Pozitív idézetek gyűjteménye reggelre, és minden napra

Pozitív idézetek gyűjteménye reggelre, és minden napra

Pozitív idézetek gyűjteménye reggelre, és minden napra. Ezen az oldalon valóban pozitív idézeteket gyűjtöttem össze, amelyek pozitív hozzáállásra, gondolatokra, érzésekre, élményekre és tapasztalatokra vonatkoznak.

Kíváncsiságból megnéztem más oldalakat, s döbbenten vettem észre, hogy máshol ezt nem veszik szó szerint. Pozitív idézeteknek nevezett idézetek egyáltalán nem is azok, csak egyszerű idézetek, sőt sokuknak negatív kicsengése (!) is van. Ha olvastad a megerősítések szabályairól szóló cikket, tudod, milyen fontos, hogy negatív gondolatok ne szerepeljenek pozitív állításokban.

Előszedtem egy halom régi könyvem és keresgéltem közöttük, találtam több gyöngyszemet is, ezek olyan rövid pozitív idézetek, amelyek máshol még nem szerepeltek. A saját írásaimból is válogattam néhány részletet. Az alábbi idézetekből rengeteget megjelentettem már (képpel) a Tedd azt, amit a legjobban szeretsz Facebook oldalon.

A saját régebbi idézeteim egy külön oldalon szerepelnek – Eyn idézetek – képeken, ahonnét le is töltheted őket.
Pozitív idézetek reggelre – reggeli pozitív gondolatok

Ezek a rövid pozitív idézetek minden napra, kifejezetten reggelre javasoltak.

„Te vagy az, akire vártunk. Időtlen idők óta vártuk, hogy végre megmutasd magad, hogy adj számunkra egyéniségedből, hogy megismerhessük azt a csodálatos szellemet, aki Te vagy. Nem érdekel, hogy ki voltál, vagy mi tettél, s ki leszel, vagy mit teszel ezután. Az számít, hogy most itt vagy. Jelenléteddel megtisztelsz minket. Örülünk neked, s szeretnénk minél többször élvezni a jelenléted.”

Eyn

„A szó szoros értelmében azt látod, amit látni akarsz; saját érzelmi beállítottságod és gondolataid materializálódnak.”

Seth (Jane Roberts: Seth megszólal)

“Amikor ráébredsz, hogy semmi sem hiányzik, az egész világ a birtokod.”

Lao-Ce

“Az öröm nem a dolgokban van, hanem bennünk.”

Richard Wagner

 

“Keressétek és dicsérjétek a jót!”

“A vidám kedélyű mindig ünnepet ül.”

“Gyönyörködjél az Úrban, és megadja szíved kéréseit.”

Biblia

“A bölcsesség legnyilvánvalóbb jele a folyamatos vidámság.

Michel de Montaigne

Minden jól van, mert minden csak jobbá lesz.”

Dale Carnegie

Bármit szeretnék tudni, feltárul előttem, bármire van szükségem, megkapom a megfelelő időben, helyen és összefüggésben.”

Louise L. Hay

Foglald el tudatodat azzal, hogy mindig a legjobbra számítasz, és tudatalattid hűségesen reprodukálja a megszokottá vált gondolataidat. Éld át a siker izgalmát, és gyönyörét, s tudatalattid elfogadja és valóra váltja, amit képzelsz és érzel!”

dr. Joseph Murphy

Mitől jó egy nap? Attól, hogy képesek vagyunk meglátni a jót. Hogy örülni tudunk. És attól, hogy holnap is lesz egy nap. Lehet, hogy még jobb, mint a mai.”

Janikovszky Éva

A vagyonodat az emberi kapcsolataid, az egészséged és a szabadságod jelentik – nem az anyagi javaid.”

MJ DeMarco

Mindig arról gondolkodj és beszélj, amit el akarsz érni. Az leszel, amire legtöbbször gondolsz.”

Brian Tracy (További Brian Tracy idézetek itt.)

Nincs semmi okos dolog, ami azt sugallná, hogy ne légy boldog.”

Buddha

„Minden (előző) napom odaajándékozom az emlékezet végtelen tengerének. Minden nap új életre kelek, új lehetőségekkel.”

Eyn – A személyes energia mesterei

Minden reggel, amikor fölkelsz, keresd meg magadban azt a gondolatot vagy érzést, amiért érdemes élni.”

Müller Péter

Amikor reggelente felkelsz, a szívednek csordultig kell telnie boldog izgalommal, hiszen tudod, hogy napközben csupa jó dolog történik veled. Nevetned kell és örvendezned. Jól kell érezned magad a bőrödben, abban a biztos tudatban, hogy felbecsülhetetlenül értékes vagy. Győztesnek születtél! Boldognak születtél! Csodálatos életre születtél!”

Rhonda Byrne

Minden esti elalvás a szárazföldtől való elszakadással és a nyílt tengerre való kihajózással hasonlítható össze. A szárazföld a fizikai testiség világa, amelyben nappal ébren élünk. A tenger a lélek- és szellemvilág, amibe alváskor merülünk el. Mikor reggel álmunkból újra felébredünk, ez olyan, mint mikor a tengerről visszatérünk a szárazföld partjaira.”

Emil Bock

Idézetek jó hozzáállásról – napi pozitív gondolatok

 Ezek a szép rövid pozitív idézetek különösen a hozzáállással kapcsolatosak.

“Akármilyen messzire törekszel, annál is messzebb fogsz jutni, akármilyen nagyszerű álmaid vannak, az életed annál is nagyszerűbb lesz, és akármilyen nagyon szeretsz, téged annál is jobban fognak szeretni.”

Mike Dooley

“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz, fogj hozzá! A merészségben géniusz, erő és varázslat rejlik.’

Goethe

A siker döntések százainak eredménye, amelyek folyamatot alkotnak, a folyamat pedig egyfajta életmódot hoz létre.”

MJ DeMarco

Ha valaki azt mondja ennek a hegynek: Kelj fel és ugorjál a tengerbe! és szívében nem kételkedik, hanem hiszi, hogy a mit mond, megtörténik, meg lesz néki, amit mondott.”

Jézus Krisztus

Valódi értéked nem a pénzed fejezi ki. Hanem amit a pénzen kívül adni tudsz.”

Eyn (Képpel letölthető az Eyn oldaláról lásd a linket feljebb.)

Hogy bármit behozz az életedbe, képzeld azt, hogy már itt van. Mi magunk vonzzuk magunkhoz, saját életünkbe azt, ami gondolatainkban már megtörtént.”

Richard Bach

Az élet végtelen körforgásában, ahol most vagyok, minden teljes, egész és tökéletes. Teljes, egész és tökéletes vagyok. Örökké teljes, egész és tökéletes maradok. A megfelelő helyen és időben, a megfelelő dolgot teszem.”

Louise L. Hay

Amit igaznak gondolsz, az a valóságod. Ha magadévá teszed a gazdagok kifejezéseit és gondolkodásmódját, nem lesz nehéz fiatalon és gazdagon visszavonulni.”

Robert T. Kiyosaki

A siker most van. A siker egy állapot.
A siker nem függ másoktól, hanem csak Te magad adhatod meg magadnak.
A siker egy érzés.
A siker egy szokás.
Nem kell sikeresnek lenned. Azt tedd, ami neked jó, és magad válsz a sikerré.”

Eyn

Minden lehetséges annak, aki hisz. Mert mindenkinek, akinek van adatik és megszaporíttatik. ”

Biblia

Mindent szórakozva tanulok. Hálásan, vidám szívvel kezdem a napot. Lelkesen várom az eseményeket, hisz tudom, életemben csak a jó kaphat helyet.”

Louise L. Hay

Az objektív világ belső cselekedetek végeredménye. A gondolat: energia. Megszületése pillanatában máris elkezdi megvalósítani önmagát. A gondolat vagy kép intenzitása nagyban befolyásolja a fizikai materializáció közvetlenségét. Nincs semmi a saját anyagi képmásodban, amit ne te teremtettél volna.”

Seth (Jane Roberts: Seth megszólal)

A csodálkozást soha ne feledd! Akard a szépet, a jót mindig megtedd! Bölcsek aranyának mágnese a lelked.”

Szepes Mária

A hit mindig eredményes, akár valódi a tárgya, akár hamis. Képzeld el vágyad teljesülését, érezd át realitását; a végtelen életerő tudatos kívánságod szerint cselekszik.”

dr. Joseph Murphy

Ne a sikerre törekedj, hanem arra, hogy értékessé válj!”

Albert Einstein

Az isteni akarat tehát az, ami azt akarja, hogy az életemből földi Paradicsomot teremtsek. Ha ezt teszem, folyamatosan támogatnak, és a kisebb-nagyobb véletlenek százával, ha nem ezrével segítenek abban, hogy minden nap túltegyen a legszebb reményeimen is.”

Bärbel Mohr

“Nem a megélhetés miatt kellene aggódnotok. Az igazi mesterek az élettel törődnek, nem a megélhetéssel. Rajta! Tegyétek amit igazán szeretnétek! Semmi mást! Oly kevés az időtök. Hogy tehettek egy pillanatig is olyasmit a megélhetésért, amit nem szerettek? Ez nem megoldás, ez halál…”

Beszélgetések Istennel c. film

Rendületlenül kitartok, míg a sikert el nem érem.”

Og Mandino

Maga az élet a legcsodálatosabb tündérmese.”

Hans Christian Andersen

Érzéseitek legyenek teljes mértékben összhangban azzal, amit mondotok és tesztek. A munka a legmegfelelőbb módja az istenimádatnak.”

Sai Baba

“Minél fényesebben ragyog a Nap benned, annál nagyobb világosságra lelsz odakint.”

Eyn (Képpel letölthető az Eyn oldaláról lásd a linket feljebb.)

A sikerben azoknak van része, akikre a sikergondolkodás jellemző. Minél tovább dolgozol a helyes irányban, annál közelebb kerülsz a sikerhez.”

Napoleon Hill

Az elmében fenntartott, hittel alátámasztott kép valóra válik. Gondolatod az ok, a létrejövő körülmények pedig az okozat.”

dr. Joseph Murphy

Nem kell ahhoz semmi különleges ok, hogy jól érezd magad – egyszerűen elhatározod, hogy azonnal boldog leszel, egyszerűen csak azért, mert élsz, egyszerűen azért, mert így akarod.”

Anthony Robbins

Képzeld el, amit kívánsz, és kívánd, amit elképzeltél. A boldogság vágy, a képzelet hit – a cselekedet megvalósulás.”

Hioszi Tatiosz

Mosolyogni tessék! Persze nem szüntelenül, nem reggeltől estig, de bujkáljon bennünk a mosoly – minden eshetőségre készen -, hogy bármikor felragyoghasson. Mert a mosoly meggyőződésem szerint mindig egy kis fényt hoz az életünkbe, meg a máséba is. Kicsike fényt, de sok kicsi, mint tudjuk, sokra megy.”

Janikovszky Éva

„Összpontosíts az egyedülvaló tudattal, amely olykor nyugodtan marad, olykor megmozdul. Lásd meg a mélységes bölcsességet magadban, hogy megfigyelhesd az egyensúlyt, hogy megéred és megismerd a tudat tökéletes csendjét. Ha így teszel, a legmagasabb szellemi dimenziót valósítod meg, mely semmihez sem hasonlítható.”

Kodó Szavaki

““Minden siker azé, aki a kellemest összeköti a hasznossal.”
Quintus Horatius Flaccus

Dolgozz gondolkozási szokásaid módosításán: a pozitív beállítottság, ha cselekvéssel párosul, csodákra képes. Rendszeresen idézd fel magadban a sikereidet, erősítve az önbizalmad.

James R. Sherman

Pozitív idézetek minden napra – napi pozitív gondolatok

Ezek a pozitív idézetek, s pozitív gondolatok minden napra, a nap bármely szakában hatásosak. A szép idézetek gondolatok ugyanúgy mint a rövid jókívánságok minden napra elixírként hatnak a lélekre.

Várd el, hogy megtörténik; hidd el, hogy megtörténik; állj félre az útból, és hagyd, hogy megtörténjen!”

Paul R. Scheele

„Ha a gondolkodásod nagyon intenzív, nagyon eleven képekben gondolkodol, akkor ezek hamar fizikai eseményekké válnak. Gondolataid, érzéseid a fogantatásuk pillanatában megkezdik utazásukat az anyagi megvalósulás felé. Ha érzéseid és belső élményeid eléggé kiegyensúlyozottak, eléggé derűlátóak, és a teremtő erőt konstruktív módon használják, akkor azt fogod átélni, hogy különlegesen szerencsés vagy, mert kellemes elképzeléseid gyorsan megvalósulnak.”

Seth (Jane Roberts: Seth könyve)

Aki mindenekfölött ragaszkodik ahhoz, hogy az élet öröm, annak valóban öröm élni.”

Hioszi Tatiosz

“A halál nem az élet ellentéte. Az életnek nincs ellentéte. A halál ellentéte a születés. Az élet örök.”

Eckhart Tolle (További Eckhart Tolle idézetek itt.)

„A pillangók nem látják a saját szárnyaikat, így nem tudják, hogy milyen csodálatosan néznek ki; ez az emberekkel is így van. Ezért van szüksége mindenkinek legalább egy igaz társra az életben: hogy megmutassa a másiknak, mennyire gyönyörű valójában.”

Osho (???)

„Tudatalattid mindent igaznak tekint, amit annak hiszel, és valóra váltja. Bármit elfogad, és megvalósít, amit tudatos elméd elhisz és igaznak tekint. Gondolatod a hatás – ok – tudatalattid automatikus engedelmessége pedig az ellenhatás – okozat. ”

dr. Joseph Murphy

A korlátok csak a fejekben élnek. Így ha használjuk a képzeletünket, a lehetőségeink korlátlanná válnak.”

Jamie Paolinetti

“A bolygók a Nap körül, az emberek a derűt és kiegyensúlyozottságot sugárzó egyének körül keringenek.”

Meg Cabot

“A legnagyobb ajándék, amit valaki másnak adhatsz, a saját boldogságod.

Esther és Jerry Hicks

Tudatalattid mindennél bölcsebb és az összes kérdésre tudja a választ. Nem mondja: „Ezt nem erőltetheted rám!” Tudatalattinak nincs problémája. Ő csak a megoldást ismeri.”

dr. Joseph Murphy

„Ahol a figyelmed, ott a gondolataid, amilyenek a gondolataid, olyanok az érzéseid, amilyenek az érzéseid, olyanok a tetteid. Amilyenek a tetteid, olyan az életed.

Ha ahhoz szoktatod elmédet, hogy folyamatosan abba az irányba figyeljen, amerre haladni akarsz, akkor minden más dolog az életedben ahhoz igazodik.”

Eyn

Tudnunk kell, hogy saját létünk az egész világmindenség ajándéka. Mikor a külsőn keresztül megnyilvánul a szellem: ez a szép. Az ember a világot megismerve önmagára talál, és magát megismerve föltárul számára a világ. Az önmagát díszítő rózsa a kertnek is díszére válik.”

Rudolf Steiner

Környezeted és életkörülményeid belső várakozásaidat, reményeidet tükrözik. Tudatoddal megteremted ezeket a saját valóságokat. A belső pszichés állapot kivetülve tárgyi valósággá válik, tekintet nélkül arra, milyen az a belső pszichés állapot. Megváltoztathatod a körülményeidet, ha már felismerted őket.”

Seth (Jane Roberts: Seth megszólal)

A tudásba való befektetés mindig a legnagyobb hozamot fizeti.”

Benjamin Franklin

A tudatalattidban rejlik az erő, amely a világot mozgatja. Intelligenciája végtelen, és bölcsessége határtalan. Rejtett források táplálják, és ő az élet törvénye. Bármit kényszeríts rá, eget-földet megmozgat annak megvalósítása érdekében.”

dr. Joseph Murphy

Aki saját erőből önmagának urává válik, az olyan, mint a sarkcsillag: mozdulatlan, és a Világmindenség őkörötte kering.”

Konfuciusz

Az alaptörvény kimondja, hogy a hasonló, hasonlót vonz. Ennek megfelelően ha valaki rendszeresen optimistán és pozitívan gondolkozik, akkor ezen gondolatai kreatív erőket hoznak mozgásba – és a siker, ahelyett, hogy elkerülné, elkezd felé áramlani.”

Norman Vincent Peale

Mindig a legjobbat várd és megkapod! Érezd, mintha már valóság lenne, s az elme mélyebb áramlatai révén rátalálsz. Amennyiben szellemi hozzáállásodban a megerősített tényt igazságként fogadod el – tekintet nélkül az ellenkezőjére utaló bizonyítékokra – imád meghallgatásra lel.”

dr. Joseph Murphy

„A lágy víz elkoptatja a legkeményebb sziklát is úgy, hogy használja az időt.”

Eyn – A személyes energia mesterei

Teremteni jöttél. Életed minden egyes napja a teremtés pillanata, és életed minden pillanata egy világ teremtése.”

Hioszi Tatiosz

Minden nap cselekedj valami jót, és varázsolj mosolyt valaki arcára.”

Dale Carnegie (További Dale Carnegie idézetek itt.)

Hó és jég tornyosulhat, de amikor a nap felragyog, ezek mind elfolynak.
A folyók és tengerek forrása oly mélyről fakad, hogy soha el nem apad.
Ha pozitív energia serénykedik, akkor a tízezer lény békés, és rátalál önmagára. Ezért a bölcsek a pozitív útját járják.”

Lao-Ce

A dolgokat könnyen érd el, az elmetudományok garantált segítségével. Erősítsd a jót, és élvezd az élet örömeit! Tudatalattid kedvező reakciója és helyes válasza elkerülhetetlen, ha gondolataid pozitívak. Ne aggódj a részletek és módozatok felől, de légy biztos az eredményben!”

dr. Joseph Murphy

A Nap az anyag sötétségének világít; így világít a lelki sötétségben élőknek a Szellem mindent gyógyító lénye emberi létemben. Valahányszor igaz szívmeleggel gondolok hatalmas erejére, beragyog engem szellemének déli ereje.”

Rudolf Steiner

Az egészség érzése egészséget teremt, a gazdagság érzete gazdagságot teremt. Amit elhelyezel tudatalattidban, felnagyítva adja vissza. Tudatalattidban a mindenkori uralkodó érzelem számára van csupán hely. Tudatalattid mindent megsokszoroz és felnagyít, amit letétbe helyezel benne.”

dr. Joseph Murphy

„Akkor a megfelelő helyen lenni, amikor a legfontosabb, isteni művészet, de előkészítése emberi ügyesség.”

Eyn – A személyes energia mesterei

A Nap varázslatos spontaneitásában, tökéletes szabadságában fegyelem van, amelyet nem veszel észre, tudás van, amely meghalad mindent, mait mi tudunk. Ha egyszer teljes szívvel elfogadod az életet olyannak, amilyen, valóban elérheted mindazt, amire vágyol, de addig nem, amíg ezt feltételül szabod ahhoz, hogy tovább vállald az életet. Ha megszabadulsz a feltételeidtől, saját belső törvényeid mindennapos örömmé fogják változtatni az életedet.”

Seth (Jane Roberts: Seth megszólal)

Bármi, amit csak el tudsz képzelni, a tiéd, élvezheted, használhatod, birtokolhatod. Minél intenzívebbek a pozitív érzéseid, annál gyorsabban jut el hozzád.”

Abraham – Hicks

Semmi sem nehéz a tudatalatti számára. A legjobbra számíts, és kivétel nélkül mindig a legjobbat kapod! Tudatalattid ellenállhatatlan, szüntelen áramlatainak hatására vonzasz bármit, és összetalálkoztok. Ne töprengj azon, hogyan, miért, vagy hol sikerül. Tudatalattidnak birtokában van a „know-how” (tudod hogyan) és nincs szüksége segítségedre.”

dr. Joseph Murphy

Amit gondolunk, azzá leszünk. Amit most gondolsz, holnapi életedet formálja. Az vagyunk, amit gondolunk. Mindaz, ami vagyunk, a gondolatainkból táplálkozik. Gondolatainkból építjük fel a világunkat.”

Buddha

Valóságodat most alakítod, a jelen a hatalompontod. A jelen hatalompontjából képzeld el a jövőd. Folyamodj a vizualizáció, vagy verbális gondolatok módszeréhez – amelyiket természetesebben alkalmazod – de semmiképp ne az elégtelenségekre koncentrálj – csakis a vágyadra.

Vesd be minden energiádat és figyelmedet. Utána viszont feledkezz meg róla. Ne igyekezz ellenőrizni, beválik-e a módszer. Majd a helyzetednek megfelelően tégy a vágyaid hiedelmével összhangban álló valamilyen fizikai gesztust, vagy cselekedetet.”

Seth (Jane Roberts: A személyes valóság természete)

Az esszenciája mindannak amit értékelsz, folyamatosan áramlik be a valóságodba. Amint egyre több értékelni valót találsz, úgy nyitod meg magadban egyre több útját annak, hogy még több olyan dologra lelj, amit méltányolni és értékelni tudsz.”

Abraham – Hicks

„Az igazi életművészet – elfogadni és átélni a pillanatot – és megteremteni a jövőt. Tehát az életművészet egy mentális hozzáállás, amely aztán az élet minden esetében megnyilvánul.”

Eyn – Az önmegvalósítás iskolája 1-2.

Az elmédben létrejövő képek magukhoz vonzzák az ezeknek a képeknek a fizikai eseményekké kiteljesedéséhez szükséges emocionális energiát és erőt Életed képét bármikor megváltoztathatod, ha egyszer felismered, hogy ez csak az az önarckép, amelyet korlátlan számú lehetséges portré közül alkottál önmagadról.

Minden megvalósítani kívánt képesség, erősség és változat ott rejlik benned, és a rendelkezésedre áll.”

Seth (Jane Roberts: A személyes valóság természete)

A meggazdagodás alapja egy képlet, illetve meggyőződések, döntések, tettek és szokások összefüggő folyamata, amelyek sajátos életmódot alakítanak ki. A meggazdagodás folyamat, nem pedig egyszeri esemény.”

MJ DeMarco

Te teremted meg a magad valóságát. Minden tapasztalatot az érzésekké, gondolatokká és érzelmekké lefordított energiád okoz. Ez alól nincs kivétel. Az izmaid azt hiszik, amit róluk mondasz nekik. Ha nem tetszik, amit látsz, akkor teljesen tudatosan változtasd meg a képet az elmédben.”

Seth (Jane Roberts: A személyes valóság természete)

„A boldogsághoz nem vezet út. Az út maga a boldogság.”

Buddha

Önmegvalósítás idézetek

Idézetek gyűjtemény letöltés

Pozitív idézetek gyűjtemény letöltése

(Csak Egyéniségépítés Tagsági Rendszer tagjai számára elérhető)

Hogyan lehetek tag?

Csatlakozz Pozitív figyelemenergia csoportunkhoz a Facebookon!

Oszd meg másokkal is!

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük