Ezen az oldalon az Egyéniségépítés olvasói és felhasználói által küldött üzeneteket teszem közzé, amelyek az Egyéniségépítésről szólnak. Csak azok kerülnek ide, amelyek nem egy adott anyagról, hanem általánosságban szólnak az Egyéniségépítésről, és az írójuk névvel együtt vállalta a véleményét.
A véleményeket időrendi sorrendben visszafelé tettem közzé, azaz a legújabb van felül, a legrégebbi alul.

“Nagyon nagyra értékelem mindazt, amit teszel. Nagyon szeretem az írásaidat, a könyveidet, melyekből folyamatosan árad a segítő szándék. Olyan vagy, mint egy igaz barát, aki mindig segíteni akar.”

Nagyon jól összeállított és átlátható a weboldalad, számomra nagyon tartalmas írásokkal. Könnyen olvasható, érthető és lényegre törő! Erőssége még, hogy gyakorlatok is vannak benne. Miután napokig olvasgattam belőlük, döntöttem úgy, hogy kíváncsi vagyok a könyvedre is 🙂

Elolvastam a könyveidet. (Még jó, hogy szabadságon vagyok, mert le sem lehet őket tenni.)

Elképesztően fantasztikusak, de nem is tudom, hogy milyen szavakkal tudnám kifejezni a legnagyobb csodálatomat, elragadtatásomat. 🙂

Természetesen már én is sok hasonló témájú könyvet olvastam, de a Tieidben annyira jól és lényegletörően össze van szedve és ki van dolgozva minden, hogy az tényleg fenomenális. Többször el fogom olvasni őket ezt mondanom (írnom) sem kell.

Látszik, hogy rengeteg tudás és munka van benne a részedről, és persze találtam bennük olyan mondatokat, tanácsokat, melyeket máshol még nem olvastam.

Ezek értéke felbecsülhetetlen számomra. És az áruk a bennük lévő értékhez képest semmi, ingyen adod oda ezt a valójában megfizethetetlen tudást.

” Számomra ez volt nagyon hasznos információ, hogy EMBER vagy 😀 Eddig is érdekelt, amiket írtál, de most már látlak téged is mögötte. Még ha tudni tudom is (jobbára), hogy mikor kapok levelet embertől és mikor géptől, egészen más, ha érzem is 🙂 ”

“Nekem az a meglátásom, hogy mindenki szeretne változtatni az életén, megértette, hogy ehhez saját magának kell változni (már azok közül, akik felismerték ennek szükségességét), csak senki nem tudja, hogyan kell ezt csinálni. Itt jön a sok spirituális, ezoterikus, pozitív gondolkodásos, komfortzónaátlépős bla-bla, amivel persze semmit nem tudnak elérni. Egy idő (és sok pénz) után levonják a következtetést, hogy nem is lehet változtatni. Azok meg, akik ezeket a nézeteket tanítják, jól meggazdagodnak belőlük azzal, hogy meglovagolják az emberek boldogság utáni vágyának hullámát.

Szeretnék ezen a nézőponton változtatni. Felismertem, hogy a stressz oldásával, majd az általad alkalmazott egyéniségépítéssel lehet a sokak szerint kívánt állapotot elérni. Persze, ennek nem adtam nevet, meg én oldással foglalkozom leginkább, de azt látom, hogy szükség van az egyéniségépítésre.

Nagyon pontosan megfogalmaztad a cikkeidben, amit a stressz oldó módszerem kidolgozásakor én is megtapasztaltam. Örülök, hogy találtam végre valakit, aki nem a mindenki által szajkózott, felszínes,semmire nem való “tanítások” helyett az általam is felismert összefüggéseket hirdeti.”

A könyvnek köszönhetően, mit legutóbb vettem tőled, sikerült olyan egyéniséggé fejlődnöm, mivel nemcsak hogy színt viszek a szürke osztályomba, de olyan emberré is sikerült válnom, kinek még ha nem is mindig fontos, hogy ott legyen, de hiányozna, ha nem létezne. Ráadásul egy olyan barátnőnek lehetek a barátja, aki azért szeret engem, aki vagyok. 🙂 …Szeptemberben angolból voltam középfokon (B2) nyelv vizsgázni és mostanra már nemcsak, hogy egy olyan egyén lettem, akinek 2 idegen nyelvből van középfokú nyelvvizsgája, de a nyelvi előkészítős osztályomból én lettem az első, akinek 2 középfokú nyelvvizsga van a kezében. Mostanra már nemcsak, hogy egy olyan egyén lettem, akinek 2 idegen nyelvből van középfokú nyelvvizsgája, de a nyelvi előkészítős osztályomból én lettem az első, akinek 2 középfokú nyelvvizsga van a kezében. 🙂 Ugyanakkor mindez nem sikerült volna a segítséged nélkül, ugyanis (a folytatást itt olvashatod el: Egyéniségépítés Gyorsítósáv)

“Különös világ kezd el kinyílni előttem. Bár ezt már egy ideje észrevettem. Érdekes megfigyelni a környezetemben lévő embereket, a reakcióikat bizonyos szituációkban, s felismerni benne saját régi énemet. Félelmetes :/ Csendben ülök és látok, látom amit eddig is kellett volna. S próbálom javamra fordítani.

Nekem eddig nem sok ilyen témájú írás akadt a kezembe. Nem is kerestem. Ha néha mégis, hamar abbahagytam. Mesterkéltnek és idegennek tűnt. A cikked olvasásakor úgy éreztem, hogy nem kell erőltetnem magam, azonosulni tudtam a soraiddal.
Szerdán szabin voltam itthon. Kedden egész nap azt éreztem, hogy soha nem örültem ennyire egy szabinak (nem volt különösebb tervem aznapra), de nem tudtam, hogy miért érzem ezt, és miért ennyire erősen. Amikor elolvastam a Facebookon a cikked, megértettem. Ez volt az ok.

Igen, egyre jobban hiszem, hogy én döntöm el a sorsom alakulását. Már most érzem, hogy a környezetem nem tud mit kezdeni velem, bár eddig is voltak “harcok”, s lehet még több lesz, de már másképpen. Okosabban…
Látom, hogy néha furcsán néznek, s nem értik az egészet, de nekik nem is kell. Elég ha én tudom. S én csak mosolygok. 🙂 Egyre könnyebb, úgy érzem.

Szeretnék tovább fejlődni, s elmélyülni az írásaidban, erőt merítve belőlük. Lehet, hogy lassan fogok haladni, sőt biztos. De az érzés egyre erősebb, ami késztet a haladásra.
Köszönöm, hogy vagy! és tartod a lámpást az ösvényen…”

“Szia! Fantasztikus dolgokat írsz le, egy pár gondolatodra én is ráébredtem, de így, ahogyan össze foglalod, igazán ütős, és akinek megfelelő szinten van a tudata, hogy befogadja a tanítást rendkívül hasznos, gyakorlati technikák a siker eléréséhez, nem csak a tömeghipnózist ingerlő pozitív gondolkodásos tömeg cucc.

Igazan mély tanítások, köszönöm szépen, feldobtad a napom, és a cikkeid folyamatosan ráébresztenek arra. hogy mi élvez igazan prioritást az életben, és mire érdemes a figyelemenergiát összpontosítanunk! Küldj minél több anyagot! Nagyon sokat segít! Szép napot!”

“…nagyon belevetettem magam az önismeretbe amiben nagy segítséget nyújtanak az írásaid. De legnagyobb segítség a nagy  tudás és oktatóanyagok. Most a legfontosabb hogy a mindennapjaimban tudjam alkalmazni. Azt gondolom az a legrövidebb út, hogy kifogásokat gyártunk, hosszú távon viszont ez miatt nem fejlődünk. Szeretem az írásaidat mert köznyelven beszélsz és már némi kis eredményét tapasztaltam. Köszönöm, hogy törődsz velünk és megosztod a tudásod.”

Régebben írtam már neked hogy mióta elkezdtem igazán foglalkozni magammal rosszabbra fordult a helyzet mint előtte volt. Mindig tudtam, hogy változtatnom kell és bizony sok mindent kipróbáltam. Figyeltem más embereket akikről azt gondoltam, hogy jól élik az életüket, és amit jónak gondoltam átvettem, viszont voltak olyan emberek akiktől azt tanultam, hogy olyan sosem szeretnék lenni. A fejlődésnek köszönhetően elérhetővé vált az internet számomra is, ahol nagyon sok önfejlesztő írást és hang anyagot találtam. Ami hasznos volt ugyan de jelentős változást nem hozott. Akkor jött az egyéniségépítés amiről először azt gondoltam ugyan mit veszíthetek, megrendeltem a tananyagot,és mint minden más könyvet, elkezdtem olvasni.

Hát bevallom volt olyan rész is amin először csak mosolyogtam. Aztán úgy gondoltam na akkor nézzük, mi történik ha a tanultakat alkalmazom a való életben. Hát akkor jöttek az igazi felismerések, rájöttem, hogy idáig legtöbbet úgy viselkedtem, és azt mondtam amit elvártak tőlem. Most bolondnak neveznek, mert már nem felelek meg az elvárásaiknak. Bevallom van hogy megingok és elgondolkozom, nem volt nekem jobb az a megszokott nyugodt élet, de szinte azonnal az a válasz, hogy nem. Most végre nem harcolok az ellen ami nekem nem jó, amit eddig tettem, hanem azt adom, ami Én vagyok, és nem azt, amit elvárnak tőlem. Persze azt is tudom, hogy ennek is megvan az ára, lesznek akik és amik kisétálnak az életemből. Ez a rossz része, de amit nyerek ez által az felbecsülhetetlen.”

“Nekem teljesen pozitív az egész eddig, egy jól felépített rendszert látok és nem az eddigi “ezt vedd meg, mert az ára most nem ennyi, hanem sokkal kedvezőbb”. Itt a tartalomra van fektetve a hangsúly és nem az árra.

Köszönöm, hogy vagytok”

“Igyekeztem sok önfejlesztő könyvet elolvasni az előző években, de a te könyveid olvasásakor valami változik bennem, mintha elkezdenék “belesimulni” az életbe.”

“Amikor olvasom az írásaidat valahogyan teljesen máshogy látom a világot, mintha nem érezném a testemet (nagyon könnyűnek, nyugodtnak érzem magam)… Az tény, hogy egy elég nagy érző ember vagyok, nagyon sokszor “érzem” a lelkemet, és nap mint nap nagyon boldog tudok lenni, nagyon sok mindennek tudok örülni.

Amikor olvasom az írásaidat, akkor ez még tud fokozódni, úgyhogy köszönök mindent!”