Ezen az oldalon az Egyéniségépítés olvasói és felhasználói által küldött üzeneteket teszem közzé, amelyek az Egyéniségépítésről szólnak. Csak azok kerülnek ide, amelyek nem egy adott anyagról, hanem általánosságban szólnak az Egyéniségépítésről, és az írójuk névvel együtt vállalta a véleményét.

A véleményeket időrendi sorrendben visszafelé tettem közzé, azaz a legújabb van felül, a legrégebbi alul.

“Különös világ kezd el kinyílni előttem. Bár ezt már egy ideje észrevettem. Érdekes megfigyelni a környezetemben lévő embereket, a reakcióikat bizonyos szituációkban, s felismerni benne saját régi énemet. Félelmetes :/ Csendben ülök és látok, látom amit eddig is kellett volna. S próbálom javamra fordítani.

Nekem eddig nem sok ilyen témájú írás akadt a kezembe. Nem is kerestem. Ha néha mégis, hamar abbahagytam. Mesterkéltnek és idegennek tűnt. A cikked olvasásakor úgy éreztem, hogy nem kell erőltetnem magam, azonosulni tudtam a soraiddal.
Szerdán szabin voltam itthon. Kedden egész nap azt éreztem, hogy soha nem örültem ennyire egy szabinak (nem volt különösebb tervem aznapra), de nem tudtam, hogy miért érzem ezt, és miért ennyire erősen. Amikor elolvastam a Facebookon a cikked, megértettem. Ez volt az ok.

Igen, egyre jobban hiszem, hogy én döntöm el a sorsom alakulását. Már most érzem, hogy a környezetem nem tud mit kezdeni velem, bár eddig is voltak “harcok”, s lehet még több lesz, de már másképpen. Okosabban…
Látom, hogy néha furcsán néznek, s nem értik az egészet, de nekik nem is kell. Elég ha én tudom. S én csak mosolygok. 🙂 Egyre könnyebb, úgy érzem.

Szeretnék tovább fejlődni, s elmélyülni az írásaidban, erőt merítve belőlük. Lehet, hogy lassan fogok haladni, sőt biztos. De az érzés egyre erősebb, ami késztet a haladásra.
Köszönöm, hogy vagy! és tartod a lámpást az ösvényen…”

Giczei Ildikó

“Szia! Fantasztikus dolgokat írsz le, egy pár gondolatodra én is ráébredtem, de így, ahogyan össze foglalod, igazán ütős, és akinek megfelelő szinten van a tudata, hogy befogadja a tanítást rendkívül hasznos, gyakorlati technikák a siker eléréséhez, nem csak a tömeghipnózist ingerlő pozitív gondolkodásos tömeg cucc.

Igazan mély tanítások, köszönöm szépen, feldobtad a napom, és a cikkeid folyamatosan ráébresztenek arra. hogy mi élvez igazan prioritást az életben, és mire érdemes a figyelemenergiát összpontosítanunk! Küldj minél több anyagot! Nagyon sokat segít! Szép napot!”

Marcu Florin Vasile

“…nagyon belevetettem magam az önismeretbe amiben nagy segítséget nyújtanak az írásaid. De legnagyobb segítség a tanfolyami anyagok. Most a legfontosabb hogy a mindennapjaimban tudjam alkalmazni. Azt gondolom az a legrövidebb út, hogy kifogásokat gyártunk, hosszú távon viszont ez miatt nem fejlődünk. Szeretem az írásaidat mert köznyelven beszélsz és már némi kis eredményét tapasztaltam. Köszönöm, hogy törődsz velünk és megosztod a tudásod.”

Régebben írtam már neked hogy mióta elkezdtem igazán foglalkozni magammal rosszabbra fordult a helyzet mint előtte volt. Mindig tudtam, hogy változtatnom kell és bizony sok mindent kipróbáltam. Figyeltem más embereket akikről azt gondoltam, hogy jól élik az életüket, és amit jónak gondoltam átvettem, viszont voltak olyan emberek akiktől azt tanultam, hogy olyan sosem szeretnék lenni. A fejlődésnek köszönhetően elérhetővé vált az internet számomra is, ahol nagyon sok önfejlesztő írást és hang anyagot találtam. Ami hasznos volt ugyan de jelentős változást nem hozott. Akkor jött az egyéniségépítés amiről először azt gondoltam ugyan mit veszíthetek, megrendeltem a tananyagot,és mint minden más könyvet, elkezdtem olvasni.

Hát bevallom volt olyan rész is amin először csak mosolyogtam. Aztán úgy gondoltam na akkor nézzük, mi történik ha a tanultakat alkalmazom a való életben. Hát akkor jöttek az igazi felismerések, rájöttem, hogy idáig legtöbbet úgy viselkedtem, és azt mondtam amit elvártak tőlem. Most bolondnak neveznek, mert már nem felelek meg az elvárásaiknak. Bevallom van hogy megingok és elgondolkozom, nem volt nekem jobb az a megszokott nyugodt élet, de szinte azonnal az a válasz, hogy nem. Most végre nem harcolok az ellen ami nekem nem jó, amit eddig tettem, hanem azt adom, ami Én vagyok, és nem azt, amit elvárnak tőlem. Persze azt is tudom, hogy ennek is megvan az ára, lesznek akik és amik kisétálnak az életemből. Ez a rossz része, de amit nyerek ez által az felbecsülhetetlen.”

Szitainé Horváth Judit

“Nekem teljesen pozitív az egész eddig, egy jól felépített rendszert látok és nem az eddigi “ezt vedd meg, mert az ára most nem ennyi, hanem sokkal kedvezőbb”. Itt a tartalomra van fektetve a hangsúly és nem az árra.

Köszönöm, hogy vagytok”

Jordán Tünde

“Igyekeztem sok önfejlesztő könyvet elolvasni az előző években, de a te könyveid olvasásakor valami változik bennem, mintha elkezdenék “belesimulni” az életbe.”

Plosz László