12 állapot és tulajdonság, aminek nem lehet ellenállni

12 állapot és tulajdonság, aminek nem lehet ellenállni

A 12 állapot és tulajdonság, aminek nem lehet ellenállni, valójában 84 szó, aminek nem lehet ellenállni. Az alábbiakban 12 állapotot, tulajdonságot és kapcsolódó szavakat mutatok be, amelyek lényege a pozitív fókusz. Ezek olyan szavak, melyekben nincsen ellenállás, tehát megfelelnek a pozitivitás 10 szabályának is.

Hogyan tudod használni ezeket? Úgy, mint állapot, elképzelve, átérezve, átélve. Úgy, mint tulajdonság, törekedve rá. A jó emberi kapcsolatok kiépítésében pedig mint kívánság, kisugárzás és közlés a másik számára. Ezek a szavak egyben fókuszált gondolatok, s tudatosan használva őket, átalakítják, újjáteremtik, csodálatossá teszik az életedet.
Ha emlékszel a cikkre amelyet a 7 szóról írtam, amelyet cserélj ki az életedben, tudod, hogy az általad használt szavak formálják a jövődet is. Itt most egy mélyebb szinten való hatásról van szó, amely már tudat alatt elkezdődik, felerősíti pozitív rezgéseidet, rendezi energiáidat és javítja kisugárzásodat.

12 szó, aminek nem lehet ellenállni

Mindegyik szóval – ami lehet állapot, tulajdonság, vagy ezekhez kapcsolódó – írtam egy gondolatfonalat. Arra kérlek, ne gondolkodj rajtuk, a jobb agyféltekéddel, intuitívan fogadd be őket.

Állapot szavak

A boldogság a lét öröme. Mindenki erre vágyik, ha éppen nem éli. Írtam már arról egy hosszú „útmutatót”, hogyan élheted át a boldogságot.

A harmónia az, ami felé mindig haladunk . Tökéletes harmóniában lenni nem annyi, mint amikor minden befejezett, tökéletes, hanem ha maga a folyamat is örömet, élményt okoz.

A bőséggel kapcsolatban a legnagyobb tévhiedelem, hogy egy külső állapot. Valójában az abszolút bőség állapotában élünk folyamatosan, a hiány (csak) a fejekben van. Mindenből van, több, mint elég, ezt még az állatok is tudják (érzik), csak az embereket korán megtanítják a hiány fókuszra. A bőség egy tanult fogalom, Te tanítod magad a kivetítésére belülről kívülre, s aztán arra reagálsz, amit magad hoztál létre.

A bőség egy tanult fogalom

Az örökkévalóság az, ami most van. Más nem is létezhet. Mert mi lehetne azon kívül?

Tulajdonság szavak

A tudatosság az, amiről igazából legtöbbeknek fogalma sincsen. Az ego tudatossága, amit a leginkább ismernek. De az valójában tudatlanság. Az ego tükrözője a valódi én -nek. Ha a valódi én -ben ismered fel önmagad, akkor vagy tudatos. Ez csak úgy lehet, ha nem azonosítod magad a gondolataiddal, érzelmeiddel, amik csak átvonulnak én -eden.

A szépség túlmutat azon, amit általában annak tekintenek. Szépség az ébredés, az élet keletkezése, de az elalvás, az elenyészés is, mint a virágzás és hervadás, napkelte és napnyugta, az út kezdete és vége. Az élet szép. Nem a milyenségétől, hanem a mulandóságában rejlő örökkévalóságtól.

A szépség jelentése

Az erény az, ami belső. A lélekben fejlődik ki, az élet és másokkal való kapcsolatok által. Az erények erők sora, melyek a sorsod urává tesznek.

Kapcsolódó szavak

A szeretet belső egység a mindenséggel. Annak tudata, hogy minden Egy. Minden más, amit mondanak róla, csupán kifejeződése.

Mi a szeretet

Energialényként minden élményed az általad fókuszált energia eredménye. Akár mások, akár magad hatására, de Te sűríted úgy az energiát, hogy a változások bekövetkeznek az életedben.

Egyszer már megírtam neked, hogy a siker nem a küzdés eredménye. A természet nem ismeri a sikertelenséget. A fejlődés az elfogadásból ered. Mindig minden egy újabb kísérletezés, melynek során soha, semmi nem vész el, csak egy újabb tapasztalat és élmény teszi gazdagabbá az életet.

Arról már írtam bővebben, hogyan legyél Te is egyéniség. A kérdés az, hogy mit jelent ez számodra. Mitől vagy Te egyéniség? Igen, igen, mindenki egyedi, de mégis, a legtöbben az általános mintát másolják, azt teszik, amit a tömeg. Mi az, amit Te tudsz és mások nem? Mi a Te egyéniséged?

Minden . Egyéni szempontból az a jó, amit adott helyzetében ő annak érez. Képes vagy rá, hogy a legtöbb dologban megtaláld a jót? Minél nagyobb mértékben éred el ezt, annál inkább válik a világ számodra küzdésből élménnyé, tudatosulási folyamattá, mennyei tapasztalássá.

84 szó, aminek nem lehet ellenállni

A 12 szó mindegyikéhez kapcsoltam további 7 szavat, így már 84 szó áll rendelkezésre, aminek nem lehet ellenállni.

 • Boldogság – elégedettség, emelkedettség, beteljesülés, öröm, jókedv, gyönyör, felhőtlenség

 • Harmónia – egyensúly, rend, béke, összhang, egység, egyetértés, szinkronicitás

 • Bőség – jólét, gondtalanság, jómód, gazdagság, tehetősség, kánaán, kifogyhatatlan-kimeríthetetlen

 • Örökkévalóság- jelen, most, időtlen, pillanat, végtelen, múlhatatlan, abszolút

 • Tudatosság – bölcsesség, tervszerűség, célirányosság, intuitivitás, önismeret, intelligencia

 • Szépség – ragyogás, tisztaság, vonzás, sugárzás, pompa, (ki)virágzás, tündöklés

 • Erény – kiválóság, nemesség, hűség, lelkiismeretesség, őszinteség, felelősségtudat, megingathatatlanság

 • Szeretet – szív, odaadás, hála, kedvesség, együttérzés, barátság, jóindulat

 • Energia – életerő, tetterő, egészség, elevenség, lelkesedés, intenzív, dinamika

 • Siker – győzelem, eredmény, dicsőség, kiteljesedettség, diadal, önmegvalósítás, elérés

 • Egyéniség – egyedülállóság, különleges, kivételes, páratlan, kiemelkedő, utánozhatatlan, megismételhetetlen

 • Jó – csodálatos, fenséges, mennyei, kellemes, finom, szuper, mesés

84 szó, aminek nem lehet ellenállni

Használd az ellenállhatatlan szavakat!

Gyakorold azt, hogy gondolataidban, az általad használt szavakban, és amiket másoknak mondasz, minél többször használd ezeket. Így magasabb energiaszintről indulsz, az emberek jobban értékelnek, és emelkedettebb rezgésekhez kapcsolódsz. Közvetlen kapcsolat van az általad jelentéssel megtöltött szavak használata és életed minősége között.

Legyél az első abban, ahogyan a szavakat használod! Figyeld csak meg, az emberek ismételgetik magukat, vagy automatán használják ugyanazokat a szavakat, mint mások. Bővítsd a szókincsedet rendszeresen ilyen szavakkal, kapcsolj hozzájuk pozitív képet és érzést, majd így használd őket. Mindez kis dolognak tűnik, de nem az. Az egész világod változhat meg tőle, pedig csak Te lettél jobb.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük