A pozitív figyelemenergia ereje

A pozitív figyelemenergia ereje

A pozitív figyelemenergia ereje olyan nagy, hogy egy életet tehet teljessé, csodássá, sikeressé és boldoggá. Már 2009 óta munkálkodom ezen az írásaimmal, és még mindig nem elég azon emberek száma, akik használják. Már gyermekkorban tanítani lehetne és ez kellene, hogy természetes legyen egész életünkben.

A kisgyermek még ebben él, számára a jó a természetes. Később jönnek a negatív figyelemenergiával elrontott felnőttek, akik nagyon sok pozitív energiát kapnak a gyermekektől, de számukra az energiák érzékelése tudattalanná válik, és hogy figyelmüket megszerezzék, befolyásolják őket.

Az, hogy váljál ismét gyermekké, nem azt jelenti, felejtsd el a tudásod, és viselkedj bután, naivan, hanem azt, hogy nyílj ki ismét a pozitív energia bevonzása alkalmas befogadására. Ha így teszel, garantáltan megélheted mindazt a jót, amit csak az élet tartogat a számodra.

Pozitív energia érzékelése – A pozitív figyelemenergia elve

Amennyiben úgy veszed észre, ebben a cikkben több olyan mondatot, elvet találsz, amelyet már régebbi írásaimban is olvashattál, az nem a véletlen műve. Ez a téma (is) olyan fontos, hogy rendszeresen visszatérek hozzá, mert szó szerint az életed (minősége) múlhat rajta.

Ahol a figyelmed, ott a gondolataid, amilyenek a gondolataid, olyanok az érzéseid, amilyenek az érzéseid, olyanok a tetteid. Amilyenek a tetteid, olyan az életed. Honnan is indult el ez az egész?

Te vagy aki dönt. Ha azt választod, ami neked nem, vagy kevésbé jó, akkor érdemes elgondolkodnod, vajon miért. Mindezt azért mondom, mert sokan ezt teszik. De erre mindjárt visszatérünk. Lássuk előbb a lényeget.

Mindaz a sok dolog amely érzékszerveiden át beáramlik hozzád, valamivé átalakul később, s ez alakítja, formálja életed folyását. Ezt igazából Te irányítod, de ha rossz felé fordítod a figyelmed, a jövőd is olyan lesz. Miért ne tennéd fordítva? Legyél proaktív személy!

Íme egy egyszerű ábra, hogyan történik mindez. Az érzékelés nagy részben, s először mindig a tudatalattit éri, onnan szűr a tudat – beállítottságának megfelelően – majd ez hatással van a jövőbeni eseményekre. Ezért olyan fontos, mire fordítod a figyelmed.

A figyelemenergia folyamata

Miért fordítják az emberek a figyelmüket negatív dolgokra?

Miért fordítják az emberek a figyelmüket negatív dolgokra, ha nem muszáj? Ha a szokásokat és a divatot leszámítjuk, az egyik ok – amiről szintén már többször írtam – az energiaszerzés. „Ha valamin felbosszanthatom magam, az egy csomó energiát felszabadít bennem. És ez még akkor is megéri, ha utána nem jól érzem magam, mert addig is úgy érzem, élek.”

Fentebbiek persze nem tudatosan játszódnak le az emberek fejében, de ez a folyamat megy végbe. Egy csomó hamis energiával töltekeznek fel, ami később megkéri az árát. Ez hasonló bizonyos tekintetben az alkoholhoz, vagy a kábítószerhez.

Vagy az emberek szeretik megvédeni az igazukat. Szeretik, ha igazuk van. Ettől is fontosabbnak érzi magát az egó. De ezek energiajátszmák. Csapdába csalnak. Sokkal jobb természetes és pozitív módon feltöltekezni energiával, és akkor nincsen szükség ezekre a félrevezető eszközökre.

Hogyan töltsed fel magad pozitív energiával

A pozitív energia bevonzása sokkal inkább belső dolog, mint látszik. Ennek számos módja van, nézzük a legérdekesebbeket. Talán a legnagyobb energiát annak a szenvedélye adja, ha azt csinálod, amit szeretsz. A másik – jó esetben ezzel összefüggő – a küldetéstudat. Amikor valaki ezekkel foglalkozik, semmi szüksége más energiákra, annyira pozitív rezgésű. Ezért is oly fontos megtalálnod milyen munka illik hozzád a legjobban.

A legnagyobb energia

A más emberek építése szintén olyasmi, ami hihetetlen mennyiségű energiával tud feltölteni De nem úgy, hogy segítünk (főleg akarata ellenére), hanem elismeréssel, tudással, inspirációval, s érzelmi, gondolati támogatással.

Minden olyan dolog, amitől jól érzed magad, ellazít, erősít, bölcsebbé tesz, vagy csak elszórakoztat, pozitív energiával tölt fel. Már ebből is láthatod, hogy semmi értelme negatív dolgokkal foglalkozni. A megfelelő szavak használata például hihetetlenül erős szuggesztióval bír.

Na mármost van egy emberi réteg, amelynek évezredekig magyarázhatsz a pozitív energiáról, folyton-folyvást kifogásokkal fog előhozakodni. Azzal, hogy az életben rossz dolgok is vannak, ezeket kezelni kell, stb. Csakhogy a pozitív figyelemenergia nem azt jelenti, hogy lehunyom az egyik szemem és csak a másikat hagyom nyitva. Hanem azt, hogy minden dolgot elfogadok, de figyelmem a jó oldalára irányul, s a lehető legjobbat igyekszem kihozni belőle.

Pozitív figyelemenergia gyakorlatok

Már több ilyen gyakorlatot bemutattam ebben a blogban, úgyhogy egyik-másik hasonlítani fog a régebben elhangzottakra. Keress olyan képeket és zenéket, amelyek jó érzésekkel töltenek el, és bámuld őket, miközben hallgatod a zenét! A zene különböző jó hatásai felerősítik az élményt. Ez nagyon egyszerű, számítógépen meg főleg, a lényeg, hogy jól érezd magad. A pozitív energia képek a zenével együtt megtöbbszörözik a felemelő érzelmi energiákat.

Keress egy tárgyat, majd egy embert, végül egy eseményt és szedd össze az összes jó, előnyös, hasznos és szép dolgot, amit csak találsz rajta (benne). Ezt addig folytasd, amíg egészen apró semmiségekben is fel nem fedezel valami jót. Természetesen írd le, másképp nem marad meg.

Helyezkedj el kényelembe és lásd ahogy egy fénysugár által a mindenség energiái beléd áramlanak. Érezd ahogyan feltöltik a tagjaidat, szellemedet, lelkedet. Majd érezd azt, ahogyan az energia által a természettel és minden környező dologgal összekapcsolódsz, harmóniába kerülsz. Végül áraszd ki magadból ezt az erőt, és lásd ahogyan a jövő eseményeibe és a körülötted levő emberekbe áramlik, új energiával töltve fel mindent. A pozitív energia képek belül, döbbenetes hatással lehetnek a külvilágodra is.

Csinálj belőle játékokat! Találj ki pozitív dolgokat, amelyekhez másoknak kell valami hasonlót kapcsolniuk, azon versenyezve, ki tud többet. Például ki tud több pozitív dolgot mondani valamiről. Vagy ki tud egy eseményt a legszebben, legemelkedettebben leírni. Vagy nehéznek tűnő helyzetekben – ami lehet kép, esemény, bármi – ki találja meg a pozitív jellemzőket. A lehetőségek száma korlátlan.

Végül, ha még nem tetted volna, csatlakozz a Pozitív figyelemenergia csoportunkhoz a Facebookon: Pozitív figyelemenergia csoport

Ha pedig érdekel az energetikai pszichológia alkalmazása a gyakorlatban, akkor A személyes energia mesterei -t olvasd el.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük