Theresia Valoczy a magyar írónő – Egyéniségek 1.

Theresia Valoczy a magyar irono

Az Egyéniségek blogban olyan egyéniségeket mutatok be, akik a saját erejükből emelkedtek ki az átlagból, és értek el valami kiemelkedőt.

Első alkalommal egy olyan egyéniséget szeretnék bemutatni, aki olyan gyorsan szállt fel a siker egére, mint egy villám. Theresia Valoczy, azaz Válóczi Teri, évekkel ezelőtt „szólított meg” interneten. Akkoriban a “Tedd azt, amit a legjobban szeretsz…” e-book -om volt csak kapható és ő mesélte, hogy neki is van fent könyve a neten, de nem vásárolják.

Telt-múlt az idő, és Teri nem adta fel. 2015 végén egyszer csak azt vettem észre, hogy nemzetközi hírű bestseller szerzők közé került. Úgy, hogy itthon alig ismerték. Ez nagyon felkeltette az érdeklődésem. Nekem is ajánlott egy lehetőséget egy többszerzős mű egyik fejezetének megírásához, amelyet angolra kellett volna fordítani. Akkor még nem voltam vállalkozó és végül nem hoztam össze a dolgot.

Azóta nagyot lendült a világ, elég, ha beírod a Google -ba a Theresia Valoczy nevet, és mindjárt egy csomó találatot kidob. Itt, ezen az Amazon oldalon láthatod Teri saját, és neves szerzőkkel együtt írt műveit. Milyen érdekes, hogy valakire egyáltalán nem figyelnek idehaza, külföldön pedig mekkora elismerést kap!

Muszáj volt ennek utánajárnom és mivel már régóta terveztem az Egyéniségek blogsorozat elindítását, ideális alany volt. Nagyon kíváncsi voltam a történetére és ő van olyan közvetlen ahhoz, hogy megossza velünk élményeit. Így most Te is megismerheted őt, és remélem a könyveit is.

Alább a vele készült online interjút olvashatjátok.

1.Arra kérlek, mutasd be mi az, amivel sikert értél el!

Mivel is értem el a sikert? Azt hiszem a sikerem útját az jelenti, hogy követem a szenvedélyemet. Mentorom, Joe Vitale nagyon sok előadásán, kurzusán elismétli a jótanácsát: „Kövesd a szenvedélyed!”

Megfogadtam. Megkezdtem utazásomat a lelkem-középpontja felé, és megtaláltam azt a kincset, melyet ajándékba kaptam a születésemkor, ez pedig az írás, a szavakkal kifejezés áldásos képessége. 6 éves koromtól írónővé szerettem volna válni. Akkor még ez tudattalan gyermeki kívánság volt, azonban a spirituális utam során tudatossá vált.

Részt vettem különböző írás tréningeken, és a szabad időmet, az energiámat arra fordítottam, hogy csiszoljam a kincsemet.

Tavaly Patricia LeBlanc felkeresett, hogy szeretné, ha az általam kidolgozott (szavakba öntött) hypnotherápiai módszerről egy fejezet megjelenne a könyvében. Igent mondtam, megírtam a fejezetet, ami megváltoztatta az életem. A könyv 6 órán belül nemzetközi bestsellerré vált.

Azóta megjelent három saját könyvem, amelyek szintén Nemzetközi Bestseller címet kaptak, és elindítottam egy nemzetközi bestseller Conscious Creators Magazine sorozatot, melynek kapcsán lehetőségem nyílt Reba Linker -rel, Patricia LeBlanc -szal, Dr Joe Vitale-vel interjút készíteni. Úgy hiszem, minden, amelyet megálmodtam, szavakba foglaltam, együtt hozta el számomra a sikereket. Ehhez arra volt a legnagyobb szükség, hogy hittel és bizalommal kövessem az Utamat, felfedezzem a lelkem lángját, és fejlesszem képességeimet.

2.Meséld el, hogyan jutottál el idáig!

Sok évnyi tanulás, önbizalom fejlesztés áll a hátam mögött. Ahhoz, hogy haladásom láthatóvá váljon, szükségem volt nemzetközi kapcsolatokra. Amikor felkértem külföldi szerzőket a magazin számára, le kellett győznöm a félelmeimet. Le kellett győznöm azt az érzést, hogy „kicsi vagyok ehhez” , „nem fog válaszolni, mert még csak az első száma jelenik meg a magazinomnak”, „ki vagyok én, hogy kapcsolatba lépjek vele”. Kellemes visszajelzéseket tapasztaltam. Mindenki, akit felkerestem, felkértem a cikkek megírására, szívesen működött velem együtt.

Theresia Valoczy könyvek

Az önbizalom-hiány érzések mellett komoly kihívást jelentett az angol nyelv használata. Mindazok, akikkel kommunikálok, szívesen segítenek, és bár idáig féltem vállalni esetleges nyelvtani és kiejtési hibáimat, mára bebizonyosodott belső félelmeim ellentéte: vagyok, aki vagyok, ha helytelenül is ejtek ki szavakat, felvállaltam magam. Amikor pedig felvállaltam magam, megértettem a legfontosabb az, hogy maximális hittel kövessem a lélek-lángomat. Ha elhiszed magadról, biztosan tudod, hogy az életednek mi a célja, és szeretettel követed, mások javát helyezed előtérbe és nem aggódsz a hogyanon, messzebbre jutsz, mint álmaidban remélted.

3.Mikor és hogyan jöttél rá, hogy olyan egyéniség vagy, aki különbözik az átlagtól, tud valamit, amit mások nem?

Nem érzem magam átlagon felülinek. Azt hiszem, hogy mindannyian Isteni Áldással születünk a Világra. Van egy feladatunk, egy Magasabb Célja létezésünknek. Nem ez jelenti a kulcsot a kiteljesedett élethez, hanem az, hogy felismerjük, bármilyen körülmények között is élünk, felvállaljuk, és szívünk összes szeretetével megtöltve, hittel és hálával kövessük. A valódi boldogságot az utazás jelenti, nem pedig a megérkezés, én pedig kifejezettem szeretem az utazásokat.

4.Voltak olyan pillanatok, amikor úgy tűnt nem sikerül “kitörni” a hétköznapokból, és nem tudod azt az életet élni, amire vágytál? Hogyan kezelted és hogyan léptél túl ezen?

Voltak pillanatok, amikor nagyon frusztráltnak éreztem magam, és kételyek merültek fel bennem: „Magyarországon élek, magyarul beszélek, tanulom az angol nyelvet, vajon meg fogok felelni a nemzetközi elvárásoknak? Mit is keres a könyvem nemzetközi piacokon? Elég jó vagyok ehhez?”

Amikor ilyen és ezekhez hasonló gondolataim támadtak, a barátaimhoz fordultam segítségért. Az első saját könyvem 2016. február 17. -én jelent meg. Szilveszter éjszakát a számítógép előtt töltöttem. Nem volt könyv borítóm, nem volt megszerkesztve az anyagom, sőt, még hiányzott 6 fejezet. Amikor erről beszéltem a „régi barátaimmal” azt mondták, esélyed sincs, kanadai barátaim azonban velem töltötték az éjszakát, és maximális támogatást adtak ahhoz, hogy megtaláljam a megfelelő tervezőt és szerkesztőt. Hittek bennem, és segítettek abban, hogy én is higgyek magamban. Megtanultam, ahhoz, hogy fejlődni tudjak pozitív társakra van szükség. Olyanokra, akik azt mondják: „Mit beszélsz? Képes vagy rá! Meg tudod csinálni! Te vagy a legjobb! „ A Virtuális mesterelme „találkozóink kedvelt záró mondata: Amilyen az 5 hozzád legközelebb álló barátod, annak az átlaga vagy te. Amilyen emberré szeretnél válni, olyan emberekkel vedd körül magad.

5.Mit tartasz a legfontosabbnak az életben?

Az őszinte kommunikáción alapuló barátságokat.

6.Mi életed legnagyobb tanulsága?

Éveken át úgy éltem az életemet, hogy engedtem, a körülményeim határozzák meg ki vagyok. A legnagyobb tanulság az, hogy ez nem így van. Csodálatos elmével rendelkezünk, képesek vagyunk arra, hogy megváltoztassuk a körülményeinket. Bárhová is születünk, bármilyen a vallásunk, a bőrszínünk, az anyagi helyzetünk, nem ezek határoznak meg minket,

7.Mi az üzeneted, a küldetésed, vagy amit képviselsz a világban?

Munkám során, az írásaimban célom az, hogy spirituális segítséget, támogatást nyújtsak a gyermekeknek és szüleiknek, megmutatva azt, hogyan használhatják az Univerzális törvényeket saját és mások életének jobbá tételére.

8.Milyen tanácsot adnál azoknak, akik szeretnének kiemelkedő egyéniségek lenni?

Ha szeretnétek kiteljesedett életet élni, lépjetek ki a komfortzónából. Fedezzétek fel szívetek valódi vágyát, a szenvedélyt, a talentumot, és kövessétek hittel. Ne a pénz legyen az üzleti vállalkozás célkitűzése, hanem az, hány embernek tudtok szolgáltatásotokkal örömet okozni, hány ember életében idéztek elő fényt.

9.Mi az, amit szívesen elmondanál még?

Hinned kell magadban. Hinned kell abban, hogy az Univerzum mindenben a segítségedre siet. Tanulj meg kérni, és hálával fogadni a segítséget! Tanulj meg igent mondani a kihívásokra! A sikeres emberek egyik legnagyszerűbb tulajdonsága, hogy készek a tanulásra, bárhol, bármikor, bárkitől, alázattal.


Az alábbi weboldalakon is megtalálhatjátok őt:

www.consciouscreatorsmag.com

www.spiritualparenting.eu

Következő egyéniség: Aythar, a sokoldalú alkotó

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük