Rólam – Eyn

 • Eyn  “Nem szükséges okosnak lenned. Nem kell szépnek lenned. Nem kell „jónak” lenned. Nem kell erősnek lenned. Csak önmagadnak lenned. Pontosan Te vagy az, akire szükség van.
  …Az álmaid nagyszerűek. Ki gátolhatna meg a megvalósulásukban? Senkinek sincs hatalma feletted. Most írod a gondolataiddal, hogy mi fog történni veled. A megfelelő ember vagy, a megfelelő helyen és időben. Pontosan az vagy, akire szükség van.
  …Az egyetlen szomorú dolog az életben, hogy a „nagy tömeg” úgy átalussza az egészet, mint egy programozott gép. Tudd, hogy igenis van értelme és célja az életednek, de ezt Te határozod meg! Nem kell másnak lenned, olyasmit tenned, amit nem akarsz és állandóan motiválnod magad. Már benned van minden készség, amire csak szükséged van. Csak azt tanuld meg, hogyan használd jól és eredményesen, amivel rendelkezel.”

  Eyn

 • Ki vagyok én?

  A weboldal mondanivalójához illően, ez itt egy egyéni bemutatkozás.
  Ha a hagyományosabb, időrendi ismertetésre vagy kíváncsi, itt elolvashatod a szerzői utam: Kicsoda Eyn

  Ha most itt azt várod, hogy leírom XY vagyok C településen élek és xyxyxyx a telefonszámom, bizony csalódni fogsz. Ez nem egy átlagos weboldal és a gazdája sem az. Ehelyett elmondom, milyen vagyok.
  Ami számít, az az egyéniség, és azt nem lehet bekategorizálni. Ha azt mondanám XY vagyok ilyen és ilyen jellemzőkkel, észre sem vennéd, máris bekategorizálnál, márpedig ennek a weboldalnak éppen az a célja, hogy túllépj a korlátaidon. Megpróbálom körülírni magam, de tudd, hogy folyamatosan változom, fejlődöm, ezért semmit se vegyél statikusnak.

  Egyik oldalról: Mindig mindent megfigyelek, tesztelek, elemzek. Gondosan tervezek. Felkészülök a jövőre.

  Másik oldalról: Szárnyaló fantáziával rendelkezem, könyveket és történeteket írok, álmokat megvalósítok.

  Harmadik oldalról: Minden érdekel, ami különleges, egyedi, kiemelkedő és értékes. A dolgokban, az eseményekben az emberekben és az életben is ezt keresem. Az átlagélet számomra elképzelhetetlen. Vagy élek mint különleges, egyedi lény, vagy sehogy!

  Negyedik oldalról: Kevés dolog van a világon, ami ne érdekelne, vagy amiről ne tudnék írni. Többek között otthon vagyok a könnyűzenében, a filmekben, a spiritualitásban, a személyiségfejlesztésben, a programozásban és a grafológiában.

  Ötödik oldalról: Tisztában vagyok azzal, hogy minden ember kiemelkedő értéket képvisel,és teljesen egyedi. Szeretek építő kommunikációt folytatni, embereket motiválni, „felébreszteni” és életre szóló kapcsolatokat építeni.

  Hatodik oldalról: Elképesztő mennyiségű könyvet olvastam életem során, és örökkön-örökké fejlesztem magam, mert az ember sosem tudhat eleget. Azt azonban hozzáteszem, hogy mindebben rendszer van, semmit sem teszek feleslegesen, minden egy küldetés része, amely messze túlnő a személyiségen. Igazából egy szolgálat”, ami egyben örömöt okoz.

  Hetedik oldalról: Kívülről teljesen átlagosnak nézek ki, és a belső tulajdonságaim sem feltétlen szembetűnőek. Úgy el tudok tűnni a tömegben, hogy szinte észrevehetetlenné válok. Jó érzés kommunikálni, kellemes szerepelni, előadni, de mindezt egy magasabb cél, küldetés érdekében. Mindezt leszámítva a nyilvános dolgok teljesen hidegen hagynak.

  Nyolcadik oldalról: Nem figyelem a híreket, nem nézek híradókat, nem érdekel a bulvár, a tévét sem kapcsolgatom. Meggyőződésem szerint két módon lehet élni. Mások által vezettetve, befolyásolva és azon bosszankodva amit úgysem tudunk megváltoztatni, vagy saját választásunk, felelősségvállalásunk és döntéseink által, pontosan azt az életmódot élve, amit akarunk.

  Kilencedik oldalról: Szeretek a természetben járkálni. Szükségem van a magányra, de a társas létre is. Az egyensúly a lényeg. A testem, lelkem és szellemem egyformán táplálom. Ez alkotja az egész-ség –em.

  Ha azt hiszed, most már ismered minden oldalam, elárulom, van még elég másik, melyet nem fedtem fel. De mindez rád is igaz, itt az ideje, hogy felfedezd őket!

  Egyszóval nem vagyok átlagember, mint ahogy Te sem. Nem véletlen, hogy itt találkoztunk, a „szinkronitás” kapcsol össze bennünket. Ne feledd, bármire képes vagy, én csupán az eszköz vagyok, amit ezúttal használsz, hogy végre is vidd, amit akarsz.

  Ennyi bőven elég rólam, mert aki miatt itt vagyunk, az Te vagy! Ez a weboldal rólad szól, s csak rajtad áll, hogyan használod.

  Ha szeretnél személyként is követni, keress rám a Facebookon Eyn Egyéniségépítés néven, és jelölj be!

  Velem készült interjúk, más weboldalakon:

  Interjú Eyn -nel

  Eyn munkássága

 • Kíváncsiaknak

  Az Eyn név (ejtsd: Éin) eredete: Eyn születése

  Kérdések az írói énemhez: Kérdések Eyn -hez

  Néhány más weboldalam-blogom:

  Régi Új Zenék Blogja – az elmúlt évtizedek alatt összegyűlt élményeim és ismereteim a könnyűzenében, számos zenei stílusról, vagy előadóról én írtam először magyar ismertetést, illetve speciális zenei témákról.
  Régi Új Filmek Blogja – filmekről, videókról, sorozatokról, és színészekről, vagy különleges témában egyedi módon megközelítve, vagy hiánypótlóként.
  Régi Új Könyvek Blogja – Könyvek vagy más írások bemutatása a személyiségfejlesztéstől, a spiritualitáson át a kalandregényekig, mindenféle témában.

  9 blogot indítottam régebben, sajnos már nem mind vannak eredeti formában fent az interneten, és 9 weboldalt ezelőtt (2 zenei, 2 természettel-helyekkel, 2 önmegvalósítással, 1-1 Tarzannal, Star Wars könyvekkel, más weboldalak népszerűsítésével foglalkozik), némelyikükre rátalálhatsz a fentebb említett blogokból is.

  2017 őszén elindítottam az Alkotó Blogger Portál Magazint blogírók és szerzők bemutatására, és a Star Wars Könyvek Portált.

  S végül az én „világszemléletem”:
  Ezt tudom a „mindenségről” – Az Abszolútum – metafizikai alapfogalmak

  Egyéb megjelent publikációim:

  Tedd azt amit a legjobban szeretsz és amihez a legjobban értesz – e-book 2011
  Fénysugár az éjből – e-book 2012 (1993)
  Az önmegvalósítás iskolája – e-book 2014  (frissítve, bővítve 2016)
  Linkajánlás mesterfokon – e-book 2014 (frissítve 2016)
  Egyéniségépítés gyorsítósáv e-book 2016 (az egyenisegepites.hu feliratkozói számára)
  12 szokás/tulajdonság, amely megváltoztatja életed e-book 2016
  A kiváló egyéniség 50 jellemvonása e-book 2016
  Te csinálod az egészet! e-book 2016
  A személyes energia mesterei  e-book (2012-2013) 2017
  Az írás a szenvedélyed? Út az olvasókig és az eladásig  e-book 2017
  Az önmegvalósítás iskolája 2.  e-book 2017

  Ingyenes e-bookjaim:

  Belső szó   2014, bővítve 2016
  Pillantás az Abszolútumba   2015, bővítve 2016

  Utóbbi e-book -okat letöltheted itt: Eyn – letöltések

 • Mások mondták rólam:

  “EYN-t az “élettan”- az életben való boldogulásunk tudománya – egyik jeles hazai képviselőjének tartom. Önfejlesztő műveiben olyan felismeréseket ismerhetünk meg, amelyek a sikeres életvitelhez nélkülözhetetlen szemléletmód és gondolkodási szokások kialakítását segítik elő. Hálás vagyok neki számos, a talpraesettségünk fejlesztését szolgáló alapelv megértésének megkönnyítéséért. Gyakorlatias, könnyen érthetően megfogalmazott műveit mindazoknak ajánlom, akik szeretnék ötvözni egyéniségüket, cselekvésmódjukat és céljaikat az önmegvalósításuk érdekében.”

  Kajárik Béla                      kajarikbela.hu

  “Nagyon köszönöm a rengeteg hasznos információt! Nagyon jó, hogy átfogó segítséget kapok tőled!
  Hálás köszönet!”

  Mijasovicsné Szilágyi Tímea

  “Teljesen egyetértek az írásaiddal, és örülök, hogy az “álmok
  megvalósítása” egyre fontosabb szerepet kap a mindennapokban, és egyre
  többen érzik a késztetést magukban, hogy változtassanak.
  Te is ezt képviseled és segíted, ami szerintem egy nagyon szép és jó
  dolog.”

  Erzsébet

  “A bemutatkozó oldalad még aznap olvastam, amikor rád találtam. Pontosan az fogott meg, hogy nem volt sablonszerű! Aki az adatokra volt kíváncsi, az hoppon maradt. Aki ennél többre, az megkapta a választ. Számomra egyértelműen kiderült, hogy itt nem egy átlagos ember másol le irományokat várva az elismerést, hanem egy egyedi lélek teremt értéket mindenki számára.”

  Giczei Ildikó