Madarász Mária, a rajz művésze – Egyéniségek 10.

Madarász Mária, a rajz művésze

Madarász Mária az ember rajz, s úgy általában az ember rajzok művésze. Úgy alakult, hogy számos egyéniség, aki bemutatásra került volna, egyszerűen nem tudta beilleszteni idejébe a válaszok elkészítését, így kerestem egy igazán különleges egyént. Madarász Mária munkáit már régóta figyelem a Facebookon, és nem győztem azon csodálkozni, hogy még nem nemzetközi hírű, nagy művész. Nemcsak az ember rajz, de egyéb művei miatt is. Most már jó úton van a hírnév felé, és remélem ezzel a cikkel is sok-sok új ember ismeri meg ezt a páratlan alkotót és páratlan alkotásait.

Engem kezdettől fogva lenyűgöztek ezek az ember rajzok. Nem túl jól rajzolok, így számomra az ő művei már a fantasztikum kategóriába tartoznak. Mindenképpen látogass el (csak a cikk elolvasása után 🙂 ) az ő Facebook oldalára, s csodáld meg ezeket az alkotásokat!

1.Arra kérlek, mutasd be mi az, amivel sikert értél el!

Számomra a sikert a rajzolás hozta meg, bár nem nevezném még sikernek, mert még fejlődnöm kell, azzal leszek elégedett, ha elérem a legmagasabb szintjét a rajzolásnak, Viszont a közösségi oldalak lehetőséget adtak, hogy világszerte ismerjék a rajzaimat; nagyon jó érzéssel tölt el, amikor az egyes csoportokban rengeteg embernek tetszenek a rajzaim, vagy sorozatok rajongói oldalai megosztják a színészüket ábrázoló képeimet, esetleg amikor a világ másik felén fekvő országban élő zsűri díjazza egy-egy munkámat, és ezekre szerencsére számos példa akadt az utóbbi időben.

Mária Madarász nyertes kép

A képet a szerzői jog védi. Mindenféle másolás, felhasználás csak a szerző (Madarász Mária) engedélyével lehetséges!

2.Madarász Mária, meséld el, hogyan jutottál el idáig!

Gyerekkorom óta szerettem rajzolni, de csak egy átlagos rajzot tudtam elkészíteni. Sajnos lehetőségem nem volt rá, hogy komolyabban foglalkozzak vele. Pár éve elhatároztam, hogy megtanulok rajzolni; amire mindig is vágytam. Elolvastam egy könyvet, aztán elkezdtem próbálkozni a könyvben lévő feladatokkal. Közben oktatóvideókat is néztem, hogy tapasztalatot szerezzek. Nagyon sokat gyakoroltam, a mai napig is ezt teszem, szeretném magam mindig tovább és tovább fejleszteni.

3.Mikor és hogyan jöttél rá, hogy olyan egyéniség vagy, aki különbözik az átlagtól, tud valamit, amit mások nem?

Beléptem különböző csoportokba Facebookon és az ottani visszajelzések alapján gondoltam azt, hogy lehet, jó úton haladok a rajzolás terén.

4.Voltak olyan pillanatok, amikor úgy tűnt nem sikerül “kitörni” a hétköznapokból, és nem tudod azt az életet élni, amire vágytál? Hogyan kezelted és hogyan léptél túl ezen?

Az egész eddigi életem olyan volt, mintha valami hiányozna belőle. Mivel művészlélek vagyok, szerettem volna az embereknek olyat adni, ami a természettel a szépséggel kapcsolatos. S tudtam, ezt csak úgy érhetem el, ha fejlesztem magam, hogy megmutassam, ki vagyok belül. Át tudjak adni valami olyat, ami csak tőlem származik, valami szépet, ami tetszik az embereknek.

5.Madarász Mária, mit tartasz a legfontosabbnak az életben?

Azt, hogy az ember merjen önmaga lenni, hogy valósítsa meg az álmait, még akkor is, ha mások haszontalannak tartják ezt a tevékenységet. Ha elég kitartóan foglalkozunk valamivel, akkor egy idő után profik leszünk benne és képesek leszünk olyasmit alkotni, amivel másokat is meggyőzhetünk. Fontos, hogy higgyünk magunkban!

Maria Madarasz kislány rajz

A képet a szerzői jog védi. Mindenféle másolás, felhasználás csak a szerző (Madarász Mária) engedélyével lehetséges!

6.Mi életed legnagyobb tanulsága?

Ahogy az előbb is utaltam rá, ha valamit el akarunk érni az életben, akkor tartsunk ki a megálmodott célunk mellett. Én a kezdeti negatív kritikák ellenére is folytattam, és végül sikereket értem el.

7.Az ember rajzok készítése mellett mi az üzeneted, a küldetésed, vagy amit képviselsz a világban?

Csak biztatni tudok mindenkit, hogy soha ne adják fel az álmaikat. Én magam vagyok az élő példa, hogy minden tanári segítség nélkül igenis meg lehet tanulni rajzolni.

8.Milyen tanácsot adnál azoknak, akik szeretnének kiemelkedő egyéniségek lenni?

Legyen egyedi és önmaga, ne próbáljon meg másolni senkit azon a területen, amit maga választott. Mindenki a saját életét élje úgy, ahogy szeretné, felvállalva minden jó és rossz kritikával együtt.

Mária Madarász szem rajz

A képet a szerzői jog védi. Mindenféle másolás, felhasználás csak a szerző (Madarász Mária) engedélyével lehetséges!

9.Madarász Mária, mi az, amit szívesen elmondanál még?

Vizsgálják meg, mi kell ahhoz, hogy elérjék az álmukat, ha épp nem könnyen elérhető, amit szeretnének és tegyék meg több lépésben az utat. Ne csak a célt nézzék, hanem hogy jutnak el odáig? Pl.: ha pénz kell, akkor próbáljanak meg jobb fizető állást keresni, ha több idő, akkor írjanak napirendet és rendszerezzék át a napjaikat, ha tapasztalat, akkor gyakoroljanak szorgalmasan. És próbálják meg észrevenni a lehetőségeket, néha egy kis szerencse sem árt!

Vajay Kitti  << előző  Egyéniség   következő  >>  Vidi Rita

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük