Célok idézet - Az 50 legjobb cél idézet

Célok idézet olyan idézet, mely a célokkal, azok elérésével kapcsolatos. Ebben a cikkben összegyűjtöttem az 50 legjobb cél idézet szövegét. Nem nézegettem az internetes gyűjteményeket (úgyis a többség onnan másol), inkább elővettem a saját könyveimet, jegyzeteimet, régebbi megosztásaimat.

Sokkal nagyobb munka volt, mint gondoltam, mert nem sajnáltam a fáradságot, hogy egyenként kiválogassam, melyeket a legtalálóbbnak láttam. Kellemes meglepetésként azt vettem észre, hogy ezek olvasása és megértése már önmagában motiváló. Vagyis nemcsak az átlagemberekre hat, hanem például egy jó vezető is hasznát látja ezeknek.

A cél idézetek fogalmi energiacsomagok, melyek az elképzelt, s valószínű jövő fókuszálását segítik elő. Az álmok elérése ezek fényében az idő telésével valósul meg s azt az érzést erősíti, hogy sikerülni fog, még ha átlagos személyként is kezdesz hozzá. Vannak emberek, akik szövege szinte mágnesként hat, megmozdít valamit bennünk.
Célok idézetek, az 50 legjobb

A mai nap életed hátralévő részének első napja. Holnap, ugyanebben az időben, már huszonnégy órával rövidebb lesz ez az idő. Ne hagyd, hogy úgy szálljanak el a napjaid, hogy tevékenységed ne egy megálmodott cél felé vigyen.”

James R. Sherman

A csúcson magányos az ember. A világon élők kilencvenkilenc százaléka meg van győződve arról, hogy képtelen nagy dolgokat véghez vinni, és így a középszerűséget célozzák meg. A konkurencia szintje ekként a valószerű célok körében a legmagasabb, ami paradox módon e célok elérését teszi a leginkább idő és energiaigényessé. Könnyebb összehozni tízmillió dollárt, mint egymilliót. Könnyebb felcsípni a legtutibb csajt a bárban, mint az öt helyeskét.

Bizonytalan vagy? Tudod, mi a helyzet? A világon mindenki más is az. Ne értékeld túl a konkurenciát, és ne becsüld alá saját magad! Jobb vagy, mint gondolnád!”

Timothy Ferris

Ám aki mindig csak járt utakon jár, az nem várhatja el, hogy új célokat találjon. Az univerzum ritkán teljesíti a nagy és szokatlan kívánságokat úgy, hogy közben mi magunk a bejáratott szokásainkon belül maradunk ahelyett, hogy az ihletett ötleteinket követnénk.”

Barbel Mohr

A határtalan határán túli a leghatalmasabb, a belső nélküli belsejének közepe a legértékesebb. Ha ismered a leghatalmasabbat és a legértékesebbet, akkor – bárhová is mégy – mindig célba jutsz.”

Lao-ce könyvek

Mint emberi lényeknek szükségünk van értelmes célokra, a fontosság érzésére.” Tudnunk kell, hogy amit teszünk, az fontos. Tudnunk kell, hogy amikor reggel felkelünk, miért kelünk fel. Hinnünk kell abban, amit teszünk. Szükségünk van az elkötelezettségre, a vállalásra. Kell, hogy életünket feltehessük valamire. Ezért is olyan lényegbevágóak tehát a méltó célok és ideálok, amelyek összhangban vannak belső értékeinkkel.”

Brian Tracy

A terv nélküli cél csak vágy.”

Antoine de Saint Exupéry

Amennyiben gyors fejlődést akarunk elérni, világos célokkal kell rendelkeznünk. Határozottá kell tennünk őket. Egyfolytában csak arra kell összpontosítanunk, és ki kell tartanunk mellettük.”

Brian Tracy szerző – Phoenix szeminárium

Akinek céljai vannak — és értékes célok nélkül az élet csupán örömtelen sodródás — annak tudatosan úgy kell táplálnia lelkét és szellemét, hogy amit befogad, az összhangban legyen a céljaival. Miért? Azért, mert ahogy a helyes táplálkozás az egészség fontos előfeltétele, az egészséges lelki és szellemi táplálék a pozitív lélek, a pozitív szellem és a tetterő legfontosabb forrása.”

Cavett Robert

Célok idézet gyűjtemény

…a hosszú távú célkitűzéseimet rövid távú célok sorozatára bontom — olyanokra, mondjuk, amelyek a következő napon vagy héten teljesülhetnek. Ezek kisebb hegyek, melyeket meg kell másznod ahhoz, hogy a csúcsra érj. Úgy tapasztaltam, hogy a rövid távú célok elérése fokozza a végső elragadtatást. Mindegyik új cél elérése az előzőre támaszkodik.”

Joe Girard

Ha tisztán elképzeled célodat, tudatalattid csodatévő hatalma számodra kifürkészhetetlen úton-módon gondoskodik a valóra váltásához szükséges eszközökről.

Az égvilágon senkinek ne adj hatalmat arra, hogy eltérítsen életed céljától: attól, hogy a világ javára kibontakoztasd rejtett tehetségedet, szolgáld az emberiséget, és valamennyiünk épülésére mind többet és többet felfedj Isten bölcsességéből, igazságából és szépségéből. Maradj hű valódi célodhoz! Kétely nélkül, határozottan tudd és valld, hogy mindaz, ami hozzájárul saját békességedhez, boldogságodhoz, életed teljességéhez, szükségképpen jótékony hatású a Föld összes lakója számára.”

Joseph Murphy könyvek

Célokkal kapcsolatos idézetek

Az elme irányításának minden módszere közül az a leggyakorlatiasabb, hogy határozott célokat adsz neki, amelyekhez határozott terveket kovácsolsz. Tanulmányozd azok életét, akik figyelemre méltó sikereket értek el, és látni fogod, hogy mindnyájan irányították, sőt határozott célok elérése felé kormányozták az elméjüket. E nélkül nincs siker.”

Napóleon Hill

Az emberek veresége legtöbbször nem képességhiányból adódik, hanem mert nem teljes szívvel-lélekkel tör a célra. Nem teljes szívükkel hiszik, hogy sikert fognak elérni. Nincsenek benne teljes szívvel, vagyis nem adják bele teljes önmagukat. Az eredmény nem potyog annak az ölébe, aki nem adja át magát teljesén az óhajtott eredménynek.”

Norman Vincent Peale

…ha téves gondolatnak minősítettük, hogy az emberi célszerűség mintájára az egész emberi nem rendeltetését is célszerűnek képzeljük el, ezen azt értjük, hogy az egyes ember célokat tűz maga elé és ezekből tevődik össze az emberiség össztevékenységének az eredménye. Ez az eredmény pedig magasabb rendű, mint összetevő részei, az egyes emberi célok.”

Rudolf Steiner – A szabadság filozófiája

Az emberek igen ritkán buknak el – inkább csak felhagynak a próbálkozással.”

Dan Millman

Nem a tökéletesség a cél – hanem hogy egyre jobb legyél.”

Demi Lovato

A varázslók egy olyan cél eléréséért küzdenek, aminek semmi köze sincs az átlagember céljaihoz. A varázslók arra törekszenek, hogy elérjék a végtelent, és tudatában legyenek annak.”

Carlos Castaneda

“A vágyálmod nem válik valóra, de az, amiért lelked minden hitét, tudását és akaratodat mozgósítod, az igen.”

Müller Péter

Célok idézet olyan idézet, mely a célokkal, azok elérésével kapcsolatos. Ebben a cikkben összegyűjtöttem az 50 legjobb cél idézet szövegét. Nem nézegettem az internetes gyűjteményeket (úgyis a többség onnan másol), inkább elővettem a saját könyveimet, jegyzeteimet, régebbi megosztásaimat.

Célokkal kapcsolatos idézetek

A legmagasabb istenséghez vezető utat akarjuk fokról fokra bejárni, a legalacsonyabb szféránál kezdve, hogy gyakorlatilag elérhessük magunkban az isten-megvalósulást. Boldog, aki ezt még ebben az életében eléri. Senki se sajnálja a fáradságot, mert mindenki célhoz ér!”

Franz Bardon

Lényed mélyebb részei tudatában vannak a céljaidnak és szándékaidnak. Tudattalanul tehát ott van benned az általad fizikailag megvalósítandó valóság tervrajza. Te magad vagy az építész.”

Seth könyvek

Az emberek nem lusták. Egyszerűen nincs olyan céljuk, ami motiválná őket. …Soha ne állj tovább egy céltól, amíg nem tettél valamilyen pozitív lépést a megvalósítása felé!”

Tony Robbins

Gyakran könnyebb nagy célokban gondolkodni, mint kicsikben. A kis célokat sokféleképp el lehet érni, de még többféleképpen el lehet szúrni. A nagyobb célokhoz általában több erőforrás és lehetőség áll a rendelkezésünkre.”

Larry Page

Évekkel ezelőtt nekem is meg kellett tanulnom a célkitűzés mesterségét. …fizettem valakinek azért, hogy megtanítsa, hogyan kell célokat tűzni magunk elé. Többször majdnem felálltam és otthagytam a tanfolyamot, de ma már tudom, hogy az ott tanultak segítettek hozzá, hogy megvalósítsam életcélomat.”

Robert T. Kiyosaki könyvek

A célok megmutatják, mit kell tenned, de rendszerint nincs bennük semmi serkentőerő, ami segít is elérni őket. Az álmok egészen mások. Igazi erejük van, a száraz célok olyanok hozzájuk képest, akár a szentjánosbogár csöppnyi fénye a villámláshoz képest. Az álmok hagynak álmodozni. Hagynak szárnyalni. Végtelen lehetőségeket és legyőzhetetlen erőt adnak neked, ami bármire képessé tesz, amire csak vágysz. Ha azt akarod, hogy működjenek körülötted a dolgok, ne céljaid elérésére törekedj, hanem álmaid valóra váltására.”

Keith Ellis

Meg tudom mondani, mikor nem vagyok összhangban: külső célokra és a célkitűzésekre koncentrálok, szemben az életörömmel. Ha nincs meg a megfelelő összhang, kontrollálni próbálom a körülményeimet. Bosszús vagyok, kevés az energiám és fizikailag beteg vagyok. Küzdök azért, hogy a dolgok meglegyenek, és megszakítom az inspiráció áramlását.

Ezzel szemben amikor összhangban vagyok az univerzummal, boldognak és izgatottnak érzem magam, függetlenül attól, hogy milyenek a körülményeim. Bizakodó vagyok és pozitív, akkor is, ha kihívásokkal szembesülök. Nem aggódok, nem stresszelek, nem a problémákra koncentrálok. Jó dolgok áradnak felém, és úgy érzem, hogy a kreativitás árad szét bennem. Az emberek támogatni akarnak engem, és minden akadály ellenére megtalálom a helyes utat.”

Gabrielle Bernstein

Célok idézet több témában

Általában azok a cégek vagy személyek tűnnek ki társadalmunkban, akik „szupervonat célokat” tűznek ki önmaguk elé. …Ha úgy érezzük, hogy egy célt viszonylag könnyen el tudunk érni, akkor nem felel meg a „szupervonat” elvárásainak. Ha látszólag lehetetlen célokat képzelünk el, az elősegíti a laterális gondolkodást, és azt is, hogy megszabadulhassunk korábbi ötleteinktől és eljárásainktól.”

Héctor García

Bármilyen irányt választasz is, mindig akad valaki, aki azt állítja, tévúton jársz. Mindig adódnak nehézségek, amelyek láttán kísértést érzel, hogy elhidd, kritikusaidnak van igazuk. Bátorságra van szükség ahhoz, hogy megtervezz egy útirányt, és lépésről lépésre nyomon kövesd a végcélodig.”

Ralph Waldo Emerson

Az egyik dolog, ami a célt az álmodozástól megkülönbözteti, a határidő.”

Chris Guillebeau

Soha ne feledd a célt, amiért itt vagy! Az abszolút valóságban igazából nem létezik cél. Az univerzumnak nem célja a létezés. Neked nem célod az abszolút valóságban való létezés.

Érzem, értem, hogy minden, minden kivetítés, az elmémnek a megnyilvánulása. Kinek az elméje? Az én elmém. Kinek az elméje? Az enyém. Az én elmém. Ki az én vagyok, akinek van ez a problémája? És ahogy kérdezgeted magadtól ezt a kérdést, kezded magad egyre jobban, és jobban, és jobban érezni. Tényleg elkezded jobban érezni magad, és ahogy jobban kezded érezni magad, a probléma egyre kevésbé és kevésbé fontossá válik, és el fog tűnni. Ez egy nagyszerű pszichoterápia. Működik. Ha a pszichiáterek ezt alkalmaznák a betegeknél, nem kellene adniuk semmilyen gyógyszert.

Ennek mint egy második természetté kéne válnia számodra. Amikor ez a második természeted, akkor meg fogod találni az igaz boldogságot az életedben, és el fogod érni a céljaidat.”

Robert Adams

Minden reggel írd le, ami a belső világodban zajlik. Mondd el, mi zavar. Amint megtisztítottad magad a negatív dolgoktól, fókuszálj az életedben és szívedben rejlő pozitívumokra. Javaslom, vesd papírra az álmaidat, amiket én Nemes Céloknak hívok.

Mik azok a Nemes Célok?

A szíved leghőbb vágyai, amik a növekedésedhez biztosítják az energiát. Írj arról az emberről, aki vagy, és arról is, akivé válni akarsz. Írj szabadon. Ahogy telnek a napok, egyre mélyebbre és mélyebbre mész majd.”

Robin Sharma

Az egyetlen dolog, ami közted és az álmaid között áll, az az ostoba történet, amit saját magadnak mesélsz arról, hogy miért vagy képtelen elérni őket.”

Jordan Belfort

Célok elérése idézetek – találó idézetek célok eléréséről

Az élet nem más, mint egy üres vászon – festhetsz gyönyörű jelenetet, tájképet, vagy festhetsz fekete szellemeket és veszélyes embereket. Tőled függ. …Az élet csupán egy lehetőség. Megad mindent, amire szükséged lehet: és most csináld magad!”

Osho

Életed célja az, amit annak hiszel. Küldetésedet te szabod ki saját magadnak.”

Neale Donald Walsh (Isten)

A célok és a megvalósítás között a híd az önfegyelem.”

Jim Rohn

Döntsd el határozottan, mi a szándékod; aztán pedig egyenesen törj a célod felé. Legyen szemed előtt a magasztos cél, amit kitűztél magad elé – és akkor egy idő múlva észreveszed, hogy öntudatlanul is megragadod azokat a lehetőségeket, amelyek vágyaid teljesüléséhez szükségesek…

Elbert Hubbard

Értelmetlenül ostorozzuk magunkat a kudarcokért vagy ballépésekért. Fölöslegesen érzünk bűntudatot. Nincs kit hibáztatni. Senki sem hibázott. Azért jöttünk ide, hogy bizonyos leckéket megtanuljunk, és belső erőnkre mindig támaszkodhatunk. Magasabb rendű Énünk ismeri földi küldetésünk célját, és tudja, mit kell tanulnunk ahhoz, hogy lelki fejlődésünk útján előbbre juthassunk. Nincsen helytelen út, csak az út van.”

Louise L. Hay

Célok idézet gyűjtemény

Sok út vezet kívánt célodhoz, sok megfelelő út, olyan utak, amelyek különböző okokból felelnek meg igényeidnek. Ami azt illeti, az élet: öröme valójában maga az utazás. Kocsid helymeghatározója, azonban a sajátos rendszerébe betáplált adatokkal foglalkozik; Meghatározta helyzetedet, és információs rendszerében számos. lehetséges útvonalat tárol, tehát az összes tényező figyelembe vételével a legjobb útvonalat ajánlja fel, amit csak meg tud tervezni. Más szóval: csak a rendszerében tárolt adatok alapján hozhat döntést vagy adhat útmutatást.

Saját Érzelmi Vezérlőrendszered is az elektronikus vezérlőrendszerhez hasonlóan működik. Csak olyan útmutatást kaphatsz, amely a rendszeredben lévő utak (vagy meggyőződések) alapján vezérel. Viszonyító Érzelmi Vezérlőrendszered csupán működésbe hozott rezgéseid (meggyőződéseid) és kívánt célod kapcsolatát veszi alapul. (Ne feledd, meggyőződésed valójában csak egy gondolat, amely gondolkodásmódodhoz tartozik.)”

Abraham – Hicks könyvek

A valóságban egyáltalán nincs cél. A látható cél csupán orientációs pont a horizonton, amely irányt szab utamnak. A valóságban maga az út a cél, a látható cél pedig csak az út vége, amely egyidejűleg egy új út kezdete.”

Kurt Tepperwein

Ha a céljainkhoz vezető út során el akarunk jutni A-ból Z-be, azt a legbiztosabban úgy tehetjük meg, ha először B-be, majd C-be, aztán D-be jutunk el és így járjuk végig az utat. Ha akárcsak egyetlen lépést is kihagyunk, az általában kudarchoz vezet, még ha az adott pillanatban úgy is tűnik, hogy időt nyerünk ezáltal.”

Dan Millman

Nem akkor érsz célhoz, ha mindent kimerítettél, hanem ha megtaláltad a kimeríthetetlent.”

Hamvas Béla

Nem tudjuk átugrani az akadályokat, amelyek bennünket elválasztanak a céltól. Ki tudja, ugyanannak a tapasztalatnak hányszori ismétlésére, hányszori újjászületésére van szükség, mielőtt ezeket a célokat sikerül ténylegesen elérni? Az egyetlen lényeges: a helyes irány. Egy helyben nem állhatunk. Vagy fejlődnünk kell, vagy degenerálódunk.”

Paul Brunton

Elszántad magad arra, hogy végigmenj az úton? Akkor sikerülni fog. Akkor is ki fogsz tartani, amikor a többiek már feladnák? Akkor sikerülni fog. Küzdeni fogsz, ameddig célt nem érsz, bármeddig is tart? Akkor sikerülni fog. A siker a megalkudni nem hajlandók kiváltsága. Tarts ki, amíg meg nem kapod amit akarsz, és akkor mindig megkapod amit akarsz.”

Keith Ellis

Célok idézet hírességektől, bölcsektől

Mindig leírtam magamnak a céljaimat… Tudtam, hogy hova akarok eljutni, és ez megszabadított a rögtönzéstől. …Semmi sem tántoríthatott el a célomtól. Semmilyen pénz, semmilyen kapcsolat – abszolút semmi!

…Tudtam, hogyan működik az agyam, ezért azzal is tisztában voltam, hogy ha valamit el akarok érni, teljes mértékben arra kellett koncentrálnom. A célnak értelmesnek kellett lennie, és olyannak, amely minden áldott nap folyamatosan a szemem előtt lebeg.”

Arnold Schwarzenegger

Bármivel foglalkozz is, egyedül az elszántságon múlik minden. Ha valóban el akarsz érni valamit, minden bizonnyal el is fogod érni… Ha művelt akarsz lenni, az leszel. De csak akkor, ha igazán akarod, ha mindennél jobban akarod, és nem akarsz még száz különféle dolgot ugyanolyan nagyon.”

William James

Mindenkinek olyan a sorsa, amilyen a gondolata. …Gondolataink helyes irányítása által olyanná formálhatjuk sorsunkat, amilyenné akarjuk, ha mindig a magunk elé tűzött célra gondolunk.”

Alexy E.

Általában a tudatos szinten van valamilyen célunk, amit el szeretnénk érni (lefogyni, munkát változtatni, vállalkozást nyitni, személyiségünket fejleszteni). A tudatalatti elme viszont korán megtanulta, hogy minden ismeretlentől félni kell. …ha tudatosan fölismered, hogy az elme és a test minden ok nélkül szorong egy szituációtól, számításba kell venned, hogy még sok időbe telik végleg legyőznie az adott helyzettől való félelmét.

Mert az nem fog egy perc, egy óra, de még egy nap alatt sem elmúlni. Ki kell alakítania egy teljesen új válaszreakciót az adott helyzetre. …Ez egy lassú és általában nehéz folyamat, de ha egyszer a változás állandósul, megszilárdulhat. Ezért vigyázzunk, hogy jól válasszunk.”

Kevin Hogan
A nehézségek a célhoz közeledve fokozódnak.”

Goethe

Az összpontosítás a siker egyik kulcsa. Tisztában kell lennünk a képességeinkkel, hogy mihez értünk, és arra a területre kell fordítani az időnket és az energiánkat.

Bill Gates

Ne hagyd, hogy elbátortalanítson egy érzés, így végül biztos lehetsz a sikerben.”

Abraham Lincoln

Két csapdát kell elkerülnünk az igazsághoz vezető úton. Az egyik, ha nem megyünk végig, a másik, ha el sem indulunk.”

Buddha

Aki elég őrült ahhoz, hogy elhiggye, hogy meg tudja változtatni a világot, az meg is teszi. …Az emberek gyakran nem tudják, hogy mit akarnak, amíg meg nem mutatod nekik.”

Steve Jobs

Ha a tagsági rendszer tagja vagy, ezt az 50 idézetet letöltheted pdf -ben is, belépés után, a letöltéseknél.

Eyn cél idézetek

Visszanéztem saját korábbi idézeteimet is, és idemásoltam, amelyek kifejezetten a célok idézet témakörébe tartoznak.

Bárhova akarsz elérni, a legtávolabbi pontra célozd tekinteted, így biztosan eljutsz, ahova akarsz.”

“Ne a “többségnek” higgy! Kövesd az általad helyesnek érzett utat, és célba érsz.”

“Ha a vágy, érzelem, gondolat, cselekvés egy irányba mutat, a legnagyobb sebességgel közeledsz a célhoz.”

“A nagy célok egyetlen gondolattal kezdődnek, a hosszú utak egyetlen lépéssel kezdődnek, a távoli álmok egyetlen képpel kezdődnek és a nagy élmények egyetlen érzéssel veszik kezdetüket.”

Eyn

A cél idézetek a célokról olyanok, mint egy szöveges fókusz, mely összpontosítja a gondolataidat az eredményre, melyet át akarsz élni. A célok idézet témáján felül továbbiakat találhatsz itt képekkel: Eyn idézetek több témában

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük