ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

A honlapon (egyenisegepites.hu) bemutatott és olvasható tartalom Teiermeyer Márton EV (továbbiakban: Egyenisegepites) tulajdonát képezi.

Az Egyéniségépítés az ügyfél-regisztrációkor megadott adatokat az érvényes törvényi előírásoknak megfelelően bizalmasan kezeli, harmadik fél számára azt át nem adja. Az adatvédelmi elvek kialakításakor figyelembe vettem az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, valamint az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során. A feliratkozás egyetlen kattintással bármikor megszüntethető bármelyik az Egyéniségépítés által küldött elektronikus levél legalsó sorában lévő leiratkozási linkre való kattintással.

Az Egyéniségépítés weboldalán kezdeményezett feliratkozás, illetve megrendelés egyben a feliratkozási feltételek kifejezett elfogadását jelenti, azaz a felhasználó előzetes hozzájárulását adja az adatbázisba való felvételhez, illetve elektronikus levelek fogadásához, melyek a weboldalról érkezhetnek, és bizonyos esetekben reklámot is tartalmazhatnak.

Adatkezelés Nyilvántartási szám: NAIH-101010/2016