Legalább ezer évet vesztettem az életemből. Azt kérdezed, hogyan lehetséges ez, hiszen az egész emberi élet még 100 évet sem tesz ki? Úgy, hogy nem azt tettem, amit szerettem volna. Nem az életemet éltem, hanem küzdöttem, erőlködtem, próbálkoztam, szenvedtem. És így egyetlen perc ezer percre, egyetlen óra ezer órára nyúlt. Mert míg a kellemes dolgokban röpül az idő, a kényszerben végtelenül lassan telik.

Mi a legnagyobb szenvedés? A fájdalom? A pénzhiány? A sikertelenség? A boldogtalanság? Nem, nem és nem! Az okozza a legnagyobb kínt, amikor látod, hogy lehetnél tökéletesen elégedett, boldog, gazdag, sikeres és minden álmod megvalósulhatna, de valahogy mégsem történik meg… Pedig Te “mindent” megtettél.

Pedig milyen jó volt a pozitív gondolkodás anno a ’90-es években! Aztán jött a vonzás törvénye a 2000-es években. Majd jöttek valakik, és azt mondták, ez így nem működik. Cselekedni kell! – Most akkor mi van? –kérdezted.

Annyi, de annyi jó dolgot megismerhettél… És használtak is. Valamennyire… Ha akkor tudtad, volna, amit most (megtudhatsz). Felejtsd el egy pillanatra mindezt, és csak gondolj magadra. Milyen érzéseid vannak magaddal szemben? Egyáltalán, ki (mi) vagy Te?

Igazából annak, hogy mit érsz el az életben, a nagy része “innen” kezdődik. Azaz önmagadból. A módszerek, technikák és gyakorlatok eszközök. A kiindulópont, az alap, Te vagy. Ha nem ebből indulsz ki, mindig meg fogsz torpanni egy ponton. De ha erre építesz, nem lesznek korlátai a lehetőségeidnek.

Az egész annyira végtelenül egyszerű. Nem kell küzdened, sem harcolnod, nem kell gyökeresen megváltoztatnod a személyiségedet és nem kell senkinek sem megfelelned. Ezeknek semmi köze a sikerhez, de még a boldogságodhoz sem. Mindezekhez a Te egyéniségednek van köze.

Tudtad, hogy létezik egy tökéletes rendszer, amely arra hivatott, hogy életedet a lehető legteljesebben, minden tekintetben optimálisan éld? Arra szolgál, hogy boldog legyél, kapcsolatokban gazdag, anyagiakban úgyszintén, és természetesen teljesen egészségesen. Csupán az szükséges, hogy önmagadra alapozz.

Bármilyen eszköz jó lehet, ha így teszel. De senki más nem mondhatja meg, hogy mit tegyél, mert Te vagy a legjobb ismerője saját lényednek. Ha a saját mozgatórugóidból indulsz ki, szinte bárhol érvényesülhetsz. Te vagy a kulcspont. Valóban rajtad áll az egész. De ne másoktól várd, hogy megmondják mit tegyél!

Pontosan tudhatod, mit érdemes tenned, és el is érheted mindazt, amire vágysz. Még akkor is, ha az egész világon senki sem hinné el. Mert az egész tőled függ. De csak akkor, ha abbahagyod az erőlködést, a kényszerítést és az állandó “titokkeresést”. Már most benned van minden, amire valaha is szükséged lehet.

Ez olyan fontos, hogy külön is kiemelem:

Már most benned van minden, amire valaha is szükséged lehet.

Következésképpen:

Elérhetsz bármit, eljuthatsz bárhova és bármi lehet belőled.

Már csak egy dolgot érdemes tudnod, azt, ami választ ad minden kérdésedre:

Azt, hogy hogyan használd mindazt, amivel most rendelkezel, arra, hogy megvalósítsd és betöltsd mindazt amiről csak álmodtál, és amit csak szeretnél életedben.

Biztosan Te is ezt akarod. Most itt a lehetőség.