EGYÉNISÉGÉPÍTÉS TAGSÁG CSATLAKOZÁS

Mi az Egyéniségépítés Tagság Rendszer?

Egy – a nyilvánosság számára nem elérhető – belsős tagsági közösség, amely az Egyéniségépítés belső felületének használatával és a hozzá tartozó előnyökkel jár.

Mi a célja?

A Te fejlődésed segítése, hogy elérd mindazon céljaidat és álmaidat, amelyeket szeretnél az életben. Közben más egyéniségekkel való kapcsolat és kommunikáció, amely segítség (tanács) kérés, vagy adás is lehet.

A rendszer ehhez nyújt felületet, valamint információkat és hasznos anyagokat, lehetőségeket.

Milyen előnyökkel jár számomra a tagság?

 • Belépés az Egyéniségépítés belső felületére.

 • Az itt található információs anyagok, témák, tananyagok használata.

 • Hozzáférés a tagsági rendszer magazinjához, amely a nyilvános cikkekkel szemben közvetlenebb, személyhez szólóbb, extra anyagokkal.

 • Zárt fórum használata, amelyben a boldogulásodat érintő legfontosabb témákat beszéljük meg.

 • Egyéb, havonként változó, vagy frissülő anyagok, lehetőségek, más meglepetések.

 • Tagként először fogsz értesülni az újdonságokról, mindenről, ami fontos, és ha van kedvezmény, akkor szintén tiéd az elsőbbség.

 • Tagságod időtartama számon van tartva, amely további előnyöket rejt.

 • Kisebb online képzések, tanfolyamok speciális témákban

Milyen témák találhatóak a tagsági rendszerben?

Példák:

Tagság téma példák

Ráadásként az anyagokon felül képzések és tanfolyamok is hozzáférhetők a tagok számára.

Mindazok a témák, amelyek a nyilvánosság számára elérhető felületen, plusz további, specializáltabb, célzottabb, havi jellegű anyagok.

Egyéniséged minden szempontból való fejlesztése, alkalmazható tudás, módszerek, gyakorlatok az élet különböző területein való boldoguláshoz.

Néhány példa: tudatossági szinted, energiaszinted növelése, munka, karrier, vállalkozás építése, sikermódszerek, kommunikációs technikák, személyiségtípusra célzott önfejlesztés, stb.

Mi az, ami miatt a legjobban megéri csatlakoznom?

Majd mindenkinek vannak álmai, mégis csak néhányan érik el. A legfőbb okok a következők:

 • 1.Az egyéniség törvénye

  Amíg ugyanazt csinálod, mint bárki más, esélyed sincs, hogy a saját életed, saját álmaid éld. Ha azt teszed, ami éppen a Te egyéniségednek való, akkor minden esélyed megvan.

 • 2.A motiváció törvénye

  A legtöbb embernek kell valami, ami nap, mint nap motiválja. Azok az emberek, akik folyamatosan azon tartják a figyelmüket, amit el szeretnének érni, tízszer hatékonyabbak a többieknél.

 • 3.A végrehajtás törvénye

  Sok emberek van célja, némelyek terveznek is, de a végrehajtás különbözteti meg a célba érteket a „futottak még” kategóriától.

 • 4.A kitartás törvénye

  10-ből kilencen éppen a cél előtt adják fel, mert nincsen senki, aki segítene, hogy kitartsanak a folyamat végéig.

 • 5.Az energiaáramlás törvénye

  Tudod mikor lehet a leggyorsabban elérni az álmaidat? Ha másokat is építesz. Semmi sem dobja meg nagyobb mértékben a személyes fejlődést, amikor kölcsönös energiaáramlás indul meg sikert elérni akaró, és egymást segítő emberek között. Ma már nem számít a távolság és az idő, mert ez online térben megtörténhet!

 • Képzések, tanfolyamok

  Itt a nyilvános oldalról nem elérhető (és meg sem vehető) online képzések lesznek folyamatosan elérhetők, több speciális témában. Külön, ezek nem kis összegbe kerülnének, tagként viszont ingyen hozzáférsz. Vannak, amelyekhez azonnal, s magasabb szintűek, melyekhez bizonyos idő eltelte, pl. 3 havi tagság után válsz jogosulttá.

Pontosan ezért jött létre a tagsági rendszer, hogy ebben részed legyen. A tagsági rendszer tartja a fókuszt számodra és adja a lelki energiát, valamint a lehetőséget, hogy miközben kibontakozol, másokat is építhess.

De semmi sem kötelező, maradhatsz megfigyelő, „passzív tanuló”, a fontos, hogy tegyél álmaidért.

Kérdésed van? Alul a Gyakran Feltett Kérdésekben megtalálhatod a választ!