Siker bevonzása. Ami biztosan működik – a 3 tényező

Siker bevonzása. Ami biztosan működik – a 3 tényező

Melyek a tévhitek a siker bevonzásával kapcsolatban? Mi tartja fenn a sikert egy ember életében? Milyen csapdákat kerülj el? Hogyan befolyásolja az energetikai állapotod a sikerességedet.
Az élet és önmagad 5 legfontosabb részének rendbetétele

Az élet és önmagad 5 legfontosabb részének rendbetétele

Az embereknek nem azért vannak annyi problémáik, mert annyira rossz az élet, hanem mert senki sem tanította meg őket, hogy a nehézségekből erőt merítsenek, és ne csüggedést. Te már nem állhatsz meg. Túl sokat tudsz ahhoz, hogy megtorpanj. Rajtad áll, meddig jutsz.
Energetikai személyiségtípusok - Energiaszerző játszmák

Energetikai személyiségtípusok – Energiaszerző játszmák

A 4 energetikai személyiségtípus. Mik azok az energiaszerző játszmák? Energetikai játszmák a párkapcsolatokban. Ellentétpárok. A 3 én-állapot. Hogyan alakulnak ki a hatalmi játszmák az életedben?
12 kihívás, ami biztosan megváltoztatja, jobbá teszi életed

12 kihívás, ami biztosan megváltoztatja, jobbá teszi életed

12 kihívás, ami biztosan megváltoztatja, jobbá teszi életed. Úgy állítottam össze ezeket, hogy számos olyan legyen köztük, melyekről máshol nem sokat olvashatsz vagy csak utalásként, mert nem közismertek. Egy program, amelyet használva, egy olyan eszköz, mely csodássá teszi életed.
Hogyan érjük el, amit akarunk? Álmodozók és megvalósítók

Hogyan érjük el, amit akarunk? Álmodozók és megvalósítók

Álmodozók és megvalósítók. Ne hagyd, hogy eltereljenek elméletekkel. Az ingyenes tudás a legdrágább. A 3 út. Tévhitek a megvalósításban. Kifogások és magyarázkodások. Az átlagember, az álmodozó és a megvalósító útja.
Egyéniség erők - 7 lépés, módszer, szokás, ami a csúcsra juttat

Egyéniség erők – 7 lépés, módszer, szokás, ami a csúcsra juttat

Túl drága az életed és Te is túl értékes vagy. Nem számít ki vagy, milyen vagy, hol vagy, csak, az, mit gondolsz az egészről és hogyan alkalmazod mindazt, amit tudsz. Tanuld meg kihozni önmagadból a legjobbat, rendelkezésedre áll minden adottság ehhez.
Önértékelés fejlesztése, növelése, javítása, erősítése, útmutató

Önértékelés fejlesztése, növelése, javítása, erősítése, útmutató

Önértékelés fejlesztése, növelése, javítása, erősítése, jelentése, útmutató. Önértékelési zavar, problémák, önmegismerés. Jó tulajdonság, vagy rossz tulajdonság? Mihez kezdj a tulajdonságaiddal? Hogyan tudatosítsd értékeidet?
10 gondolat, ami örökre megváltoztatja az életed

10 gondolat, ami örökre megváltoztatja az életed

10 gondolat, ami örökre megváltoztatja az életed olyan gondolatformák, melyek hiedelemrendszeredbe beépülve átalakítják az életed. Nincs más dolgod, mint szellemi-lelki életed, majd mindennapjaid részévé tenni ezeket, s életed a lehető legjobb irány vesz minden tekintetben.
Motivációs könyvek - A 10 legjobb motivációs könyv

Motivációs könyvek – A 10 legjobb motivációs könyv és regény

A 10 legjobb motivációs könyv és regény bemutatása. Serkentőleg hatnak az olvasóra, nem csupán értelmileg, de érzelmileg is hatnak. A figyelemenergia fókuszban tartásához ezek az irományok nagyon sokat adnak, az embert ösztönzik, egyéniséggé nevelik a tömegmédiával szemben.
Te birka, vagy oroszlán típus vagy

Te birka, vagy oroszlán típus vagy? Élet hozzáállás típusok

Te birka, vagy oroszlán típus vagy? Ugye tudod, melyik felé húznak a legtöbben?Birka típusú emberek bemutatása. Az oroszlán típusú emberek bemutatása. Élet hozzáállás típusok.