Online konzultáció előzetes kérdőív

A kérdések célja, hogy tisztán lássuk mi a célunk az egésszel.

Azoknál a kérdéseknél, ahol csak választani lehet, mindenképpen válassz, mert ha nem, a program automatikusan az első lehetőséget küldi el, mintha azt választottad volna! (Kis kék csillaggal is jelöltem ezeket a kérdéseket.)

(Ha nem működne a küldés gomb, valamelyik kötelező mezőt nem töltötted ki. Ezt piros kerettel jelzi, egyébként kék csillag van az ilyen kérdések mellett.)

Gyakori kérdések

Kizárólag online, melynek módját megbeszéljük. Jelenleg (az eddigi konzultációk alapján) a Facebook chat vált be a legjobban. Pl. a Facebookon küldesz üzenetet nekem, s innentől folytatódhat a chat ott, online élőben.
Ez azért is fontos, hogy írásos nyoma maradjon, melyet mindig vissza tudsz nézni, mert szisztematikusan haladunk.

Nincsen megszabott ár, erről az alapján állapodunk meg, ami neked és nekem is megéri. Részemről nem csak azokról az órákról van szó, amikor kommunikálunk, én erre rendszeresen felkészülök, ráhangolódok, (bizonyos dolgoknak utánajárok), utána fel is dolgozom.

Igen, erre számos példa volt már. Mivel több ilyen kurzust elvégeztem, tudásanyagot megvettem, alkalmaztam, több fizetős rendszerben jelen vagyok, s rendszeresen foglalkoznom kellett ezekkel, képben vagyok. Tehát ha személyes weboldalt készítesz, az interneten akarod felépíteni az egyéniséged, s hasonlók, a gyakorlatban tudok benne segíteni, s ezzel számtalan felesleges kört, időt és pénzt megspórolsz.

Ez függ a célodtól, a témától, attól, hogy milyen szinten tartasz éppen, és attól is mennyit ültetsz át a gyakorlatba abból, amit megbeszélünk.

E-mailben csak a szükséges üzeneteket válthatunk, a valódi online konzultáció élőben zajlik. Chatben lehet oda-vissza azonnal kommunikálni, az e-mail meglehetősen időigényes. Ha e-mailben próbálnánk ezt megoldani, a Föld összes ideje sem lenne elég, hiszen én egyedül vagyok, akik tanácsra, mentorálásra várnak, többen.

Számos oka van.

1.Az időtől függően drága is lehet a hívó számára.

2.Fárasztó, és nagy odafigyelést, összpontosítást kíván.

3.Én sem tudok mindent kapásból megválaszolni, szükség van egy rendezett helyzetre, eszközökre, esetleg speciális tudás forrásokra.

4.A telefonos beszélgetésnek nem marad írásos nyoma, amit később visszanézhetünk. Ez a legnagyobb baja, plusz, a nagy részét elfelejtjük, ami nincsen írásban rögzítve.

A személyes találkozónak megvan a varázsa. De gondolj csak bele, kell egy hely, a legtöbb embernek órákat kellene utaznia ezért, és van egy harmadik oka is. Eddigi tapasztalataim alapján online – ha nem látom – intuitíven nagyon jól rá tudok hangolódni másokra, a gondolataikra, érzéseikre. Nem zavar be amit a külső érzékszervek közvetítenek, könnyű a kapcsolódás, lélektől-lélekig, szellemtől-szellemig hat a kommunikáció.

Csak készülj fel a kérdéseiddel, és add önmagad! Nincsen külön elvárás, de természetesen sokkal többet elérhetünk, ha tudod mit akarsz és a javasolt változtatásokat is megteszed.

Vélemények

“Tényleg Te vagy eddig a legjobb akitől tanultam! Nem keresek tovább kívűl ezt megígérem magamnak, mert nincs Tőled jobb. Ha bennem és a könyveidben nem találom meg azt, amit keresek, akkor sehol.”