Te vagy az, akire várunk

Te vagy az, akire várunk. Ha nem így lenne, nem is olvashatnád e sorokat. A Te egyéniséged pontosan az, akire oly nagy szükség van a világban. Tekintsd ezt jelnek, hogy figyelünk rád. Elérkezett az idő, hogy megtedd mindazt, ami jót csak tehetsz. Önmagaddal kezdve, mert csak az adhat, akinek van.

Nincsen szükség bizonyításra, próbákra, bemutatásra. Ismerünk téged. Te vagy az, akire várunk. Te nem az emlékeid összessége, vagy, sem a cselekedeteidé. Egy kész lény vagy, akire a mindenség vár. Mert amit eddig átéltél, csak halvány élet volt. A benned rejlő lehetőségek apró töredéke.

Ha azt hiszed, hogy ki kell érdemelned, tévúton jársz. Már most itt van, és a tiéd. A lehetőség. Az élet. A mindenség. Bármi, amire valaha is vágytál. És a legnagyobb hatalom, hogy uralhatod a sorsodat, és irányíthatod az életedet. Éppen ez az oka annak, hogy oly sok mindent nem értél el.

Mert a kezedbe van adva a hatalom. Ha Te nem fogadsz el valamit, az parancs. Legjobb szándékunk ellenére sem adhatjuk oda. Azért, mert az elsődleges törvény a Te hatalmad, önmagad felett. Ez azzal jár, hogy hibákat követhetsz el, és magad ellen is dolgozhatsz, de ezáltal vagy tudatos, szabad akarattal rendelkező lény.

Ne várj tovább azzal, amit akarsz. Életed küldetése szent. Nem kell másokra várnod, és nincsen szükséged mások egyetértésére. A Te szavad a döntő életed számára. Bármikor, ha életed célja érdekében cselekszel, a mindenség energiája támogat. Tudod ez milyen hatalmas erő?

Folyamatosan melletted állunk, bárhol is légy, és bármit is tégy. Mindig újra kezdhetsz és senki sem ítélhet feletted. Mindig úgy cselekszel, ahogyan éppen a leghelyesebbnek érzed, ezért a saját kezedben vagy. Mindig csodálatos vagy. Nem baj ha most nem hiszed, mi tudjuk.

Sokszor éppen a legsötétebb dolgok hozzák elő a legnagyobb csodát. De ez nem azt jelenti, hogy „rossznak” kellene történni a legjobb dolgokhoz. Minden ami történik egy végtelen csoda, amelynek az egyéniség a legkülönlegesebb része. Az egyéniség adja a tudatosságot. Az egyéniség adja a színeket. Az egyéniség adja az értelmet a „minden egy -ben”.

Az egyeniség adja a szineket

Sok-sok butaságot láthatsz, hallhatsz és érzékelhetsz a világodban. De ezek mellékesek. A fontos, amit Te gondolsz, érzel és cselekszel. Nem számít mások, máshol mit csinálnak. A Te felelősséged és hatalmad rád korlátozódik, s ez éppen elég ahhoz, hogy bármit átélhess.

Soha nem vagy egyedül, és sosem veszthetsz el semmit. Benned él minden és mindenki, a gondolataidban és az energiáidban. Egyetlen pillanatra se kételkedj önmagadban, nem is létezhetnél, ha nem lenne rád szükség e csodálatos univerzumban. Te vagy az, akire várunk. Te vagy a megfelelő ember, akinek a hivatása megtalálása nem működik anélkül, hogy elengedné mások elvárásait.

Mindig azt hitted, hogy ezt és azt kell tenned, hogy ilyennek és olyannak kell lenned, ennek és annak megfelelned, pedig valójában ezek csak a Te gondolataid voltak. Bármi történt az életedben, nem tudott elvenni abból, ami létezik, sem „többé” tenni a teljességet. Csak az számít, aki vagy. Egy olyan lény, aki azért jött létre, hogy felszínre hozza önmagából mindazt ami a legjobb benne. Egyéniséged a legnagyszerűbb minden közt, mert az vagy Te.

Nem számít, mi voltál, s mi lesz a jövőben, most itt vagy, és most hozzád szólunk.

Bármit is teszel, mindig ugyanolyan becses darabkája maradsz az univerzumnak. Te vagy az egyéniség, akiből nincs több. Te vagy az, akire várunk.

Jól figyelj arra, amit most mondunk. A megfelelő ember vagy, a megfelelő helyen és időben. Pontosan az vagy, akire szükség van. Már minden készen áll, hogy megvalósítsd mindazt, amiért megszülettél. Elég jó vagy, elég értékes, megérdemled és jár is neked. Mindannyian arra várunk, hogy megtedd az első lépést. Nincs mire várnod. Most már csak rajtad áll!

Szóljál hozzá!

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük