Gondolkodásmód mesterfokon - Hogyan érjem el?

Gondolkodásmód mesterfokon – Hogyan érjem el?

/
Mi a probléma és az akadály valójában? Hogyan lehet a kényszerhelyzetnek előnye? A pénzügyi gondolkodásmód 4 típusa. A tudatos gondolkodásmód alapja, és a helyes gondolkodásmód 5 pontja.
Az önfejlesztés magasiskolája

Az önfejlesztés magasiskolája, lépései, módszerei

/
Mi az önfejlesztés valódi oka? Mik a jó önfejlesztés lépései, módszerei? Hogyan csináld, hogy eredményes legyél és még élvezd is? A szabadság, tudatosság és a megvalósult célok.
Ballai Brigitta, a digitális nomádok csoportjának vezetője
Hogyan legyek egyéniség? Egyénisegépítes a gyakorlatban

Hogyan legyek egyéniség? Egyéniségépítés a gyakorlatban

/
Hogyan legyek egyéniség? Egyéniségépítés a gyakorlatban. A labda pattogás effektus. A figyelemenergia gyakorlati használata. Megfelelő szavak használata. Te vagy a lényeg. Az életművészet bárki által megtanulható. Hogyan kezdjem el a gyakorlatban?
Az élet királysága - Út a teljes szabadsághoz

Az élet királysága – Út a teljes szabadsághoz

/
Az élet királysága. Út a teljes szabadsághoz. Még mindig mások életét éled? Kinek akarsz Te megfelelni? Segíteni akarsz másoknak? Értékes vagy? Mennyire? Rendelkezel minden képességgel. A kérdés, csak az, elfogadod -e amit mások mondanak.
7 ok, amiért mások feladják, de Te sikeres lehetsz

7 ok, amiért mások feladják, de Te sikeres lehetsz

/
7 ok, amiért mások feladják, de Te sikeres lehetsz. Ha követed ezt a gondolatmenetet, számodra is valósággá válik, irányításod alá kezded vonni a dolgokat. Minek a jele ha sokszor kudarcot vallottál? Mi van, ha mások azt mondják, ezt nem lehet? Mihelyst magadra összpontosítasz, irányításod alá kezded vonni a dolgokat.
Az egyenisegepítés 7 törvénye: 7 lépés a biztos eredményekhez

Az egyéniségépítés 7 törvénye: 7 lépés a biztos eredményekhez

/
A sikert tanító anyagok nagy része elterelés. Nem lehetsz igazán sikeres, amíg el nem fogadod aki vagy, és arra alapozol. Az élet ott kezdődik, amikor kilépsz a megszokott keretek közül. Az emberek nem tudják világosan, hogy mit akarnak. Az irányítást senki sem taníthatja meg neked. Egy döntéssel kezdődik.
Jakab Tündi, a Tudatos élet a gyakorlatban megalkotója
A 10 legjobb, leghasznosabb könyv vállalkozóknak, cégvezetőknek

A 10 legjobb, leghasznosabb könyv vállalkozóknak, cégvezetőknek

/
A 10 legjobb, leghasznosabb könyv vállalkozóknak, cégvezetőknek. Olyanok, melyek kiállták az idő próbáját. Filléres befektetések milliószoros jövedelemért. Amit tanulni lehet belőlük és a gyakorlatban alkalmazni, az néha megfizethetetlen.
Hajdu Zsanett, a kutató egyéniség