Használati utasítás az egyéniséghez

Használati utasítás az egyéniséghez

Mi az egyéniség?

Az emberek egy olyan példánya, aki többnyire nem követi az általános trendet, nem foglalkozik a közhiedelmekkel, saját egyénisége belső sugallatára hallgat. Semmi örömét nem leli abban, hogy másokat majmoljon, ehelyett bensőjéből felszínre hoz valamit és azt testesíti meg.

Az életet ezernyi színben látja, nem ragad le egyetlen elképzelésnél sem, elfogad mindent és aztán megváltoztat mindent. Ő az úttörő, aki utat talál ott, ahol senki sem hinné. Ő az álmodó, aki a realitásba emeli az álmait. Ő az, aki szót emel, ha belső, univerzális késztetés hajtja rá. De ő az, aki csendben marad, amikor mindenki őrjöng.
Soha nem statikus, mint egyes személyiségek, akik egész életükben ugyanolyanok maradnak. Számára túl unalmas lenne egyformának maradni, ezért inkább fejlődik, mert örömét leli benne. Nem lehet beskatulyázni. Mihelyst úgy érzed, megismerted, újabb arcát fordítja feléd.

Az egyéniség az emberi lét értelme. Nem azért, hogy különc legyen, hanem, hogy egyedi. Így valami olyasmit visz bele életével a világba, ami addig nem volt ott. Eredeti. Ő maga találja ki saját magát. Hogyan csinálja? Úgy, hogy nem akar más lenni, mint aki, de egyben tudja, hogy sohasem ér végére önnön felfedezésének.

Fontos tudni: Csak egyetlen egy van belőle. Bár egyes részei utánozhatók, az egész önmagában egyedülálló és lemásolhatatlan. Ehhez hozzájárul ama különleges tulajdonsága is, hogy folyamatosan képes a változásra, megújulásra, átalakulásra.

Mit tegyél, ha felmerül benned, hogy esetleg Te is egy egyéniség vagy?

Először is győződj meg róla, ez csak feltételezés, vagy komoly észrevétel. Ha csupán más vagy, mint mások, ez nem jelent semmit, fárasztó lenne mindig másokhoz hasonlítani. Amennyiben úgy érzed, sokkal többet vársz el az élettől, mint az átlag, és komoly elhatározás is van benned, érdemes elgondolkodnod.

Ha úgy érzed, az élet több, mint unalmas hétköznapok és megszokott hétvégék folyamatos váltakozása, kezd ébredezni benned az egyéniséged. Ha már időnként engedsz neki, és a tömeghez képest másképp cselekszel, mered vállalni elgondolásaidat, a végén még lehet belőled valami.

Az élet több

Az egyéniség olyan, mint egy különleges virág. Ha nem kap elegendő vizet, napfényt és a pontosan neki tetsző tápföldet, elhervad, elszárad, és elpusztul. Ezért ha felfedezed magadban, azonnal járj utána miképpen elégítheted ki a szükségleteit, különben fennáll a veszélye, hogy sosem fog kivirágozni.

Az egyéniség üzembe helyezése

1.Energiaforrás

Az első lépés, amikor üzembe helyezed, hogy gondoskodj róla, folyamatosan fel legyen töltve. Ellenkező esetben előfordulhat, hogy lemerül és nem tudod használni, amíg ismét fel nem töltötted. Több módja van a feltöltésének. A leglogikusabb, ha a folyamatos figyelmet fordítasz rá, azaz tudatosan fejleszted.

További energiaforrásai az olyan tevékenységek, amelyek erősítik az öntudatosságát, növelik életerejét és erősítik önbizalmát. Más egyéniségekkel való kommunikáció és kapcsolatok kölcsönös energiaáramlást és feltöltődést okoznak a résztvevőkben. Az egyéniség energiáját a célok tartják magas szinten, és az önmagával való harmónia biztosítja egyenletességét.

2.Az egyéniség beállítása

Amíg nem rendelkezel elegendő tudással és tapasztalattal, időről-időre használd a hozzá kapott útmutatót, így minden rendben lesz. Az egyéniség alapbeállítása az, hogy mindenki mástól különbözik. Ezért meg se próbáld tömeges beidegződések és átlagos életformák mintáira beprogramozni. Ha így teszel, minduntalan kudarcot vallasz, mert ez ellentmond saját természetének.

Az egyéniség lehetséges beállításainak se szeri, se száma. Az, hogy mivé válik, csak attól függ, hogyan állítod be. A legkülönfélébb egyén képződhet belőle, éppen ezért fontos a következetesség. Ha elindítottad egy irányba, ne programozz be ezer másfélét, mert csak megzavarodik és sehova sem jut.

3.Az egyéniség használata

Az egyéniség mindig és minden esetben a saját motivációi miatt cselekszik. Paradox módon éppen emiatt képes arra, hogy mindenféle más egyénre is pozitív befolyást gyakoroljon. Nem csaphatod be azzal, hogy az emberiség jólétéért, vagy egyes területek, helyzetek, emberek, állatok, vagy bármi érdekében tevékenykedjen.

Mindig ő maga az elsődleges motiváció. A nem egyéniségek azért nem érik el a végcélt, mert hamis hiedelmekre ragadtatják el magukat, és a végén már nem hisznek önmagukban, nem érzik elég értékesnek és hasznosnak magukat.

Nagyon fontos, hogy ne az értékesség, hasznosság, vagy másoknak nyújtott segítség alapján viszonyulj az egyéniségedhez. Azért értékes, mert van, és punktum. Ha így hagyod ezt a beállítást, és használatkor nem akarsz folyton elveknek és másoknak megfelelni, az egyéniség jól fog működni.

Azáltal, hogy hagyod annak lenni, ami, és mindig követni a belső érzéseit, sok-sok ember és helyzet javára fog válni, mert ehhez nem kell ellenkeznie saját természetével.

Az egyéniség különleges funkciói

Gyermek funkció: Az egyéniség képes úgy örülni az életnek, mint egy gyermek. Őszintén hiszi, hogy mindent megkaphat, amire vágyik és az élet csodálatos, tele mindenféle jó dologgal.

Az élet csodálatos

Tudatosság funkció: Képes fellelni és tudatosítani önmagában mi a helyes és jó, akkor is, amikor semmilyen külső eszközben nem talál támaszra. Magas lelki-szellemi szinten éli át a létet, képes az idő és tér síkja fölé emelkedni.

Irányító-vezető funkció: Tudja mikor mit kell tenni. Magasabb vezérlőelvek vannak beleépítve, mint az átlagban, teljesen tisztában van vele, hogy a világegyetemben minden okkal történik.

Maximalitás: A legjobbat várja el az élettől. Nem elégszik meg középszerűségekkel. Nem azért, mintha olyan különleges lenne, hanem mert tudja, ez a természetes.

Figyelmeztetések az egyéniség használatával kapcsolatban

Nem szabad hosszú ideig átlagos dolgokba merülnie, mert fokozatosan elveszti a rugalmasságát, és átveszi a „nem egyéniségek” rezgéseit. Az antennái beállítására fokozottan ügyelni kell. Egyenest az univerzális energiákból, magukból a csillagokból nyerje információit.

Ha az antennákat huzamosabb ideig olyan földi dolgokra irányítod, mint az általános média, vagy negatív társadalmi beidegződések, tömeghiedelmek, az egyéniség működésében hiba következhet be. Az antennákat a csillagos égre kell irányítani, mentesen hagyva mindenfajta befolyásolástól, hogy csakis eredeti otthona (a mindenség) irányítsa.

Ha a működésével kapcsolatosan kérdés merül fel, sosem szabad nem egyéniségektől tanácsot kérni, mert ez akár súlyos hibák kialakulásához is vezethet. Az egyéniség legjobb tanácsadója önmaga legtisztább jelenléte, amikor minden befolyástól mentesen (gondolatilag) ki van kapcsol(ód)va.

Az egyéniségnek teljes egyensúlyt kell kialakítania a jelenlét és távollét, szereplés, és háttérbe húzódás, cselekvés és nem cselekvés között. Így elkerülheti a megbotránkozást, a felesleges lépéseket, az értelmetlen cselekvést, és a tudatosság nélküli működést.

Egyéniség – Műszaki adatok


A fizikai berendezés várható élettartama: legalább 100 év, de időtartama nem korlátlan.

Lélek: Hosszú időkorszakok, amelyek számtalan fizikai berendezés használatát felölelik.

Szellem (Én): A mindenség lényegéből származik, ezért tartama nincsen az időhöz kapcsolva.

A mindenség lényegéből származik

Felhasználható személyiségek száma és típusa: 12 és 4 típusú személyiségek, melyek összetétele a legkülönfélébb lehet, a 4 tágabb típus és a 12 összetettebb típus alapján. Fejlettsége csúcspontján túlhaladja ezeket a típusokat de tetszése szerint felhasználhatja őket céljaira.

Egészség: Biztosított a fizikai berendezés működésének végéig. Probléma akkor következhet be, ha az életmód, önmaga lelki-szellemi kezelése, más egyénekkel való kapcsolatok megzavarják a harmonikus működést.

Jólét: Olyan mértékű, amilyen mértékben vállalja és megéli a saját egyéniségét. Minél harmonikusabb önmagával és a környező világgal, annál nagyobb mértékben bővelkedik benne.

Boldogság: Ez nincsen semmihez kapcsolva. Önmagában rejlik.

Siker: Amíg egyéniség, nem tud nem sikeres lenni. Minden történést előnyére használ fel és minden segíti a fejlődését, boldogulását.

Egyéb megjegyzések az egyéniségről

Vigyázni kell rá, mert a legdrágább kincs a világban. Akár világokat képes felépíteni, vagy életeket megújítani. Bárkit képes boldoggá tenni úgy, hogy az illetőben ébreszti fel a saját boldogságát.

Ha az egyéniségek eltűnnek, az emberi közösség gépiessé, programozottá válik és elveszti önállóságát. Az egyéniség biztosítja a haladást, a változást, a fejlődést, de a harmóniához is vezet. Nélküle nincsen tudatosság. Ha minden egyforma lenne, nem lenne mihez viszonyítani.

Ha készen állsz, hogy ilyenné válj, itt a gyakorlati útmutató:
Kattints és töltsd le!

10 gyakorlati lépés

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük