Siker bevonzása. Ami biztosan működik – a 3 tényező

Siker bevonzása. Ami biztosan működik, a 3 tényező, amiről itt szó lesz. Be kell valljam, számomra ez a téma elég szórakoztató, mert egyesek olyan komolyan veszik ezt. Az egyik tábor valóságos kultuszt csinál belőle, és ott a másik oldal, akik szemfényvesztésnek tartják az egész pozitív dolgok bevonzása folyamatot.

Sokan ezt így képzelik el. Itt vagyok én (magadra gondolj), most mágnessé válok, és akkor áramlik felém a siker. Ez első látszatra nevetségesnek tűnhet, de ha a dolgok mélyére hatolsz, a jó dolgok bevonzása nem is az. Ugyanis ez működik, de nem úgy, ahogyan a legtöbben gondolják. Leülök, pozitív erősítéseket mondogatok, és akkor egyszer csak hipp-hopp, idejön a siker…
A siker bevonzása elméletileg egyes embereknek nagyon könnyen megy, másoknak borzasztó nehezen. Ennek oka, hogy nem kaphatod meg azt, ami nincs benned. Nem az számít, kívülről mit teszel, hanem milyen vagy belülről. A siker bevonzása voltaképpen a siker mint fogalom, önmagadon belülre hozása.

Ez egy teljesen reális, kiszámítható és működő dolog. A szokások, az energiaszinted és a figyelmed együttműködésének eredménye. Ami odakint történik, csupán visszatükrözi, ami benned zajlik. A pozitív energia bevonzása voltaképpen csak reakció a belső rezgésekre. Ebben a cikkben most mélyebbre megyünk, és levezetjük lépésről-lépésre, mi az, ami fenntartja a sikert egy ember életében.

A siker bevonzása. Pozitív energia bevonzása. Tévhitek

Sokan abban a tévhitben élnek, hogy egy ember, aki évtizedeken át átlag életmódot folytat, átlagos (értsd: a köztudat által meghatározott) gondolkodásmóddal és cselekvésrendszerrel, az valami csodamódszer hatására 1-2 hónap alatt vezető egyéniséggé válhat. Mintha a pozitív energia bevonzása valami varázslat lenne.

A másik az, hogy rengetegen vágynak jobb munkára, állásra, több pénzre, jobb kapcsolatokra, személyes sikerre, nagy eredményekre. De mit is tesznek? Meghallgatnak, néznek, vagy olvasnak egy sor motivációs előadót, és azt gondolják, na akkor majd most sikerül… És vannak, akiknek valóban, de ők azok, akik már amúgy is magukban hordozták ezt a lehetőséget, mert belül is tettek érte.

A szokások, figyelem, energia működése. A siker bevonzása

Vállalva, hogy örökösen ismétlem magam, továbbra is ezt mondom: akkor haladsz előre, jutsz magasabb szintre, ha rendszeresen és folyamatosan magasan tartod az energiaszinted és munkálkodsz magadon, s a jövődön. Ez pedig egyedül kutya nehéz. Akkor is, ha megmaradsz az általánosságoknál.

Pozitív dolgok bevonzása – Ami biztosan működik. A 3 tényező, ami a siker áramlásban tart

Te egyéni jellemzőkkel rendelkezel, megvannak a saját hajlamaid, vágyaid, képességeid, egyedi személyiségtípusod. Általánosságokkal nem sokra mész. Akkor leszel sikeres, ha pontosan feltérképezed magad és a rendelkezésedre álló lehetőségeket, majd ezeket szinkronba hozod egymással.

De ez még nem elég, ha az egész életed magasabb színvonalra akarod emelni, ahhoz folyamatosan tenned kell. Tiszta őrültség lenne, ha mindezt szimpla akaraterővel akarnád elérni. Az pedig az átlagember útja, hogy mindenféle pozitív idézeteket gyűjtöget és oszt meg.

Maga ez utóbbi tulajdonképpen nem ostobaság, az egész a felhasználástól függ. Arra kellenek, hogy másokat befolyásoljál, vagy képes vagy önmagadban elültetve ezeket, termővé fordítani? Azok az emberek a legerősebbek, akik egy olyan közeggel állnak folyamatosan kapcsolatban, amely őket egy sokkal magasabb energia és tudati szinten tartja, mint arra egyedül képesek lennének.

A harmadik amit mondani akarok, az értelmi képességeid ügyes felhasználása. Ma az jut valamire, aki rendszereket használ. Az valósít meg egészen nagy dolgokat, aki nem mindent maga akar kitalálni, hanem tudatosan alkalmaz már bevált és bizonyított eszközöket, módszereket.

Az éri el a legkönnyebben álmait, aki mások tudását, energiáját, idejét képes felhasználni. Ez persze oda-vissza működik, a Te tudásod, energiád is kicserélődik. Sőt, azt kell mondjam, minél többet átadsz tudásodból másoknak, annál jobban fogsz fejlődni, és annál jobban mennek a dolgaid.

A jó, pozitív dolgok bevonzása nem olyan nehéz. Összegezzük csak, amit utóbb elmondtam:

  1. Ne akarj más lenni, használd fel a Te teljesen egyedi személyiségedben rejlő lehetőségeket!

  2. Igazán messzire – mind fejlődésben, mind sikerességben – akkor jutsz, ha kellően magas az energiaszinted és belső motiváltságod.

  3. Alkalmazz rendszereket – a Te képességeidre szabva – használd mások tudását, idejét, energiáját!

Pontosan ezért hoztam létre a tagsági rendszert, amelyben mindezeket megkapod. De ez még nem minden. Tagsági rendszerek sok helyen vannak, azonban egy egyéniségeknek szóló ilyen rendszernek valami mást is kell adnia. Igazán nem akarom, hogy valamit csak azért tegyél, mert nincs jobb. Ez nem a siker bevonzása.

Ami siker áramlásban tart

Figyeld csak meg önmagad! Ha valamit azért teszel rendszeresen, mert kényszer, vagy valamit el akarsz érni, de igazából nem szereted, az nem egy ideális dolog. Ha azonban valamit azért teszel, mert jól érzed magad tőle, az már sokkal inkább. És ha ehhez még hozzájárul az is, hogy általa olyan lehetőségek birtokába jutsz, miáltal éppen azokat a dolgokat valósíthatod meg, amelyekre vágysz, igazán eszményi.

A siker bevonzása. Az energetikai állapotod

Ami téged magasra emel, vagy magas szinten tart – mind egészségi, mind anyagi, mind kapcsolati területen – az a saját energetikai állapotod, amihez csak ráadás a pozitív energiák bevonzása. Ez pedig nem azonos a fizikai tested állapotával, amely csupán egyik megjelenítő eszköze annak, ami benned zajlik. Amikor tudatosan tisztában vagy energetikai lényed működésével, és ennek megfelelően élsz, na ez az az állapot, amit paradicsomi létezésnek hívnak.

Ami a legfőbb, ebben nincsen semmi misztikus, vagy földről elrugaszkodott idealizmus, ez maga a gyakorlati valóság. Rengeteg emberrel kommunikáltam így, vagy úgy, de minden esetben, egytől-egyig ugyanaz volt a háttérben ami meghatározta az életét: az energetikai állapota, ami egyben a kisugárzását, személyes auráját is meghatározta.

Ez a tudás az egyik legfőbb, ami rendszeres helyet kap a tagsági rendszerben, s amelyet máshol nem találsz meg. Vannak persze mindenféle spirituális, meg csakra fejlesztő iskolák. De az megint más, itt az számít, Te ki vagy, mit akarsz, és mit tehetsz, hogy önmagadból kihozd a legjobbat.
Pozitív dolgok bevonzása

A pozitív dolgok bevonzása sokkal inkább egy állapot, mint cselekedet. Noha hihetetlennek tűnik, egyes hatásos film és könyvcímek olvasása, megfigyelése önmagában elősegítheti ezt a folyamatot. Egész egyszerűen az impulzus által, amit kiváltanak ezek az olvasóban. Mindenkinél más, de vannak jól eltalált szövegek, melyek rengeteg embert feltöltenek rezgésileg.

Kissé paradox módon, ha túlzottan akarsz valamit, sokszor inkább távolodsz tőle, mint közelednél. Mert ilyenkor azon kattog az agyad, milyen jó lenne elérni, megvalósítani, és ez mindig azt a gondolatot tartja a tudatodban, hogy az a dolog „ott” van, Te meg itt. A pozitív dolgok bevonzása sokszor könnyebben megy, ha kívül nem teszel semmit, csak fejben elengeded az erőlködést. A zen gyakorlása például remek mód ehhez.

A csapdák elkerülése – pozitív energia bevonzása helyett, a belső felemelése

Amennyiben elkezdeném a mindennapi híreket figyelni, azzal foglalkozni, amivel a tömeget kábítják, hamarosan eléggé lecsökkenne az energiaszintem, sőt az életkedvem. De ha ehelyett folyamatosan olyan impulzusokat engedek magamba áramoltatni, melyek a fejlődésem szolgálják – testi, lelki, szellemi szinten egyaránt – akkor egyre jobbá válik az életem.

Ami az egyik legfontosabb, hogy el tudom kerülni a csapdákat, ez pedig a panaszkodás, a lázadás, a csüggedés, vagy saját magam kimerítése. Ugyanis a nehézségeket nem kerülöm el, csupán a megfelelő nézőpontból kiindulva felhasználom, hogy jobbá legyek, és idővel olyasmit is megoldjak, amit azelőtt szinte képtelenségnek hittem volna.

Mindez csak egy módon lehetséges, amikor van egy erő, amely felemel lelkileg-szellemileg, és vele szinkronban működve, eljuthatok bárhova. Ez az, ami áramlik azokba, akik a tagsági rendszerben vannak, mert nem csupán információt kapnak – amiből van úgyis elég – hanem olyan impulzusokat, melyekre reagálva munkálkodni kezdenek a saját energiatestükön.

A siker bevonzása működő rendszere

Egyes rendszerek mesterségesen igyekeznek ezt felhasználni, de mivel nem tudatosak – hiszen ők csak a fizikai embert látják – korlátozott eredményeket érnek el. Ilyen például sok MLM cég rendezvénye, ahol jócskán fellelkesítik a tagokat. Aztán utána ez a lelkesedés – néhány kivétellel – szépen, lassan elpárolog. Hol a hiba? Először is az általánosításban. Energetikailag teljesen másképp működnek az emberek. Másrészt nem a gyorsan keletkező és múló érzelmekre kell(ene) hatni.

Ne akarj olyasmiben jó lenni, amit nem csinálnál szívvel-lélekkel. És semmire sem mész olyan érzelmekkel – bármennyire is pozitívak – amelyek gyorsan veszítenek erejükből. A jó dolgok bevonzása így eléggé korlátozott. Ha a saját egyéniségedből indulsz ki, és azért cselekszel, mert jól érzed magad tőle, akkor nem valami külső motiválótól függsz, hanem önmagadban épül fel valami, ami egy életen át tartós.

A jó dolgok bevonzása nem erőfeszítés, inkább súlypont áthelyezés. Ami azt jelenti, könnyebben mennek a dolgok, amikor áramlásban vagy, mint ha akaraterővel próbálnád elérni. Vagyis a már említett szokások ereje, a pozitív szenvedélyek követése, az önmagaddal harmóniában való cselekvés a mágnes, ami kialakítja a pozitív energiák bevonzása folyamatát.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük