nem mindenki (lesz) alkalmas rá. A kulcs az, hogy kik azok az egyesek? Nem azok, akik szerencsések, vagy jó kapcsolataik vannak, vagy sok pénzük van, vagy „tehetségesek”. Hanem azok, akik hajlandóak bejárni az utat a tanuláson, tapasztalatszerzésen át a megvalósításig.

Internetes pénzkeresés – A rossz és időrabló utak

Naponta számtalan ember teszi fel a kérdést: mivel lehet pénzt keresni otthon? Hogyan keressek sok pénzt könnyen? Aztán kézenfekvőnek tűnik az internet, ahol számtalan lehetőséget találnak, amit a „pénzkeresés otthonról” címszóval hirdetnek. Az a baj, hogy számos ilyen dolog jó alapokon fekszik, csak borzalmasan pocsék lett a megvalósítása.

A távmunka, majd az internetes távmunka már több évtizedre vezethető vissza, mégis hány ember él meg belőle? Holott ez egy nagyon jó dolog, a legtöbb cégnek megéri kihasználni, hiszen mindkét fél számára olcsóbb, egyszerűbb. Mégis, ezek közül kevés működik jól, mert a megvalósításban több hiba lépett fel.

Számtalan olyan weboldal van, ahol azt próbálják elhitetni veled, hogy könnyen, gyorsan sok pénzt kereshetsz, úgy (is), hogy szinte semmit nem csinálsz. Ilyen oldalak például, ahol kattintgatással, tőzsdei műveletekkel, mlm módszerekkel ámítanak. Ezek közül nem mind rossz, vagy átverés! Lehetnek teljesen törvényesek és működőek, azonban az emberek többsége csak az idejét vesztegeti velük.

Ugyanis, ha arra vagy kíváncsi, mivel lehet sok pénzt keresni, akkor ne dőlj be annak a szédítésnek, hogy „nem kell semmit tenned és majd dől a pénz”! Az a minimum, hogy járj utána, hogyan működnek ezek a dolgok. Ajánlom figyelmedbe azt a cikkemet, ahol 7 zsákutcát mutatok be, amelyek nem a valódi sikerhez vezetnek.

De van egy út, ami ezeknél is rosszabb lehet, ha belevágsz valamibe, mert úgy gondolod, majd az jól fog működni. Előzetes tájékozódás, felmérés, információszerzés nélkül elkezdeni valamit, olyan, mintha ruletteznél a jövőddel. Vagy bejön, vagy nem. De erről részletesebben beszélünk a következő bekezdésben.

Hogyan keressek pénzt online? A működő módszer

Saját tapasztalataim alapján hét olyan dolgot (eszköz, művelet, beállítás) választottam ki, amelyek elengedhetetlenek egy igazán sikeres online üzlet, vagy legalábbis pénzkereseti lehetőség felépítésére. Ezek nagy részéről már remélhetőleg hallottál. Amennyiben a hozzád illő munkát keresed, akkor is hasznos.

1.Az igény

Ez a legalapvetőbb, mielőtt bármit csinálsz, amiért pénzt vársz cserébe. A „mivel lehet sok pénzt keresni” kérdésre a válasz: ha fennálló igényeket elégítesz ki. Keress olyan feladatot, amire

 • van igény

 • meg tudod csinálni (tehát értesz hozzá, vagy jártas vagy benne)

 • nem telített a piac (tehát nem mindenki azzal foglalkozik éppen)

Az Internet a legegyszerűbb és a leginformatívabb eszköz ahhoz, hogy utánajárj, mire van igény. Használd a Google -t, a fórumokat, a csoportokat, és keress olyanokat, akik azzal foglalkoznak, amit választasz. Hiába értesz valamihez, ha nincsen rá (elegendő) kereslet, amiért megérné csinálni.

Ha gyakorlatias akarsz lenni, akkor előbb felméred, mire van kereslet, aztán megtanulod, hogyan elégítsd ki. A rugalmasság alapfeltétel a sikerhez. Természetesen az is fontos, hogy az adott lehetőség valamennyire közel álljon hozzád, másként nem fogod tudni jól végezni.

2.Hogyan keressek sok pénzt? Az érték

Tele van a világ olyan emberekkel akik pénzt akarnak keresni. Csak figyeld meg, hány ember gondolkodik azon, hogyan, s mivel lehet sok pénzt keresni. De hánnyal találkoztál, akik azon gondolkodtak, hogy előbb valami értéket teremtsenek?

Ha tényleg pénzt akarsz keresni online (de bárhol máshol is), akkor ezen gondolkodj:

Milyen értéket tudok adni/létrehozni, amire másoknak szükségük van?

Ha erre a kérdésre megtalálod a jó választ, máris úton vagy a siker felé. És éppen ezzel emelkedsz ki a tömegből is, mint egyéniség, mert Te arra törekedsz, hogy valami hasznosat adjál, mielőtt pénzt vársz cserébe. Nem véletlenül említem sokszor, hogy a gondolkodásmód fejlesztése alapvető a sikeres, gazdag és boldog élethez.

3.Hogyan keressek pénzt online? A számok

Ha nem tudod kiszámolni mi mennyi az online pénzkeresésedben, bele se kezdj. Tedd fel a következő kérdéseket:

 • Mennyit akarok keresni (havonta, évente)?

 • Melyik munkával/termékkel/szolgáltatással érem el?

 • Pontosan mennyi időt vesz ez igénybe (naponta, hetente, havonta, összesen)?

 • Mennyi pénzembe kerül ez (időkiesés, tanulás, adó, stb.)?

 • Mit kell tennem, hogy a bevételeim magasabbak legyenek a kiadásoknál?

Ha nem mellékjövedelmet keresel, hanem mondjuk vállalkozásba fogsz, természetes lehet, hogy az első időszakban inkább befektetsz, és csak később váltanak az eredményeid pozitívba, azaz magasabbá a bevételek a kiadásoknál. Ezért jó más munka mellett csinálni, és ha jól megtervezel mindent.

Tervezéskor ne csak a szemmel látható kiadásokra gondolj, hanem minden mást szedj össze, ami közbejöhet. Kell hozzá weboldal, számítógép, új ismeretek, hely? Számíts rá, hogy menet közben több, nem várt költség is felmerülhet. De a legdrágább mégis az időd, mert abból sosem lesz több. Azt fektesd be a legjobban.

4.Hogyan csináljak pénzt? A pozitív szenvedély

Ha szereted (vagy imádod) amit csinálsz, tízszer akkora a valószínűsége, hogy jól csinálod, és sikeres leszel benne, mint ha nem. Ugyanígy, ha valamit csak a pénzért teszel, kereshetsz vele, de sokszoros erőfeszítéssel, mert mindig rá kell venned magad. Ha tényleg érdekel a pénzkeresés online, akkor olyan feladatot válassz, amihez minimum érdeklődést érzel.

Amikor szívvel-lélekkel végzel valamit, ez az energia varázslatos módon átárad a munkádba, termékedbe, vagy szolgáltatásodba, és növeli az értékét. Ha olvastad a cikkemet erről a belső erőről, akkor tudod, hogy ez ad akkora lendületet, amely minden akadályon átrepít.

5.Hogyan keressek pénzt online? Önképzés

Minden valamirevaló sikeres ember ez által jutott előrébb az életben. Amit az iskolában tanultál, csak egy dolog, megtanultál jó alkalmazottnak lenni. Ha önállóan akarsz boldogulni, és legfőképp azt akarod tudni „hogyan csináljak pénzt”, akkor az önképzést életed részévé kell tegyed. Ebben nagyban segít a mára nagyon rugalmasan kifejlődött önképzési könyvek széles választéka.

Igen, valóban működik a pénzkeresés otthonról, de csak abban az esetben, ha Te felkészíted az egyéniségedet rá. Ha nemcsak az foglalkoztat, mivel lehet sok pénzt keresni, de készen állsz a fejlődésre is. Ezt persze nem érdemes összevissza csinálni, hanem célszerűen. Ebben segít az a cikkem, amelyben részletesen tárgyaltam az eredményes önképzés módjait.

6.Az énmárka

Ha nem önálló üzleted van, hanem mondjuk bedolgozol másoknak szabadúszóként, akkor is foglalkoznod kell ezzel. Előfordul, hogy valamire nagy igény van, sok a munka és neked mégsem jut. Azok kapnak többet, akiknek jól felépített énmárkájuk van. Vagyis hitelesek, bizonyítottak, szakembernek/szakértőnek számítanak és mások is ismerik, ajánlják őket. A tervszerű személyiségfejlesztés ebben is segít.

Ha önálló szolgáltatásod van, különösen, amelyhez fontos az egyéniséged, akkor az énmárkád folyamatos építése, és pozitív kommunikációja a külvilág felé elengedhetetlen. Ebben sokat segít ez a 10 tipp, amely egyéniségedet olyanná formálja, amelynek karizmája nagyon vonzó mások számára.

7.Hogyan keressek sok pénzt? A hírlevél

Az e-mail marketing jól működő, időtálló ügyfélépítő-bővítő módszer. Amennyiben évekre tervezel, ennél jobb kapcsolatépítő eszközt nem is találhatnál. Emlékszel? A hogyan keressek pénzt online kérdésre az egyik válasz, hogy keress igényeket és adj értéket, hasznosat. A hírlevél egy időtálló eszköz, amelynek korlátait csak a fantáziád szabja meg.

Miért pont a hírlevelet emeltem ki? Azért, mert amíg minden olyan gyorsan változik, a hírlevél küldés már évtizedek óta stabilan, jól működik. Ráadásul ingyenes verzióban is rengeteg embert elérhetsz (lásd: MailChimp). Egy másik blogomban már összefoglaltam a hírlevél küldés legnagyobb előnyeit, amit érdemes kihasználnod.

7 módszer egyéniségeknek online értékteremtésre és bevételszerzésre

Az alábbiakban ismertetett módszerek nem új módszerek, hanem bevált módszerek, és akkor működnek jól, ha egyéniségként működteted őket. Ha arra vagy kíváncsi, „hogyan keressek pénzt interneten egyszerűen, és viszonylag gyorsan”, akkor a megoldás: olyan módszer és eszközök, amelyet mások már kidolgoztak, neked az a dolgod, hogy elsajátítsd a használatát, majd egyénire szabd.

Hogy melyik való neked, ahhoz nem árt tudnod az enneagram szerinti karakter típusod, vagy a klasszikus személyiségtípus kombinációd.

1.Hogy keressek sok pénzt? Blogírás

Kezdetben ingyenes blog írása is megteszi. Nem, ne arra gondolj, amit mindenki csinál, és blogírásnak nevezi. Nem maga a blogírás a pénzkereseti tevékenység, hanem a blogot használhatod eszközként, hogy pénzt keress. Két legismertebb módja a hirdetések futtatása, illetve a saját termékek, szolgáltatások eladása. De…

Van, amikor naponta olvasom, megjelenik egy új blogger, aki mindjárt szeretné a Google Adsense -t a blogjára tenni, hogy majd azzal keressen pénzt. Na mármost… Emlékszel az előbbi bekezdésekre? Előbb keress igényt, teremts értéket, legyél hasznos… Vagy nagyon sok, vagy kevesebb, de akkor nagyon jó tartalom kell ahhoz, hogy hirdetések futtatásával pénzt keress.

Ugyanis ebből akkor van említésre méltó bevételed, ha jó magas a blogod látogatottsága. A gyorsabb mód az, ha saját termékeid/szolgáltatásod van. Ez esetben viszont a blognak értéket, tekintélyt, hasznosságot kell közvetítenie. Nézd meg az alábbi pszichológiai létrát:

Olvasói, vásárlói, ügyfél értéklétra

A blogírás egy hosszú távú folyamat, amely – ha pénzkereseti szándék is áll mögötte – semmiképp sem lehet egyoldalú. Tudnod kell, kiknek írsz, és jól ismerned a gondolkodásmódjukat, mire vágynak, mit szeretnének tudni, miben segíthetsz nekik. Ez a legjobb út ahhoz, hogy új és elköteleződő olvasókat szerezz, akik később lelkes vásárlóid is lehetnek.

2.Hogyan keress pénzt online? Cikkírás pénzért

Mielőtt másoknak írsz pénzért, előbb tanulj meg magadnak jó cikkeket írni. Elmondjak néhány alapvető szabályt? Ettől még nem biztos, hogy a Te cikkeid lesznek a legjobbak, de elég jók lehetnek.

 • Van egy célközönsége, akik számára, és akik nyelvén szól.

 • Egyedi tartalma van (nem máshonnan másolt, átvett).

 • Elég hosszú (legalább 1500 szavas).

 • Keresőoptimalizált.

 • Kapcsolódik más cikkeidhez témában, és a szövegben linkekkel.

 • A szöveg szellős, tagolt, képeket és ábrákat is tartalmaz.

Elég viccesnek találom, amikor valaki ír egy bekezdésnyi szöveget, és azt cikknek nevezi. Nézd meg, milyen hosszú például ez a cikk! Nem azért írunk hosszú szöveget, hogy az olvasó elaludjon, vagy, hogy a Google előrébb soroljon. Azért, mert hasznos, és értékes tartalmat akarunk adni. Ezt pedig a legtöbb esetben nem lehet néhány bekezdéssel elintézni.

A szövegírásba itt nem akarok mélyebben belemenni, olvasd el az Írás a szenvedélyed? Út az olvasókig és az eladásig című e-könyvemet. Ott blogírásról, cikkírásról, könyvírásról, és ezek marketingjéről egyaránt szó esik.

3.Mivel lehet sok pénzt keresni? Könyvírás

Az egyik legjobb mód ahhoz, hogy megmutasd mit tudsz, megismerjenek, hiteles legyél, olvasókat gyűjts és passzív jövedelemforrásod legyen. Ugyanazok az elvek itt is érvényesek, mint az előző módszernél, és az ott ajánlott könyvben leírtak. De ne könyvírással kezdj, legyen tapasztalatod blog, cikk, weboldal és bármilyen hosszabb szöveg írásában.

Miről írjál könyvet? Amiben jó vagy, amire piacképes kereslet van, amiben egyedit tudsz alkotni, amihez jól értesz, amit igazán szeretsz és/vagy mélyen hiszel is benne. Ez lehet szakkönyv, infotermék, módszerek, történetek, vagy akár regény. Addig is néhány jó tanács:

 • Könyvírásra ugyanaz érvényes, mint blog és cikkírásra: legyen meghatározott célközönsége, és arról szóljon, amire igény van.

 • Attól függetlenül milyen témájú könyvet írsz, mielőtt megjelenik, adj közre részleteket, gyűjtsél feliratkozókat, kérj véleményeket, egyszóval kelts érdeklődést!

 • Az előzőből következően; legyen weboldalad és/vagy blogod, valamint közösségi oldalakon is gyűjts követőket.

 • Figyelj a marketingre! A címnek, a témának és a fülszövegnek is elég ütősnek, figyelemfelkeltőnek kell lennie. De a tartalomnak ezt vissza is kell tükröznie.

 • Megszavaztathatod a címet/borítót, vagy valamelyik altémát, ez aktivizálja a követőidet.

 • Mielőtt megjelenne, nézd át jól helyesírási, formai és tartalmi szempontból is! Ha van rá lehetőséged, hozzáértővel is átnézetheted.

 • Ha már vannak feliratkozóid, küldjél több e-mailt, amivel felcsigázod az érdeklődést, és azoknak, akik előrendelnek, kínálj fel kedvezményt, vagy plusz ajándékot!

 • Készíts egy oldalt, ahol bemutatod a könyvet és meg lehet rendelni, vagy elvezet a megrendelési oldalra, ha valamilyen kiadónál lehet megvásárolni.

Először mindenképpen e-könyvként jelentesd meg, ennek minimális költségei vannak, míg a nyomtatott könyv nem kis befektetés. Ha pontosan tudni akarod hogyan csináld, olvasd el a hogyan adjam ki a könyvem az interneten cikket.

4.Hogyan keressek pénzt online? Webshop

A webshop kiváló lehetőség egy automatizált, passzív jövedelemtermelő eszköz felépítésére, de kezdetben nagy odafigyelést igényel. Sőt, később, ha jól akarod működtetni, a folyamatos fejlesztést, jobbítást nem kerülheted el. Webáruház indítását csak akkor javaslom, ha már van tapasztalatod internetes üzletben és tisztában vagy az internetes kereskedelem alapjaival.

Az nem elég indok, hogy azért indítasz webshopot, mert sok pénzt akarsz keresni. Állnia kell egy komolyabb oknak is a háttérben. Más, jobb, vagy célszerűbb szolgáltatást akarsz vele létrehozni. Például ha már sok terméked van és egyszerűbb lenne webáruház formában értékesíteni. Az egyik cikkemből, amit megbízásra (ld. cikkírás pénzért) írtam, részletesen megismerheted a webáruház indításának feltételeit, a folyamatát, üzemeltetését, s egyéb tudnivalókat.

5.Szabadúszó munkák

Ez azt jelenti, hogy függetlenként más cégeknek, vagy vállalkozóknak készítesz el munkákat, amelyekre nekik nincsen idejük/pénzük/emberük. Vannak munkák, amelyek végzettséghez vannak kötve, s olyanok is, amelyeknek csak tevékenységi kódja létezik, amit be kell jelenteni. Számlaképesnek kell lenned, ha ezt rendszeresen űzöd.

Számtalan munka van, amelyet szabadúszóként elvállalhatsz, és otthonról pénzt kereshetsz vele. Ilyenek az online marketing, webprogramozás, design készítés, szövegírás, hirdetések készítése és kezelése, stb. Hogy sok és jól fizető munkád legyen, utána kell járnod. Olyasmit keress, amire igény van, értesz hozzá, és legyen egy bemutatkozó weboldalad. Olvasd el a digitális nomádok csoportjának vezetőjéről, Ballai Brigittáról készült cikket!

6.Hogy keressek pénzt online? Oktatás

Ehhez sem feltétlen kell külön végzettség, attól függően, mit tanítasz. Számos internettel kapcsolatos dolog olyan specifikus, vagy éppen összetett, hogy nincsen külön besorolása, vagy teljesen új. Tanuld meg jól, és add át a tudásod másoknak. Ha például oktatóanyagokat, online képzést készítesz, azzal nagyon sok időt és fáradságot spórolsz meg másoknak, és ezzel komoly értéket teremtesz.

Online pénzkeresés oktatással

De minden más, hagyományos tudásanyag esetében is online átadni könnyebb, gyorsabb, egyszerűbb mindkét fél részéről. Ez nem a jövő, hanem már a jelen. Nézz csak utána hány új alkalmazás, módszer, technikai rendszer jelenik meg naponta. Ezek mind nagyon hasznosak lehetnek cégeknek, vállalkozóknak, magánszemélyeknek, de nincs, aki megtanítsa. Tedd meg, és többet nem kérdezed, mivel lehet pénzt keresni otthon, mert ezekre komoly igény van.

7.Passzív jövedelemtermelő eszközök felépítése

Amiről eddig beszéltünk, mind lehet passzív jövedelemtermelő eszköz. De csak abban az esetben, ha gondoskodsz róla. A passzív jövedelem nem azt jelenti, hogy a semmiért kapunk pénzt, hanem egyszer csinálsz jól meg valamit, ami utána folyamatosan bevételeket hoz. Számtalan módja van, programoktól, weboldalakon át, tudás és infóanyagokig.

Az online pénzkeresés akkor működik a legjobban, ha automatizálod a folyamatokat. Itt nincsen hely arra, hogy mindezt részletesen kifejtsem. Ha Te egy adott dologhoz értesz, és abban tanácsokat adsz személyesen, az időhöz kötött. De ha a tudásodat belefoglalod egy oktatóanyagba – amelyet rendszeresen frissítesz – és a vásárlók számára elérhetővé teszed, akkor megtöbbszörözöd az idődet és a bevételeidet is.

Hogyan csináljak pénzt? Nézz meg egy működő rendszert – amely közel áll ahhoz, amit Te fogsz csinálni – és kövesd a módszert, ami másnál bevált! Később majd igazíthatod egyre személyesebbre, egyedibbre, de először tanuld meg az egyes folyamatok létrehozását.

Hogyan keressek sok pénzt online – Összefoglalás

Most már tudod, hogy az online pénzkeresés bárki által elérhető, aki hajlandó munkát fektetni a folyamatba. Ha jól csinálod, akkor nem csupán otthoni pénzkereseti lehetőségnek, vagy jövedelem termelő gépezetnek fogod látni. Hanem egy folyamatosan értékeket létrehozó, másoknak segítő, tanító, útmutató és építő vállalkozásként. Végezetül 7 tanács az internetes online pénzkeresés végzéséhez:

 1. Ne azt kérdezd, „hogyan keressek pénzt online”, hanem „hogyan elégíthetek ki valamilyen igényt”?

 2. Az előkészület gyakran fontosabb, mint maga a munka elkezdése. Tervezés, számítás, felmérés, megfelelő információk szerzése nélkül el se kezdd!

 3. Hosszú távon és folyamatokban gondolkodjál! Ami ma munka és befektetés, a jövőben pénzforrás és jövedelemtermelő eszköz.

 4. A tanulással sosem állhatsz le. Ami a fontos, hogy mindig alkalmazható és gyakorlatias dolgokat tanulj.

 5. Bár gyakran fordítva tűnhet, mégis a vásárlóid, ügyfeleid a Te tanítóid, munkaadóid, és vagyonod forrása. Ezért becsüld meg őket, és tegyél meg mindent az elégedettségükért.

 6. Az online pénzkeresés azok számára, akik nagyban csinálják, nem egy átlagos munka, hanem életfilozófia, és gondolkodásmód.

 7. Kérdezz, informálódj, tanulj, tervezz, csináld, oktass, tanulj meg igényeket találni és kielégíteni, valamint egyedülálló értékeket létrehozni. Ez valójában alkotás, nem is munka!

Remélem a cikk által most már jobban átlátod, mivel és hogyan keressél sok pénzt online. Van még jó néhány módszer, de ez a cikk nem azok számára készült, akik már profik az internetes jövedelem teremtésben, hanem akik szeretnének tisztában lenni az alapokkal. Ha weboldalkészítéssel, online marketinggel, s kapcsolódó témákkal kapcsolatban sok kérdésed van, vagy ezzel foglalkozol, csatlakozz a csoportunkhoz:

Weboldalkészítők csoport Facebook

Használd tudás és motiváció forrásként ezt:

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük