Hogyan vonzzam be a pénzt, a szerelmet, a jó dolgokat?

Hogyan vonzzam be a pénzt, a szerelmet, a jó dolgokat?

Hogyan vonzzam be? Hogyan vonzzuk be életünkbe, amit szeretnénk? Hogyan vonzzam be a pénzt? Hogyan vonzzam be a jó dolgokat? Hogyan vonzzam be amit akarok? Hogyan vonzzam magamhoz?

Az összes ilyen kérdés feltevésnél az a hátsó elképzelés áll fenn, hogy Te valamit akarsz, s úgy gondolod, mint egy mágnes, vonzanod kell magadhoz. Igazából a legtöbb esetben – akik ezt a kérdést felteszik – egyfajta hiányt éreznek magukban, amit valaki, vagy valami pótolhat.

Ez éppen az oka annak, hogy az állapot fennáll. Ugyanis a vágy az egy nagyon jó dolog. De amennyiben együtt jár a hiány érzésével, folyamatosan fennmarad. Voltaképpen egy paradox helyzet alakul ki. Egyre jobban akarod, s egyre kevésbé érzed, hogy elérnéd. Mi a megoldás? Pontosan erről fogunk most beszélni.
Hogyan vonzzam be a szerelmet?

Miért van neked szükséged a szerelemre? Azért, mert látod, hogy mások milyen boldogok, együtt, s Te magányos vagy? Vagy valaha az voltál, de elvesztetted, nem viszonozták, vagy nem érted el? Vagy úgy gondolod az egy ideális állapot, és (már) nagyon vágysz rá? Tényleg szükséged van rá, vagy van a lelkedben egy űr, melyet így kívánsz betölteni?

Ha egyedül vagy, mennyire érzed jól magad? Olvastad a boldogságról szóló cikket az Egyéniségépítésen? Ha nem, azonnal tedd meg, mert alap, melyből kiindulhatsz! Mi az, amit a másik tud adni, ami nincs benned, azt leszámítva, hogy a másik nemhez tartozik? Mennyire érzed elérhetőnek/elérhetetlennek?

Talán most soknak érzed a kérdések számát, de biztosíthatlak, nem eredmény nélkül való ezek megbeszélése önmagaddal. A szerelmet akkor vonzhatod be, ha eleve olyan állapotban vagy! Hogyan? Lehetek szerelmes társ nélkül? Igen, az életbe, a hivatásodba, a hobbidba, tulajdonképpen bármibe, ami a maradéktalan boldogság állapotát váltja ki belőled.

Ameddig Te nem igazán érzed jól magad egyedül, s a szerelem egyfajta vágyálomnak tűnik, mindig a távoli jövőbe tolod. Miért olyan vonzóak a hősök? Mert van bennük egy nagyon mélyen rejtőző küldetés érzés, egy hatalmas vágy és energia, hogy betöltsék azt, amiért létrejöttek.

Hogyan vonzzam be a szerelmet?

Nem érzed magad hősnek? Vajon hányan lennének képesek azt az életet végig élni, amit Te? Annak, hogy eléred-e a szerelmet, van köze a saját önértékelési állapotodhoz. Az önbizalmad növelésén való munka nagymértékben segít. De a legfontosabb, hogy Te magad olyan légy, amilyennek szeretnéd, akit magadhoz akarsz vonzani.

Hogyan vonzzam be a jót, és a jó dolgokat?

Az a helyzet, azok már benned vannak. És ezzel meg is kaptad a választ a kérdésedre. Mi a végcél? Milyen jó dolgokat akarsz? Mi az, ami igazán jó? A legtöbb ember valami általánosságra gondol. Sokan csupán vágynak dolgokra melyeket másnál láttak. De vajon neked is az kell? Mi a legfontosabb neked?

Te jó vagy? Általánosságban hol jár az eszed? Ha nem vagy se negatív, se pozitív túlzottan, hanem inkább olyan „semleges”, akkor sokat segíthetnek a valódi pozitív megerősítések. Ezek arra szolgálnak, hogy a gondolataid irányát fókuszálják az általad vágyott dolgok felé.

Másrészről sokat foglalkozzál olyasmivel, ami örömöt okoz, ami célt ad, ami erősíti az értékesség érzésed. Itt nagyon jól működik, ha sokat adsz szívből. A világból visszasugárzik rád, ami belőled kiárad, ha nem számításból teszed. Igazából csak azt várhatod el, amit Te is adsz.

Hogyan vonzzam be a pénzt?

Ez a kérdés egy kicsit humoros. Sokan azt hiszik, hogy valami varázslattal magunkhoz lehet vonzani egy halom pénzt. Mások ezt ostobaságnak tartják, és mesének. Az egyetlen hatásos dolog, ha kellő humorral közelíted meg a kérdést. Sok cselekvéssel, vagy elme programozással lesz sok pénzed?

Most hagyjuk a rengeteg könyvet, irományt, hanganyagot, mely ezzel foglalkozik. Te mit figyeltél meg? Nagy valószínűséggel az történik életedben e tekintetben, amit igaznak vélsz. Vannak általános dolgok, melyeket szinte minden megfigyeltünk. Egyes emberek látástól vakulásig dolgoznak – akár egész életükön át – s össze is jön valamennyi nekik, ám sosem válnak igazán anyagilag függetlenné.

Ugyanakkor vannak mások, akik életük nagy részét szabadon töltik, és egyre csak gyűlik a pénzük. Emlékszel az előző cikkre, ahol az alkalmazotti gondolkodásmódot is említettem? Ott ezt írtam: „Az átlagemberek azt hiszik, hogy akkor élnének jobban, ha sokkal több pénzük lenne, de valójában azért nincs több pénzük, mert nem élnek jobban.”

Nem tudsz annyit dolgozni, hogy hatalmas, végeláthatatlan vagyonod legyen. Az ok pedig az idő! Nincs annyi időd. Amíg az idődet adod cserébe pénzért, mindig korlátok között leszel. Másrészről ha naphosszat meditálsz sem lesz több pénzed, amennyiben önmagad nem érzed elég értékesnek és érdemesnek.

Igazából a pénz egy mentális dolog. Energia, semmi más. Ha ebben még kételkedsz, figyeld csak meg napjaink folyamatait. A pénz egyre inkább virtuális eszköz. Nagy része mögött már nem áll valódi fedezet, csupán digitális mozgatás a különféle rendszerekben. Igyekezz így tekinteni rá!

Hogyan vonzzam be a pénzt?

Használd az eszedet, azt a tudást, amelyet a saját tulajdonságaidra alapozol, és foglalkozz olyasmivel, amit imádsz, de jó bevételt is hoz! Engem mulattat az a vita, hogy a pénz vonzás, vagy munka kérdése. Sokkal inkább gondolkodásmód. Akkor lépsz nagyot előre, ha a pénzzel szembeni társadalmi előítéleteket, és korlátozott hiedelmeket maga mögött hagyod.

Hogyan vonzzam be amit akarok, amit szeretek?

Úgy, hogy ne vonzzad be! Mire gondolok? Ha az a mély érzés van benned, amikre szükséged van, mind csak kívülről jöhet, akkor csak távol tartod magadtól. Legyél olyan, amit szeretsz, csináld amit szeretsz, és élj úgy, ahogyan szeretnél! Magyarán, fordítsd meg a dolgot.

A vágy egy jó, és előrevivő dolog lehet amennyiben a vágyott dolog megléte előtt, vagy nélkül is már jól érzed magad. Mert ha az csak hozzáad ahhoz, ami már megvan, de nem létfontosságú, akkor könnyen jön. Ha eszeveszetten vágysz valamire, akkor állandóan az van a háttérben a tudatodban, hogy (még) nincs meg, így ellentétes a fókusz.

Szóval ez egy mentális játék, s ha túl komolyan veszed, csak a saját dolgodat nehezíted vele. Ha már olvastad a figyelemenergia és a vonzás törvénye kapcsolatáról szóló cikket, pontosan érted, miről van szó. Gondolataiddal időzz azokon a dolgokon, amik számodra jók, s előrevivők, a többi nem számít.

Hogyan vonzzam magamhoz?

Amikor egy adott egyént akarsz magadhoz vonzani, az már egy kétesélyes dolog. Itt több kérdést is tisztázni kell. Lehet szó üzleti, vagy baráti kapcsolatról is, de legtöbb esetben párkapcsolatra utal a kérdés. Mindegyik esetben szükségesek a következő kérdések.

  • Eléggé hasonlóak vagytok?

  • Számára is olyan jó/előnyös lehet a kapcsolat, mint számodra?

  • Elég jónak érzed magad hozzá?

  • Csak jó lenne, vagy belehalsz, ha nem sikerül?

Az utolsó kérdés azért lényeges, mert nem működik, ha nem érzel igazi vágyat, de ha véresen komoly, akkor éppen saját magad teszed nagyon nehézzé. Igen, tisztában vagyok vele, hogy erős érzelmeknél nem igazán, vagy nagyon nehezen tudod irányítani magad. Mégis, a túlzott akarással önmagad hátráltatod.

Nem kell, hogy ugyanolyan legyél, mint akire vágysz – hiszen kiegészítenétek egymást – de alapvető dolgokban az egyezés számít. Ilyenek az élettel kapcsolatos alapelvek, gondolkodásmód, hiedelmek, érdeklődési körök, életmód. A temperamentum egy kicsit csavarosabb téma, mert bizonyos esetekben az ellentétpárok is jól működhetnek.

Olvasd el a „Hogyan érjem el, hogy akarjon” című cikket!

Hogyan vonzzak?

Mint az eddigiekből is kiderült, nem arról van szó, hogy valami távoli dolgot egy láthatatlan erővel magadhoz húzzál. Sokkal inkább arról szól a játék, Te ki vagy, és hogyan érzed magad a bőrödben. Minden más csupán figyelemelterelés. Senkitől és semmitől nem lesz jobb az életed, mivel azt Te éled, és nem más.

Hogyan vonzzak?

Rengeteget tehetsz azért, hogy a számodra vágyott dolgok megjelenjenek az életedben. Először is fejlessz olyan tulajdonságokat, amelyeknek nem lehet ellenállni! A külvilág csak arra rezonál, aki vagy. Nem akinek látszol, hanem amit valójában gondolsz magadról. Bármennyire másként tűnik, legjobb külső, vagy társadalmi pozíció sem tudja elfedni a kisugárzást, ami belőled árad. Olvass önbizalom fejlesztő könyveket!

Nem egy adott egyén fog boldoggá, gazdaggá, vagy okossá tenni. Ébredj rá, hogy mindent Te csinálsz magaddal és a másik személy egy csodálatos kiegészítő ehhez. Ugyanígy lehet bármennyi pénzed, előfordulhat, hogy – az anyagiakon kívül – nem oldasz meg vele semmit. Mert ez egy belső munka, amit semmivel nem lehet kiváltani.

Hogyan vonzzuk be életünkbe amit szeretnénk? Te vagy az, akinek olyanná kell válnia, amit szeretne megtapasztalni. Ahhoz, hogy a jövőben átélhess bármit, most viselkedj úgy, mint akkor tennél. Az előnyös oldalát ragadd meg a dolgoknak, vedd észre a legjobbat, amikor kiválóan érzed magad a bőrödben, odakint is ezt fogod tapasztalni.

Ha szeretnél konkrét gyakorlati útmutatást is minderre vonatkozóan, akkor ajánlom

Egyéniséged vonzása – A vonzás energiák tudatos gyakorlati alkalmazása

című képzésanyagban található gyakorlatokat, melyek pontosan erről szólnak. Tagként bejelentkezés után már el is érheted. Ha még nem vagy tag, akkor csatlakozz!

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük