Szívenergia - a teremtőerő alkalmazása életünkben

Szívenergia – A teremtőerő aktivizálása életünkben

Szívenergia – a lelki-szellemi impulzus. Van valami, ami minden pillanatban életben tart. A legnagyobb mélységből is képes kiemelni, és a leglehetetlenebbnek tűnő dolgokat is megvalósítod általa. Ez az, ami léted mozgatórugója, és mindenre befolyással van. A kiváló egyéniségeket ez mozgatja, és általa érték el eredményeiket.

Minden emberben benne van, de a legtöbb egyénben „alszik”. Ők soha nem képesek megvalósítani álmaikat, és korlátok között élik le életüket. Azt hiszik, hogy valami külső dolog az, ami által el lehetne érni a dolgokat. De nem így van. A szívenergia az. Ha az nem éled fel, semmi nagyot nem viszel véghez az életben, de általa olyasmire képessé válsz, amit mások csodának hívnak.
A szívenergia az, ami mozgat téged. Ez az, amiért élsz-halsz, a legjobban motivál a világon és mindig erőt ad. Ez a központja a Te életednek. Akkora energia, hogy valódi teremtőerővel bír, s általa minden megálmodott dolog realitássá válik. Mi ez a dolog a te életedben?

Szívenergia, a teremtő energia

Az emberek zöme végigalussza az életét. A külvilágra összpontosít, és elveszik az események áradatában, ahelyett hogy önmagára fókuszálva, megalkotná a sorsát. Az emberek többsége nem tudja, mi az ő szívenergiája! Márpedig ez a motor, enélkül semmi nagyot nem lehet véghezvinni.

A szívenergia olyan erős, hogy ha a világon minden körülmény ellene szól, akkor is képes az egyén általa elérni a célját. Túlmutat a saját személyiségén, összeköt az univerzummal! Ez egy olyan erős motiváló, amely annyira mély hittel van összekötve, hogy semmilyen személyes gyengeség nem rendítheti meg. Azért, mert jó, helyes, hasznos.

A szívenergia olyan erős

A szívenergia abban kel életre, amit szívvel-lélekkel szeretsz, amiben oly mélyen hiszel, hogy minden gátló körülmény ellenére kitartasz benne. Ez a legnagyobb szellemi erő a világegyetemben és bárki használhatja.

Szívenergia nélkül és szívenergiával

A következő példa az életből származik, és nap mint nap megtörténik. Van egy ember, akinek van egy álma (terve, célja). Jön egy másik ember és azt állítja, ez nem megvalósítható, ennek nincs realitása. Érkezik egy csomó másik, akiknek szintén az a véleményük. Minél több ilyen véleményt, információt hall, emberkénk annál kisebbre zsugorodik. Végül elveti az ötletet, mint őrültséget.

Van egy másik ember, akinek van egy nagy álma. Találkozik egy csomó emberrel, aki őrültnek nézi. Emberünk nem hátrál meg, szeme előtt az elképzelése lebeg, és megy tovább. Senki sem hisz benne, de ő tudja, mit csinál. Elérkezik egy pont, ahol már nem kérdőjelezik meg. Aztán elérkezik egy másik pont, amikor kezdenek csodálattal tekinteni rá. Végül minden elképzelést felülmúlva megvalósítja az álmát.

Mi volt a különbség a két ember között? A szívenergia ereje. Az első esetben a teremtő energia nem volt elég erős ahhoz, hogy realizálódjon. A másik esetben elég erős volt ahhoz. De pontosan hogyan működik ez? És hogyan lehet aktivizálni?

A különbségtevés képessége

Ha van egy álmod, vagy célod, kire hallgatsz? Ha körbenézel a világban, rettentő sok okos embert látsz. Szinte mindenki tudja, mi a jó neked, mit érhetsz el, és mit nem. De vajon honnan? Az egyik fontos dolog a sikeres egyéniségek, és a többiek között, hogy előbbiek nem adnak véleményekre, legfőképp tömeghiedelmekre nem.

Mindenki azt mondja, amit ő tapasztalt, vagy mástól hallott. És ebben van a kulcs! Ha egy olyan ember próbál lebeszélni valamiről, aki még életében nem csinálta, miért is kellene rá hallgatnod? Ha pedig olyasvalaki, aki csinálta, de nem sikerült neki, akkor csak egy a kérdés, vajon miért nem?

Annak a szava számít, aki már megcsinálta, és van tapasztalata benne. Ha nincs ilyen, Te lehetsz az első. Ez nem jelenti azt, hogy bármilyen „őrültségnek” érdemes nekiállni. De ami a Te szívenergiád életre kelti, az nem lehet őrültség. Azt belül érzed, és tudod, hogy érdemes. A fontos az, hogy a véleményeket különböztesd meg a tényektől, és mindig a megvalósításra koncentrálj.

A teremtőerő és a teremtő energia aktivizálása életünkben

Mihelyst megtalálod mi az, ami téged a legjobban mozgat, a világon semmilyen erő nem akadályozhatja meg, hogy elérd a céljaidat. Az nem elég, hogy valami érdekel. Az sem, hogy valamit jól csinálsz. Benne van a szíved-lelked? Ha igen, akkor ez a Te utad.

Bármikor, amikor olyan helyzetbe kerülsz, hogy kételyek merülnek fel benned, vagy kedvezőtlenek a körülmények, a szívenergia lesz a megoldás. Abban a pillanatban, amint erre összpontosítasz, készülnek a megoldások, és a legnagyobb gödörből is kikászálódsz. Sőt, erősebb leszel, mint valaha.

Nem kell mindenféle körülménynek, helyzetnek rendelkezésre állnia, és nincsen szükséged semmilyen különleges képességre. Csak aktivizálnod a szívenergiádat, és minél jobban működésbe hozod, annál nagyobb mértékben valósulnak meg a dolgok életedben.

Ez az, ami dobogtatja a szíved, ami miatt felkelsz minden nap, és ami a legnagyobb örömet adja az életben. Ameddig erre figyelsz, a siker útján jársz. A legjobbak ezt csinálják. Ők sem olyan különlegesek, csak ráébredtek önmagukban erre az erőre, és megtanulták felfokozni.

A teremtőerő aktivizálása

Cselekvéskor ne gondolkozz, érezz!

A gondolkodásnak megvan a maga helye: akkor, amikor tervezel és felkészülsz. Az érzéseknek és érzelmeknek pedig akkor, amikor megálmodsz valamit, és amikor nekiállsz a megvalósításnak. Ha már megvan a terv, akkor a szívenergia visz végig minden lépésen.

Mit szólnak mások? Vajon elég jó vagyok ehhez? Elég jól csinálom? Ezek a kérdések egy esetben merülhetnek fel, ha átélés helyett elkezdesz gondolkodni. Akkor, amikor nem érzésből cselekszel. De ez nem vezet sehova. A kérdéseket már cselekvésed előtt meggondoltad, utána nincsen helyük. A Te lelkesedésed, szenvedélyed az, amely megvalósítja az álmaidat.

Figyeld csak meg, a legesetlenebbnek tűnő ember is csodára képes, amikor arra figyel, amit szeret, ami őt élteti. Ha egy félénk, magába húzódó embert arra ösztönzöl, hogy beszéljen arról, ami őt a legjobban mozgatja, egyszer csak azt veszed észre, hogy egy zseniális előadó áll előtted.

Mi történt? Semmi különös, csak bekapcsolt a szívenergia. Az egyén teljesen átszellemült, átvette a vezetést az ő „igazi lénye”, gondolkozás helyett bekapcsoltak az érzések. A kiváló egyéniség 50 jellemvonása című könyvben számos tulajdonságot és működésmódot találsz, amelyek a szívenergiát életre keltik és megtöbbszörözik.

Nincs mire várnod. A szívenergia mindig a rendelkezésedre áll, ez az a teremtő erő, amely mindent lebír. Kövesd a kiváló egyéniségek példáját, és tedd életedet olyanná, hogy álmaid megvalósulása mindennapjaid része legyen!

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük