A kiemelkedő egyeniség a pozitív energia forrása

A kiemelkedő egyéniség a pozitív energia forrása

Kiemelkedő egyéniség. Ő az, aki olyan érzést kelt benned, hogy nagy dologra vagy hivatott. Küldetésed van, fontos feladatod, olyan adottságaid, mint senki másnak. Hatására elhagyod kételyeidet és a cselekvésre váltasz. Olyan, mint egy pozitív energiagenerátor, amely mindig feltölt. Ellenállhatatlan vágyat érzel, hogy kövesd a példáját.
A kiváló, vagy kiemelkedő egyéniség a pozitív energia forrása, mert semmi sem bírhat olyan nagy hatással ránk, mint egy másik emberi lény élő példája. Jelenléte minden pillanatban azt sugallja számodra, hogy ugyanazokkal az erőkkel bírsz, s megteheted mindazt, amiről álmodtál.

A kiváló egyéniség a személy, aki véghez viszi mindazt, amit az átlag sosem tenne. Mert ő túllép saját személye korlátain és beteljesíti mindazt amire született. Ő az, aki tudja, az élet egyetlen értelme küldetésünk véghezvitele, melynek mibenléte másban nem, csak önmagában keresendő.

Olyan mint a

A kiemelkedő egyéniség a pozitív energia forrása. Egyensúlyban van, nem hajlik ide-oda, mindig tudatában van önnön értékének. A pozitív energia forrása maga az egyéniség, amely hasonló a természeti elemekhez.

A kiemelkedő egyéniség olyan mint a levegő. Mindenkinek szüksége van rá, de senki sem birtokolhatja. Bárki elérheti, de senki sem tarthatja meg. Egy pillanat alatt feltölt pozitív energiával, de hiányakor megérted mennyit is jelent. Nem látod, mégis érzed, jelenléte élettel tölt meg. Gyengéd, kellemes, melengető és hűsítő, de ha kell, a magasba emel.

 kiemelkedő egyéniség olyan mint a

A kiemelkedő egyéniség olyan, mint a víz, hatalmas lehet, akár az óceán, de van, amikor kicsi, akár egy csepp. Mindig alkalmazkodik és sosem tör meg. Minden erőhatás elől kitér, de senki sem tudná összenyomni. Lágyabb, mint a vaj, mégis, idővel a legkeményebb kősziklába is bevési jelenlétének nyomait.

A kiemelkedő egyéniség olyan, mint a tűz. Világít, fényt és meleget ad, nélküle az élet hideg és sötét maradna. Bárhol lobbantod fel, mindig felfelé törekszik. Bárki használhatja, de ki nem sajátíthatja. Ő a lelkesedés ereje, a szenvedély tüze, amelynek megvan a képessége, hogy a legnagyobb tetteket és alkotásokat általad véghez vigye.

A kiemelkedő egyéniség olyan, mint a föld, szíve otthont ad minden élőlénynek, a belseje kincseket rejt. Alkalmas magvaid elvetésére, melyek termést hoznak benne. Minden jó gondolatot ezerszeresen megsokszoroz és belőle termést hoz.

Töltsd le itt a képes hasonlatokat: Légy olyan, mint

Ő az, aki a pozitív energia kiindulópontja

Ő az, aki nem keresi a feltételeket és körülményeket, hanem létrehozza azokat. Nem azt lesi, hogy mit csinál a többség, hanem járja a maga útját. Nem érdeklik mások kételyei és aggályai, ami helyes, azt cselekszi. Mindig óvatos, de amikor cselekszik, sosem habozik. Ő az, aki tudatos. Tudja, mit miért tesz, és legfőképp azt, hogyan tegye.

Ő az, aki mindig készen áll a változásra, nyitott az újra, képes együtt áramlani a haladó idővel. Ő az, aki végtelenül rugalmas, mégis rendíthetetlen, mint a kőszikla. Szelleme törhetetlen, lelke megingathatatlan, mégis képes egyetlen pillanat alatt átalakulni.

Ő az, aki az utat mutatja, de az akaratot nem befolyásolja. A lehetőséget megadja, de tisztel annyira, hogy a választást rád bízza. Nem tud mindent, de igyekszik minél többet tudni. Ő az, aki nem információkat hajszol, hanem használható tudást gyakorol.

Ő az, aki soha semmilyen helyzetben nem bukik el. Mert sosem próbálkozik, hanem tesztel. Minden, ami történik vele, előrébb juttatja. Hibázhat és ronthat, de mindig tanul és folytatja, vagy változtat a következtetések levonása után.

Kiváló egyéniség

Ő az, aki képes magasból tekinteni a világra. Nem foglalkozik apró problémákkal, nem figyeli a folyton változó, lényegtelen dolgokat, inkább magasabbra emelkedik és áttekinti az egészet.

A kiemelkedő egyéniség ereje

A kiemelkedő egyéniség ereje, ami mozgatja a világot. Ő az a hajtóerő, amely a változást elindítja, s a legnagyobb dolgokat létrehozza. A kiemelkedő egyéniség ereje mágnesként visz előre, vele minden lehetségesnek tűnik.

A kiemelkedő egyéniség ereje a lelkesedés forrása, az élet energiája, a nagy tettek mozgatórugója. Hasonló a fához, amely a földben gyökerezik és a nap felé törekszik. A szilárd talajon áll, de szelleme a magasban szárnyal. Ezernyi színben tündökölhet, de csak egy szellemben élhet. Ő a folyamat, amely sosem ér véget.

A kiemelkedő egyéniség ereje a csüggedtek és elfáradtak támasza, az aggodalmaskodók nyugalma és a türelmetlenkedők békéje. Olyan erő van benne, amely nem külső eredetű. Ő maga ez az erő.

A kiemelkedő egyéniség ereje a vezető, amely az új utakat megtalálja és a bizonytalankodókat irányítja. Nincsen szüksége mások imádatára, sem engedelmességére, ő csak a maga útját járja.

A kiemelkedő egyéniség, a pozitív energia forrása

A kiváló egyéniségben van valami csodálatos, valami magával ragadó, amitől úgy érzed, több lettél általa. Hatására úgy érzed jobb vagy, mint valaha. Vonz a kisugárzása. A kiemelkedő egyéniség a pozitív energia forrása, s egyben mágnese, a jelenléte mindezek bizonyítéka.

A kiváló egyéniség nem a semmiből termett, hanem önmagán végzett munkálkodással tette magát azzá. Meghatározott lépéseket és módszereket alkalmazott, melyeket saját egyéniségéhez szabott. Tudja, hogy bárki más is az ő útját bejárhatja, s ezért fejlődését soha abba nem hagyva, tudását továbbadja.

A kiváló egyéniséget, ha hajszolod, el nem éred, de ha elengeded, megkapod. Rájössz, hogy amit másban kerestél, magadban megtalálod. De csak akkor, ha az utadat végigjárod.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük