Vonzás fókusz, hogyan kaphatod meg mindenben a legjobbat

Vonzás fókusz, hogyan kaphatod meg mindenben a legjobbat? Hogyan érheted el, hogy a lehető legjobb életed legyen? Erre sokan felkapják a fejüket, s ösztönből kifogásokat keresnek, mert félreértik a jelentését. Arra gondolnak, hogy nem kaphatják meg mindenben a legjobbat, mert nem lehetnek minden területen a legjobbak. De ez egyáltalán nem arról szól!

Hanem arról, hogy életed minden területén megkaphatod a legjobbat – ami számodra a legjobb! Ugyanis ennél jobb nem is történhet. Valójában pontosan ezért vagy a Földön. De ezt nem úgy éred el, hogy a millió kis akadályt mindig legyőzöd – amit mások eléd vetnek – ennek sosem érnél a végére. Csakis úgy, hogy önmagad alkalmassá teszed rá.

Hogyan kaphatod meg mindenben a legjobbat? Hogyan teheted alkalmassá erre magad? Pontosan erről szól ez a cikk. Végigmegyünk lépésről-lépésre az egész folyamaton. A vonzás fókusz azt jelenti, hogy olyan emberré válsz, akinek akinek az életében mindazon dolgok megjelennek, amire a legjobban vágyik.

7 lépés a jó vonzás fókusz beállításához

1.A helyes célok

Nincsenek abszolút értelemben helyes célok. A helyes cél az az, ami harmonizál a személyiségeddel, vágysz rá, és valamilyen szinten magasabbra emeli az életedet. Ha az önismeret nálad rendben van, akkor tudod, hogy mi a jó neked. Mások nem tudják meghatározni, mert ők nem Te.

Felejtsd el azokat a célkitűzéseket, melyeket a társadalom, a szüleid, a párod, vagy akár valamelyik ideálod tűzött ki. Még ha a legnagyobb szeretetben születtek is, nem számít, csak az, hogy számodra jók-e. Egy csomó ember szenved olyan tevékenységben amit nem szeret, csak azért, mert elhitte, hogy neki azt kell csinálnia.

Ha tényleg olyan vagy, hogy nehezen döntesz, nem igazán tudod mi való neked, akkor vess egy pillantást a kézírásodra. A grafológia és irányultságról szóló cikkben leírtam a legfőbb jellemzőket, amelyek az alapvető hajlamokat és beállítottságokat megmutatják. Ezt egyedül is meg tudod csinálni, és máris van egy támpontod.

2.Filmek

Miért nézünk filmeket? Azért, hogy jól érezzük magunkat! Na mármost. Ez lehet vígjáték, de akár filmdráma is. Ami számít, az a hatás. Amikor felkelsz, az az érzésed legyen, hogy most több lettél azáltal, hogy megnézted. Nem maga a műfaj számít, hanem mit adott számodra. Ha azon gondolkozol “milyen filmet nézzek meg este“, ezeket vedd figyelembe.

A helyes célok megtalálása

Sokszor láttam olyan filmet, hogy repülni tudtam volna utána. Élményt adott, ami felemelte a rezgésszintem, jó kedvem lett, s utána bármit csináltam, jól teljesítettem. Sokan úgy gondolják, egy adott típusú filmet kell megnézned, hogy jól menjenek a dolgaid, de ez nem így van. Ha olyan kedved van, csak lazíts, és nézz meg egy vakációs-nyaralós mozit.

Nem kell, hogy a filmnek külön mondanivalója legyen, néha elegendő, ha kikapcsolódsz és vidám színekkel telik be a látómeződ. Amikor merengő hangulatban vagy, illetve mélyebb értelmet keresel a dolgok mögött, a halál utáni élettel foglalkozó filmek között találsz olyanokat, melyek igazi belső erővel, fénnyel töltenek fel.

Néha jó, amikor egy film motivál, és hogy melyik van ilyen hatással, az teljesen személyfüggő. Vannak azonban bizonyos jellemzők, melyek közösek. Én például szeretem az olyan történeteket, ahol a főszereplő a mélyből indulva, vagy sok kudarc után emelkedett fel, és közben nagy személyiségfejlődésen ment át. Ilyeneket mutattam be a másik weboldalamon, a személyiségfejlesztő filmek között.

3.Vonzás fókusz – Hangok és zene

A hangokban az a csodálatos, hogy mélyre hatolnak a tudattalanba, s olyan húrokat megpendíthetnek benned, melyek létezéséről tudomásod sem volt. Számos olyan hanganyag létezik ma már, amely motivál, inspirál, tanít, fejleszt, egyszóval jobbá teszi az életed. Ilyeneket hallgass a rádió helyett, ezzel javítod a vonzás fókusz irányát.

Ami a zenét illeti, annál jobb rezgésszint emelőt nem is találhatnál. Tetőtől-talpig átitathatja az egész aurádat. Minden egyes zenei műfajnak és stílusnak egyedi hatása van az emberre. Amennyiben célzottan használod ezt, sejtszintig áthat a zene, s ezzel együtt gondolataid, érzéseid rezgése is megváltozik.

4.Könyvek – olvasás

Ha az olvasást vesszük, a vonzás fókusz alapján egy dolog biztosan halálos: ez pedig a hírek. Ezt kerüld el és a reklámokat. Ez vonatkozik a sima újságokra és az internetes irományokra is. A másik oldalamon már leírtam miért annyira fontos az ember számára az olvasás.

Ha a szerzőket vesszük alapul, Joseph Murphy írásai a legpozitívabbak, melyeket valaha is olvastam. Ha ezen a vonalon haladunk tovább, Louise L. Hay szintén képes felemelni az emberi lelket. Sokan a motivációs könyveket keresik. Közülük is bemutattam az 5 legmotiválóbbat egy régebbi cikkemben.

A könyveket nem csak azért érdemes olvasnod, hogy tanítsanak, vagy szórakoztassanak, hanem fenntartsák a fókuszt. Az a könyv, amit szívesen olvasol el sokadszorra, rögzíti a vonzás fókusz irányát egy bizonyos helyzetre. Én Lao-ce mondásait például azért szeretem olvasni, mert felemelnek egyfajta időtlen bölcsesség magasságába.

Vonzás fókusz - Az olvasás és a könyvek szerepe

5.Szavak

A szavakról már számos cikket írtam ezen az oldalon. Figyeld meg milyen szavakat használsz! Mit mondasz, mit írsz, és ezek milyen hatásokat ébresztenek benned. Válaszd ki azokat a szavakat, amelyek jó érzéssel töltenek el, lelkesítenek, felemelnek, energiával töltenek fel.

Éppen az egyik előző cikkben írtam a motiváló szavakról. Olvasd el, és használd! Figyeld csak meg a különböző helyzetekben levő emberek mennyire más szavakat használnak. A sikeres emberek beszédében és írásában tízszer annyi pozitív szó szerepel, mint a panaszkodókéban!

6.Vonzás fókusz – Edzés, tréning, önfejlesztés

Az önfejlesztés nem azt jelenti, hogy önfejlesztő könyveket olvasunk. Ezek persze jó segítség, de csak eszköz, útmutató, ami működik az az, hogy mit kezdesz a tudásoddal. Az edzés – legyen szó testi, lelki, vagy szellemi tréningről – akkor a legműködőbb, ha amit csinálsz, harmonizál személyiségeddel, életmódoddal és hitvallásoddal.

Edzeni isteni. Én imádom a testi formáját, és a lelki, szellemi módjait is. Azért, mert senki nem kényszerít rá, szabadon választom, és örömet okoz a fejlődés. Egész egyszerűen, ahogyan fejlődök, egyre több mindenre vagyok képes, több élményem van, az élet átélése egy magasabb fokozatba kapcsol.

Ha olvastad az önfejlesztés magasiskoláját bemutató cikket, tudod miről szól az egész. A vonzás fókusz azért működik ebben, mert azt csinálod, ami feltölt energiával, ami magasabb rezgésszintre emel. Ha neked ez csak munka, vagy kötelesség, pont az ellenkező hatást éred el.

Léteznek olyan hatékony önfejlesztő módszerek, amik teljes mértékben átalakítják életedet, és még magad is csodálkozol, milyen káprázatos eredményeket érsz el. A tagsági magazinban szereplő 10 bombaerős önfejlesztő módszer pontosan ezeket mutatja be. (Csak Egyéniségépítés Rendszer Tagok számára elérhető!)

7.Szenvedély – belső öröm

Ha van valami, ami utolsó sejtedig megmozgat és imádod, akkor nincsen szükséged még pozitív megerősítésekre sem, mert annyira átitat, hogy a rezgéseid a lehető legjobbak.

Figyeld csak meg a következő kijelentéseket:

  1. Szeretek … csinálni, de különösebben nem hoz lázba.

  2. Imádok írni/olvasni/edzeni/kommunikálni stb. Közben számomra megáll az idő, és boldog vagyok.

  3. Nem tudok leállni. Ha belekezdek éjjel-nappal ezt csinálom, a végkimerülésig.

Melyik a helyes vonzás fókusz? Az első több mint a semmi, de különösebb erőket, energiákat nem lendít mozgásba. Az utolsó már a negatív értelemben vett szenvedély, azaz szenvedélybetegség, ami lehet játék, vagy akár munka is. Ez elég veszélyes, mert kizsigereli a lelket, rabszolgává tesz.

A középső az, amiről itt beszélek. Amikor imádsz valamit csinálni, örömöt okoz, boldoggá tesz, és rengeteg pozitív energiát halmoz fel benned. Az elsőhöz képest itt több érzelem, lelkesedés van jelen, viszont nem olyan fanatikus, vagy beteges, mint a harmadik, vagyis mellette még tudsz „normális” életet folytatni. Ez a legerőteljesebb vonzáspont, és a legjobb vonzás fókusz.

Szenvedély és öröm vonzás ereje

Hogyan kaphatod meg mindenben a legjobbat?

Amire figyelsz, az van a fókuszodban. Amire a legtöbbet figyelsz, az a legerősebb vonzás fókusz. Amire sokat figyelsz, úgy gondolkodsz, úgy érzel, és az alapján cselekszel. A figyelem iránya az alap, a jövő megteremtéséhez. Tehát mi a teendőd, ahhoz, hogy a lehető legjobb életet élhesd?

  • Olyasmivel foglalkozz, ami jó neked.

  • Olyan filmeket, videót, műsorokat nézz, ami ad, felemel, kikapcsol.

  • Olyasmit hallgass, ami tanít, erősít, ellazít, és emeli rezgésszinted.

  • Olyan könyveket olvass, melyek közelebb visznek céljaidhoz, álmaidhoz.

  • Olyan szavakat használj, ami motivál, inspirál, pozitív érzésekre hangol.

  • Úgy fejleszd, képezd magad, hogy már maga a folyamat is örömöt okozzon.

  • Találd meg a szenvedélyed, s a belőle nyert energiát vidd életed többi területére.

Amennyiben így cselekszel, a vonzás fókusz a lehető legjobb irányba áll számodra. Ugyanis ez nem valami mitikus fogalom, hanem gyakorlati működésmód. Ha körülnézel, azt veheted észre, hogy az emberek jó része éppen az ellenkezőjét csinálja, s aztán panaszkodik, hogy nem mennek jól a dolgai.

Ha mások pozitív energiáját is szívesen igénybe veszed, legyél jelen a Pozitív Figyelemenergia csoportunkban, a Facebookon! Ha gyakorlati módszereket, rendszeres inspirációt, és speciális területekhez való tudásanyagokat akarsz, megkaphatod a tagsági rendszerünkben.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük